Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Fénykiállítások

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Pálinkázó

Többszörösen díjnyertes pálinkák forgalmazása. Magyarország legjobb pálinkája díjas termék bemutatása. Tájjelegű alföldi borok forgalmazása.

Többszörösen díjnyertes pálinkák forgalmazása. Magyarország legjobb pálinkája díjas termék bemutatása. Tájjelegű alföldi borok forgalmazása.

Többszörösen díjnyertes pálinkák forgalmazása. Magyarország legjobb pálinkája díjas termék bemutatása. Tájjelegű alföldi borok forgalmazása.

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Legújabb fejlesztésünk eredményeként a Vásárosnaményi Pálinkafőzdénkben megszületett a 8 tagú prémium kategóriás Naményi Pálinka család. A többszörösen díjnyertes italok csakis a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, zamatos gyümölcsből készülnek.

Legújabb fejlesztésünk eredményeként a Vásárosnaményi Pálinkafőzdénkben megszületett a 8 tagú prémium kategóriás Naményi Pálinka család. A többszörösen díjnyertes italok csakis a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, zamatos gyümölcsből készülnek.

Legújabb fejlesztésünk eredményeként a Vásárosnaményi Pálinkafőzdénkben megszületett a 8 tagú prémium kategóriás Naményi Pálinka család. A többszörösen díjnyertes italok csakis a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, zamatos gyümölcsből készülnek.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

A VINOTREP Petőfi Szeszfőzdéje 1968-ban épült. Jelenleg az ország egyik legnagyobb kisüsti pálinkát gyártó üzeme. Termékünk nagy részét palackozó üzemeknek, lédig adjuk el. Palackban Petőfi néven, körte, cseresznye, barack és szilva ízekben forgalmazzuk.

A VINOTREP Petőfi Szeszfőzdéje 1968-ban épült. Jelenleg az ország egyik legnagyobb kisüsti pálinkát gyártó üzeme. Termékünk nagy részét palackozó üzemeknek, lédig adjuk el. Palackban Petőfi néven, körte, cseresznye, barack és szilva ízekben forgalmazzuk.

A VINOTREP Petőfi Szeszfőzdéje 1968-ban épült. Jelenleg az ország egyik legnagyobb kisüsti pálinkát gyártó üzeme. Termékünk nagy részét palackozó üzemeknek, lédig adjuk el. Palackban Petőfi néven, körte, cseresznye, barack és szilva ízekben forgalmazzuk.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények