Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket. Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.
Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket. Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.
Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket. Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.
Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna lounge & étterem. Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal. A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak
Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna lounge & étterem. Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal. A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak
Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna lounge & étterem. Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal. A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak
Szeged első számú, egyben legújabb kézműves éttermét Neked találtuk ki! Extravagáns kulináris specialitások, csúcsminőségű alapanyagok, szívvel-lélekkel! Szeged legnagyobb whisky és rum kínálatával megbolondítva. Egy csipetnyi hagyományos, magyar gasztronómia, egy csipetnyi (minőségi) street food, egy csipetnyi gourmet életérzés.
Szeged első számú, egyben legújabb kézműves éttermét Neked találtuk ki! Extravagáns kulináris specialitások, csúcsminőségű alapanyagok, szívvel-lélekkel! Szeged legnagyobb whisky és rum kínálatával megbolondítva. Egy csipetnyi hagyományos, magyar gasztronómia, egy csipetnyi (minőségi) street food, egy csipetnyi gourmet életérzés.
Szeged első számú, egyben legújabb kézműves éttermét Neked találtuk ki! Extravagáns kulináris specialitások, csúcsminőségű alapanyagok, szívvel-lélekkel! Szeged legnagyobb whisky és rum kínálatával megbolondítva. Egy csipetnyi hagyományos, magyar gasztronómia, egy csipetnyi (minőségi) street food, egy csipetnyi gourmet életérzés.
Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.
Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.
Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.
A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait. Az összesen 80 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 20 fős különterem tartozik. Az 56 ülőhelyes bár különleges és egyedülálló „Nobu koktélokkal” és sake kínálattal várja a vendégeket. A Nobu Budapest a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet, az utcáról valamint a szálloda előcsarnokából is megközelíthető.
A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait. Az összesen 80 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 20 fős különterem tartozik. Az 56 ülőhelyes bár különleges és egyedülálló „Nobu koktélokkal” és sake kínálattal várja a vendégeket. A Nobu Budapest a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet, az utcáról valamint a szálloda előcsarnokából is megközelíthető.
A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait. Az összesen 80 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 20 fős különterem tartozik. Az 56 ülőhelyes bár különleges és egyedülálló „Nobu koktélokkal” és sake kínálattal várja a vendégeket. A Nobu Budapest a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet, az utcáról valamint a szálloda előcsarnokából is megközelíthető.
A barokk stílusú éttermünk 5 különböző helyiségből tevődik össze, melyek összes befogadó képessége 530 fő. Ételeink között nemcsak a hagyományos, magyaros ízvilág, hanem a nemzetközi konyha remekei is megtalálhatóak. Igény szerint speciális étrendet követő Vendégeink részére - előzetes egyeztetést követően - is szíves segítséget nyújtunk. A legkisebbeket sem hagyjuk ki, mivel az ő étkezéseikre külön hangsúlyt fektetünk – számukra külön gyermekmenüt készítünk, az idénynek megfelelően, a legfrissebb alapanyagokból.
A barokk stílusú éttermünk 5 különböző helyiségből tevődik össze, melyek összes befogadó képessége 530 fő. Ételeink között nemcsak a hagyományos, magyaros ízvilág, hanem a nemzetközi konyha remekei is megtalálhatóak. Igény szerint speciális étrendet követő Vendégeink részére - előzetes egyeztetést követően - is szíves segítséget nyújtunk. A legkisebbeket sem hagyjuk ki, mivel az ő étkezéseikre külön hangsúlyt fektetünk – számukra külön gyermekmenüt készítünk, az idénynek megfelelően, a legfrissebb alapanyagokból.
A barokk stílusú éttermünk 5 különböző helyiségből tevődik össze, melyek összes befogadó képessége 530 fő. Ételeink között nemcsak a hagyományos, magyaros ízvilág, hanem a nemzetközi konyha remekei is megtalálhatóak. Igény szerint speciális étrendet követő Vendégeink részére - előzetes egyeztetést követően - is szíves segítséget nyújtunk. A legkisebbeket sem hagyjuk ki, mivel az ő étkezéseikre külön hangsúlyt fektetünk – számukra külön gyermekmenüt készítünk, az idénynek megfelelően, a legfrissebb alapanyagokból.