Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.

Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.

A rendhagyó évek után idén újra a megszokott időpontban, 2026. február 26-án várunk a Furmint éves ünnepén! A helyszín idén is a varázslatosan szép Budai Vigadó, azaz a Hagyományok Háza. Találkozzunk a 16. Furmint Február Nagykóstolón! A fajta kedvelői több mint 200 bor közül választhatják ki kedvenceiket, és a rendezvényen találkozhatnak a borászokkal is, akik nagy örömmel mesélnek a fajtához fűződő élményeikről, szakmai kihívásairól, sikereikről.
A rendhagyó évek után idén újra a megszokott időpontban, 2026. február 26-án várunk a Furmint éves ünnepén! A helyszín idén is a varázslatosan szép Budai Vigadó, azaz a Hagyományok Háza. Találkozzunk a 16. Furmint Február Nagykóstolón! A fajta kedvelői több mint 200 bor közül választhatják ki kedvenceiket, és a rendezvényen találkozhatnak a borászokkal is, akik nagy örömmel mesélnek a fajtához fűződő élményeikről, szakmai kihívásairól, sikereikről.

A rendhagyó évek után idén újra a megszokott időpontban, 2026. február 26-án várunk a Furmint éves ünnepén! A helyszín idén is a varázslatosan szép Budai Vigadó, azaz a Hagyományok Háza. Találkozzunk a 16. Furmint Február Nagykóstolón! A fajta kedvelői több mint 200 bor közül választhatják ki kedvenceiket, és a rendezvényen találkozhatnak a borászokkal is, akik nagy örömmel mesélnek a fajtához fűződő élményeikről, szakmai kihívásairól, sikereikről.

Az Újbor és Sajtfesztivál 2026. február 28-án immár 22 éve hozza el a borkedvelők és gasztronómia szerelmesei számára a legkiválóbb újborokat és kézműves sajtokat. Ez az ikonikus esemény a helyi termelők és a tradicionális ízek ünnepe, amely minden évben egyedi élményt kínál látogatóinak. Fesztiválunk nemcsak a gasztronómiai különlegességeket helyezi középpontba, hanem barátságos hangulattal vár mindenkit. Az évek során közösségformáló eseménnyé vált, amelyet a Kárpát-medence minden tájáról érkezők is örömmel látogatnak. Idén is szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt koccintsunk az új évjáratra és élvezzük a sajtok ízvilágát! Egy belépő áráért megkóstolhatók a 2024-es évjárat legjobb borai!
Az Újbor és Sajtfesztivál 2026. február 28-án immár 22 éve hozza el a borkedvelők és gasztronómia szerelmesei számára a legkiválóbb újborokat és kézműves sajtokat. Ez az ikonikus esemény a helyi termelők és a tradicionális ízek ünnepe, amely minden évben egyedi élményt kínál látogatóinak. Fesztiválunk nemcsak a gasztronómiai különlegességeket helyezi középpontba, hanem barátságos hangulattal vár mindenkit. Az évek során közösségformáló eseménnyé vált, amelyet a Kárpát-medence minden tájáról érkezők is örömmel látogatnak. Idén is szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt koccintsunk az új évjáratra és élvezzük a sajtok ízvilágát! Egy belépő áráért megkóstolhatók a 2024-es évjárat legjobb borai!

Az Újbor és Sajtfesztivál 2026. február 28-án immár 22 éve hozza el a borkedvelők és gasztronómia szerelmesei számára a legkiválóbb újborokat és kézműves sajtokat. Ez az ikonikus esemény a helyi termelők és a tradicionális ízek ünnepe, amely minden évben egyedi élményt kínál látogatóinak. Fesztiválunk nemcsak a gasztronómiai különlegességeket helyezi középpontba, hanem barátságos hangulattal vár mindenkit. Az évek során közösségformáló eseménnyé vált, amelyet a Kárpát-medence minden tájáról érkezők is örömmel látogatnak. Idén is szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt koccintsunk az új évjáratra és élvezzük a sajtok ízvilágát! Egy belépő áráért megkóstolhatók a 2024-es évjárat legjobb borai!

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.
Kiemelt ajánlat
Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.
Kiemelt ajánlat

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.
Kiemelt ajánlat