
Az Atryum Fashion Cafe Bar Budapest szívében, a Nyugati pályaudvar szomszédságában egyedülálló élményt kínál vendégeinek. Fashion kávézónk különlegessége, hogy egy világmárkákat kínáló divatüzleten – Atryum Fashion City - keresztül lehet elérni, így egyszerre ad helyet a stílusos vásárlásnak és a kávézásnak. A hangulatos belső térben szezonális kávékülönlegességeket kóstolhatunk meg, mint például a Narancsos csokis latte, ami igazi kedvenc az őszi-téli időszakban. Ráadásként, vendégeink kiskedvencei is együtt is élvezhetik a kávézás örömeit gazdijaikkal
Az Atryum Fashion Cafe Bar Budapest szívében, a Nyugati pályaudvar szomszédságában egyedülálló élményt kínál vendégeinek. Fashion kávézónk különlegessége, hogy egy világmárkákat kínáló divatüzleten – Atryum Fashion City - keresztül lehet elérni, így egyszerre ad helyet a stílusos vásárlásnak és a kávézásnak. A hangulatos belső térben szezonális kávékülönlegességeket kóstolhatunk meg, mint például a Narancsos csokis latte, ami igazi kedvenc az őszi-téli időszakban. Ráadásként, vendégeink kiskedvencei is együtt is élvezhetik a kávézás örömeit gazdijaikkal

Az Atryum Fashion Cafe Bar Budapest szívében, a Nyugati pályaudvar szomszédságában egyedülálló élményt kínál vendégeinek. Fashion kávézónk különlegessége, hogy egy világmárkákat kínáló divatüzleten – Atryum Fashion City - keresztül lehet elérni, így egyszerre ad helyet a stílusos vásárlásnak és a kávézásnak. A hangulatos belső térben szezonális kávékülönlegességeket kóstolhatunk meg, mint például a Narancsos csokis latte, ami igazi kedvenc az őszi-téli időszakban. Ráadásként, vendégeink kiskedvencei is együtt is élvezhetik a kávézás örömeit gazdijaikkal

A Bobajka alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.
A Bobajka alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.

A Bobajka alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.