A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
A Szent György-hegyen, a bazaltorgonák alatt, természetvédelmi környezetben, kéthektáros birtokon gazdálkodunk. Fő tevékenységünk az általunk ökológiai módon, vegyszermentesen termelt szőlő feldolgozása minőségi borokká, de készítünk mustot, ecetet és verjust is. A birtokon a szőlőn kívül a természetközeli filozófiánknak megfelelően foglalkozunk gyógynövények termesztésével is, melyeket szörpökben, teákban, tinktúrákban kínálunk. A területünkön lévő vegyszermentes gyümölcsökből különböző lekvárokat, befőtteket, chutneykat készítünk.
A Szent György-hegyen, a bazaltorgonák alatt, természetvédelmi környezetben, kéthektáros birtokon gazdálkodunk. Fő tevékenységünk az általunk ökológiai módon, vegyszermentesen termelt szőlő feldolgozása minőségi borokká, de készítünk mustot, ecetet és verjust is. A birtokon a szőlőn kívül a természetközeli filozófiánknak megfelelően foglalkozunk gyógynövények termesztésével is, melyeket szörpökben, teákban, tinktúrákban kínálunk. A területünkön lévő vegyszermentes gyümölcsökből különböző lekvárokat, befőtteket, chutneykat készítünk.
A Szent György-hegyen, a bazaltorgonák alatt, természetvédelmi környezetben, kéthektáros birtokon gazdálkodunk. Fő tevékenységünk az általunk ökológiai módon, vegyszermentesen termelt szőlő feldolgozása minőségi borokká, de készítünk mustot, ecetet és verjust is. A birtokon a szőlőn kívül a természetközeli filozófiánknak megfelelően foglalkozunk gyógynövények termesztésével is, melyeket szörpökben, teákban, tinktúrákban kínálunk. A területünkön lévő vegyszermentes gyümölcsökből különböző lekvárokat, befőtteket, chutneykat készítünk.