Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Pincészet

Népszerűség

A mohácsi szőlőhegy hazánk egyik legmelegebb, szubmediterrán éghajlatú termőterülete, ami a termelt borok illatában, gazdag zamatában, testességében is megmutatkozik.

A mohácsi szőlőhegy hazánk egyik legmelegebb, szubmediterrán éghajlatú termőterülete, ami a termelt borok illatában, gazdag zamatában, testességében is megmutatkozik.

A mohácsi szőlőhegy hazánk egyik legmelegebb, szubmediterrán éghajlatú termőterülete, ami a termelt borok illatában, gazdag zamatában, testességében is megmutatkozik.

Családi pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi Borvidék életében – immár két településen: Palkonyán és Villánykövesden. Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ezt a Magyarországon még kevésbé elterjedt italkategóriát a fogyasztókkal megismertessük.

Családi pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi Borvidék életében – immár két településen: Palkonyán és Villánykövesden. Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ezt a Magyarországon még kevésbé elterjedt italkategóriát a fogyasztókkal megismertessük.

Családi pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi Borvidék életében – immár két településen: Palkonyán és Villánykövesden. Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ezt a Magyarországon még kevésbé elterjedt italkategóriát a fogyasztókkal megismertessük.

A Müller Pince borbemutató 35 fős termében barátságos, hangulatos, kényelmes körülmények között kóstolhatók a borászat remek borai. A kóstolók keretében a 6 bor révén nem csak a Müller Pince borait lehet megismerni, hanem képet lehet kapni a Villányi borvidék borairól és lehetőségeiről is.

A Müller Pince borbemutató 35 fős termében barátságos, hangulatos, kényelmes körülmények között kóstolhatók a borászat remek borai. A kóstolók keretében a 6 bor révén nem csak a Müller Pince borait lehet megismerni, hanem képet lehet kapni a Villányi borvidék borairól és lehetőségeiről is.

A Müller Pince borbemutató 35 fős termében barátságos, hangulatos, kényelmes körülmények között kóstolhatók a borászat remek borai. A kóstolók keretében a 6 bor révén nem csak a Müller Pince borait lehet megismerni, hanem képet lehet kapni a Villányi borvidék borairól és lehetőségeiről is.

Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.

Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.

Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

Pincénk és szőlőültetvényünk az Etyek-Budai Borvidék Velencei-tavi körzetében található, Pázmánd településen. Családi pincészetünk 2009 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg 8,5 hektáron gazdálkodunk. Vörös, fehér és rozé borokat is készítünk.

Pincénk és szőlőültetvényünk az Etyek-Budai Borvidék Velencei-tavi körzetében található, Pázmánd településen. Családi pincészetünk 2009 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg 8,5 hektáron gazdálkodunk. Vörös, fehér és rozé borokat is készítünk.

Pincénk és szőlőültetvényünk az Etyek-Budai Borvidék Velencei-tavi körzetében található, Pázmánd településen. Családi pincészetünk 2009 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg 8,5 hektáron gazdálkodunk. Vörös, fehér és rozé borokat is készítünk.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

1...323334...55

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények