Turizmus Program

Országos Vízipisztoly Csata!

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Pincészet

Népszerűség

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

Amennyiben személyes élményként szeretné átélni a boraink adta csodákat, jöjjön el hozzánk és gazdagodjon egy felejthetetlen „Paulus bortúrával”! Csendes boraink mellett előkelő helyet foglalnak el gyöngyözőbor, habzóbor és pezsgő családunk tagjai pedig olyan kiemelkedő tételeket tartalmaznak, mint a világ első generosa pezsgője.

Amennyiben személyes élményként szeretné átélni a boraink adta csodákat, jöjjön el hozzánk és gazdagodjon egy felejthetetlen „Paulus bortúrával”! Csendes boraink mellett előkelő helyet foglalnak el gyöngyözőbor, habzóbor és pezsgő családunk tagjai pedig olyan kiemelkedő tételeket tartalmaznak, mint a világ első generosa pezsgője.

Amennyiben személyes élményként szeretné átélni a boraink adta csodákat, jöjjön el hozzánk és gazdagodjon egy felejthetetlen „Paulus bortúrával”! Csendes boraink mellett előkelő helyet foglalnak el gyöngyözőbor, habzóbor és pezsgő családunk tagjai pedig olyan kiemelkedő tételeket tartalmaznak, mint a világ első generosa pezsgője.

Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.

Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.

Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.

A család több generációs múlttal és tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelés, borkészítés területén. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már az egyik legmodernebb pincészetnek számít a Borvidéken. A sokéves tapasztalat és a modern technika ötvözetének célja a minőségi borkészítés. A család a prémiumborok előállításával tudatos márkaépítésbe kezdett és szeretnék elérni, hogy a Pécsinger bor egyet jelentsen a minőségi borral a köztudatban is. Pécsinger borok palackozva és folyóborként, illetve magnum palackban is megvásárolhatóak. A borkészítés mellett a család másik nagy szenvedélye gyümölcslevek készítése. Természetes, ízletes szőlő- és almalevük már bolti forgalomban is kapható. Pécsinger szőlőbirtok jelmondata: a bor veleje, a család ereje!

A család több generációs múlttal és tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelés, borkészítés területén. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már az egyik legmodernebb pincészetnek számít a Borvidéken. A sokéves tapasztalat és a modern technika ötvözetének célja a minőségi borkészítés. A család a prémiumborok előállításával tudatos márkaépítésbe kezdett és szeretnék elérni, hogy a Pécsinger bor egyet jelentsen a minőségi borral a köztudatban is. Pécsinger borok palackozva és folyóborként, illetve magnum palackban is megvásárolhatóak. A borkészítés mellett a család másik nagy szenvedélye gyümölcslevek készítése. Természetes, ízletes szőlő- és almalevük már bolti forgalomban is kapható. Pécsinger szőlőbirtok jelmondata: a bor veleje, a család ereje!

A család több generációs múlttal és tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelés, borkészítés területén. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már az egyik legmodernebb pincészetnek számít a Borvidéken. A sokéves tapasztalat és a modern technika ötvözetének célja a minőségi borkészítés. A család a prémiumborok előállításával tudatos márkaépítésbe kezdett és szeretnék elérni, hogy a Pécsinger bor egyet jelentsen a minőségi borral a köztudatban is. Pécsinger borok palackozva és folyóborként, illetve magnum palackban is megvásárolhatóak. A borkészítés mellett a család másik nagy szenvedélye gyümölcslevek készítése. Természetes, ízletes szőlő- és almalevük már bolti forgalomban is kapható. Pécsinger szőlőbirtok jelmondata: a bor veleje, a család ereje!

Barangoljon a Pannon borrégióban, ízlelje meg a Pécsi Püspökség Címeres Borait, amelyek a Villányi, a Pécsi, a Szekszárdi és a Tolnai borvidékek legkiválóbb boraiból kerülnek ki nyertesként évről évre. A borokat a Püspökség sommelier-je mutatja be a megújított, 18. századi Magtár épület ódon hangulatú pincéjében.

Barangoljon a Pannon borrégióban, ízlelje meg a Pécsi Püspökség Címeres Borait, amelyek a Villányi, a Pécsi, a Szekszárdi és a Tolnai borvidékek legkiválóbb boraiból kerülnek ki nyertesként évről évre. A borokat a Püspökség sommelier-je mutatja be a megújított, 18. századi Magtár épület ódon hangulatú pincéjében.

Barangoljon a Pannon borrégióban, ízlelje meg a Pécsi Püspökség Címeres Borait, amelyek a Villányi, a Pécsi, a Szekszárdi és a Tolnai borvidékek legkiválóbb boraiból kerülnek ki nyertesként évről évre. A borokat a Püspökség sommelier-je mutatja be a megújított, 18. századi Magtár épület ódon hangulatú pincéjében.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Pincészetünk Tokaj-Hegyalján öt hektáros területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zéta, kabar. Borászatunk vinotékájában lehetőség van a borok bemutatásával egybekötött borkóstolásra és borvacsorára egyaránt.

Pincészetünk Tokaj-Hegyalján öt hektáros területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zéta, kabar. Borászatunk vinotékájában lehetőség van a borok bemutatásával egybekötött borkóstolásra és borvacsorára egyaránt.

Pincészetünk Tokaj-Hegyalján öt hektáros területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zéta, kabar. Borászatunk vinotékájában lehetőség van a borok bemutatásával egybekötött borkóstolásra és borvacsorára egyaránt.

Talán a soproniak közül is kevesen tudják, milyen tágas boros pincerendszer húzódik meg a Petőfi tér 3. szám alatt. Egymás mellett terpeszkednek a tradicionális fahordók, előttük több hosszú asztalsor kígyózik. A kisebb társaságoktól kezdve az akár száz fő feletti csoportokig mindenkit emlékezetes borkóstoló vár a belvárosi boros pincében. Ide nem lehet csak úgy betérni, ez nem egy hagyományos vendéglátóhely. Itt egész évben szervezett borkóstolót tartanak, amely minden alkalommal különleges, egyedi, felejthetetlen. A jófajta borokhoz házias falatkákat kínál a Petőfi pince, így az ízes disznósajtok, házi kolbászok, sajtok falatozása közben még jobban csúsznak a zamatos borok.

Talán a soproniak közül is kevesen tudják, milyen tágas boros pincerendszer húzódik meg a Petőfi tér 3. szám alatt. Egymás mellett terpeszkednek a tradicionális fahordók, előttük több hosszú asztalsor kígyózik. A kisebb társaságoktól kezdve az akár száz fő feletti csoportokig mindenkit emlékezetes borkóstoló vár a belvárosi boros pincében. Ide nem lehet csak úgy betérni, ez nem egy hagyományos vendéglátóhely. Itt egész évben szervezett borkóstolót tartanak, amely minden alkalommal különleges, egyedi, felejthetetlen. A jófajta borokhoz házias falatkákat kínál a Petőfi pince, így az ízes disznósajtok, házi kolbászok, sajtok falatozása közben még jobban csúsznak a zamatos borok.

Talán a soproniak közül is kevesen tudják, milyen tágas boros pincerendszer húzódik meg a Petőfi tér 3. szám alatt. Egymás mellett terpeszkednek a tradicionális fahordók, előttük több hosszú asztalsor kígyózik. A kisebb társaságoktól kezdve az akár száz fő feletti csoportokig mindenkit emlékezetes borkóstoló vár a belvárosi boros pincében. Ide nem lehet csak úgy betérni, ez nem egy hagyományos vendéglátóhely. Itt egész évben szervezett borkóstolót tartanak, amely minden alkalommal különleges, egyedi, felejthetetlen. A jófajta borokhoz házias falatkákat kínál a Petőfi pince, így az ízes disznósajtok, házi kolbászok, sajtok falatozása közben még jobban csúsznak a zamatos borok.

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket borteraszunkon, a csopaki Szitahegyen. Kínálatunkban megtalálhatóak a Csopakon tradicionális Olaszrizling, a zamatos Tramini, az illatos Sárga Muskotály, az üdítő Rosé, a régió vörösboros tradíciói mentén készítjük Derű és Syrah borunkat. Boraink mellett megkóstolhatják házias ételeinket. Várjuk szeretettel vendégeinket borkóstoló programokra, csapatépítőre, céges rendezvényekre, esküvői fotózásra is. Panorámás borteraszunk, Csopak egyik legszebb fekvésű részén várja Önt és kollégáit, egészen 40-50 főig. Akár vezetett borkóstolóval, pincebejárással, ebéddel, vacsorával, házias fogásokkal kísérve.

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket borteraszunkon, a csopaki Szitahegyen. Kínálatunkban megtalálhatóak a Csopakon tradicionális Olaszrizling, a zamatos Tramini, az illatos Sárga Muskotály, az üdítő Rosé, a régió vörösboros tradíciói mentén készítjük Derű és Syrah borunkat. Boraink mellett megkóstolhatják házias ételeinket. Várjuk szeretettel vendégeinket borkóstoló programokra, csapatépítőre, céges rendezvényekre, esküvői fotózásra is. Panorámás borteraszunk, Csopak egyik legszebb fekvésű részén várja Önt és kollégáit, egészen 40-50 főig. Akár vezetett borkóstolóval, pincebejárással, ebéddel, vacsorával, házias fogásokkal kísérve.

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket borteraszunkon, a csopaki Szitahegyen. Kínálatunkban megtalálhatóak a Csopakon tradicionális Olaszrizling, a zamatos Tramini, az illatos Sárga Muskotály, az üdítő Rosé, a régió vörösboros tradíciói mentén készítjük Derű és Syrah borunkat. Boraink mellett megkóstolhatják házias ételeinket. Várjuk szeretettel vendégeinket borkóstoló programokra, csapatépítőre, céges rendezvényekre, esküvői fotózásra is. Panorámás borteraszunk, Csopak egyik legszebb fekvésű részén várja Önt és kollégáit, egészen 40-50 főig. Akár vezetett borkóstolóval, pincebejárással, ebéddel, vacsorával, házias fogásokkal kísérve.

A Petrény család története és az egri borvidék kapcsolata több évszázados múltra tekint vissza. Dokumentumok igazolják, hogy a Petrény család már az 1600-as évek eleje óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel Verpeléten. A bor tisztelete és szeretete, az a különleges kapcsolat, mely meghatározó feltétele a jó bornak, azóta száll apáról fiúra. Ennek az eltéphetetlen köteléknek a mély ismerete és tudása adott hitet és ihletet, hogy boraikat ne csak saját fogyasztásra állítsa elő a Petrény család.

A Petrény család története és az egri borvidék kapcsolata több évszázados múltra tekint vissza. Dokumentumok igazolják, hogy a Petrény család már az 1600-as évek eleje óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel Verpeléten. A bor tisztelete és szeretete, az a különleges kapcsolat, mely meghatározó feltétele a jó bornak, azóta száll apáról fiúra. Ennek az eltéphetetlen köteléknek a mély ismerete és tudása adott hitet és ihletet, hogy boraikat ne csak saját fogyasztásra állítsa elő a Petrény család.

A Petrény család története és az egri borvidék kapcsolata több évszázados múltra tekint vissza. Dokumentumok igazolják, hogy a Petrény család már az 1600-as évek eleje óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel Verpeléten. A bor tisztelete és szeretete, az a különleges kapcsolat, mely meghatározó feltétele a jó bornak, azóta száll apáról fiúra. Ennek az eltéphetetlen köteléknek a mély ismerete és tudása adott hitet és ihletet, hogy boraikat ne csak saját fogyasztásra állítsa elő a Petrény család.

1...363738...55

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények