Turizmus Program

Királyi Napok

Országos Vízipisztoly Csata!

Bor és Kenyér Ünnep

Virágkarnevál

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!
Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!

Szőlőbirtok

Népszerűség

A birtok területe 130 hektár, amiből 50 hektáron terem szőlő. Hagyományos boltíves pincénkben érnek vörösboraink, és testes fehérboraink, mint a tramini, olaszrizling vagy chardonnay. Kóstolónkban előzetes bejelentkezés esetén szívesen fogadunk pincelátogatásra és borkóstolóra vendégcsoportokat maximum 50 főig. Bort a hét minden napján, 0-24 óráig lehet pincénknél vásárolni.

A birtok területe 130 hektár, amiből 50 hektáron terem szőlő. Hagyományos boltíves pincénkben érnek vörösboraink, és testes fehérboraink, mint a tramini, olaszrizling vagy chardonnay. Kóstolónkban előzetes bejelentkezés esetén szívesen fogadunk pincelátogatásra és borkóstolóra vendégcsoportokat maximum 50 főig. Bort a hét minden napján, 0-24 óráig lehet pincénknél vásárolni.

A birtok területe 130 hektár, amiből 50 hektáron terem szőlő. Hagyományos boltíves pincénkben érnek vörösboraink, és testes fehérboraink, mint a tramini, olaszrizling vagy chardonnay. Kóstolónkban előzetes bejelentkezés esetén szívesen fogadunk pincelátogatásra és borkóstolóra vendégcsoportokat maximum 50 főig. Bort a hét minden napján, 0-24 óráig lehet pincénknél vásárolni.

A családi vállalkozás alaptevékenysége a szőlőoltvány termesztés, de pincészetünkben megtalálhatóak tájjellegű boraink is. 60 ha-os szőlőbirtokunkon olaszrizling, cserszegi fűszeres, szürkebarát, tramini, cabernet sauvignon és chardonnay szőlőfajtát termelünk. Tájjellegű borainkat kannás és palackozott formában értékesítjük. Három szintes pincészetünkben 6-8 fajta ízletes bor kóstolására van lehetőség 8-50 fős csoportoknak. A pince melletti falusi apartmanházunkban szállást is biztosítunk.

A családi vállalkozás alaptevékenysége a szőlőoltvány termesztés, de pincészetünkben megtalálhatóak tájjellegű boraink is. 60 ha-os szőlőbirtokunkon olaszrizling, cserszegi fűszeres, szürkebarát, tramini, cabernet sauvignon és chardonnay szőlőfajtát termelünk. Tájjellegű borainkat kannás és palackozott formában értékesítjük. Három szintes pincészetünkben 6-8 fajta ízletes bor kóstolására van lehetőség 8-50 fős csoportoknak. A pince melletti falusi apartmanházunkban szállást is biztosítunk.

A családi vállalkozás alaptevékenysége a szőlőoltvány termesztés, de pincészetünkben megtalálhatóak tájjellegű boraink is. 60 ha-os szőlőbirtokunkon olaszrizling, cserszegi fűszeres, szürkebarát, tramini, cabernet sauvignon és chardonnay szőlőfajtát termelünk. Tájjellegű borainkat kannás és palackozott formában értékesítjük. Három szintes pincészetünkben 6-8 fajta ízletes bor kóstolására van lehetőség 8-50 fős csoportoknak. A pince melletti falusi apartmanházunkban szállást is biztosítunk.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.

Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.

Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.

A család több generációs múlttal és tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelés, borkészítés területén. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már az egyik legmodernebb pincészetnek számít a Borvidéken. A sokéves tapasztalat és a modern technika ötvözetének célja a minőségi borkészítés. A család a prémiumborok előállításával tudatos márkaépítésbe kezdett és szeretnék elérni, hogy a Pécsinger bor egyet jelentsen a minőségi borral a köztudatban is. Pécsinger borok palackozva és folyóborként, illetve magnum palackban is megvásárolhatóak. A borkészítés mellett a család másik nagy szenvedélye gyümölcslevek készítése. Természetes, ízletes szőlő- és almalevük már bolti forgalomban is kapható. Pécsinger szőlőbirtok jelmondata: a bor veleje, a család ereje!

A család több generációs múlttal és tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelés, borkészítés területén. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már az egyik legmodernebb pincészetnek számít a Borvidéken. A sokéves tapasztalat és a modern technika ötvözetének célja a minőségi borkészítés. A család a prémiumborok előállításával tudatos márkaépítésbe kezdett és szeretnék elérni, hogy a Pécsinger bor egyet jelentsen a minőségi borral a köztudatban is. Pécsinger borok palackozva és folyóborként, illetve magnum palackban is megvásárolhatóak. A borkészítés mellett a család másik nagy szenvedélye gyümölcslevek készítése. Természetes, ízletes szőlő- és almalevük már bolti forgalomban is kapható. Pécsinger szőlőbirtok jelmondata: a bor veleje, a család ereje!

A család több generációs múlttal és tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelés, borkészítés területén. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már az egyik legmodernebb pincészetnek számít a Borvidéken. A sokéves tapasztalat és a modern technika ötvözetének célja a minőségi borkészítés. A család a prémiumborok előállításával tudatos márkaépítésbe kezdett és szeretnék elérni, hogy a Pécsinger bor egyet jelentsen a minőségi borral a köztudatban is. Pécsinger borok palackozva és folyóborként, illetve magnum palackban is megvásárolhatóak. A borkészítés mellett a család másik nagy szenvedélye gyümölcslevek készítése. Természetes, ízletes szőlő- és almalevük már bolti forgalomban is kapható. Pécsinger szőlőbirtok jelmondata: a bor veleje, a család ereje!

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Pincészetünk Tokaj-Hegyalján öt hektáros területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zéta, kabar. Borászatunk vinotékájában lehetőség van a borok bemutatásával egybekötött borkóstolásra és borvacsorára egyaránt.

Pincészetünk Tokaj-Hegyalján öt hektáros területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zéta, kabar. Borászatunk vinotékájában lehetőség van a borok bemutatásával egybekötött borkóstolásra és borvacsorára egyaránt.

Pincészetünk Tokaj-Hegyalján öt hektáros területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zéta, kabar. Borászatunk vinotékájában lehetőség van a borok bemutatásával egybekötött borkóstolásra és borvacsorára egyaránt.

A Petrény család története és az egri borvidék kapcsolata több évszázados múltra tekint vissza. Dokumentumok igazolják, hogy a Petrény család már az 1600-as évek eleje óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel Verpeléten. A bor tisztelete és szeretete, az a különleges kapcsolat, mely meghatározó feltétele a jó bornak, azóta száll apáról fiúra. Ennek az eltéphetetlen köteléknek a mély ismerete és tudása adott hitet és ihletet, hogy boraikat ne csak saját fogyasztásra állítsa elő a Petrény család.

A Petrény család története és az egri borvidék kapcsolata több évszázados múltra tekint vissza. Dokumentumok igazolják, hogy a Petrény család már az 1600-as évek eleje óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel Verpeléten. A bor tisztelete és szeretete, az a különleges kapcsolat, mely meghatározó feltétele a jó bornak, azóta száll apáról fiúra. Ennek az eltéphetetlen köteléknek a mély ismerete és tudása adott hitet és ihletet, hogy boraikat ne csak saját fogyasztásra állítsa elő a Petrény család.

A Petrény család története és az egri borvidék kapcsolata több évszázados múltra tekint vissza. Dokumentumok igazolják, hogy a Petrény család már az 1600-as évek eleje óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel Verpeléten. A bor tisztelete és szeretete, az a különleges kapcsolat, mely meghatározó feltétele a jó bornak, azóta száll apáról fiúra. Ennek az eltéphetetlen köteléknek a mély ismerete és tudása adott hitet és ihletet, hogy boraikat ne csak saját fogyasztásra állítsa elő a Petrény család.

A pincészet egy testvérpár, Birgit és Katrin Pfneisl irányításával 13 hektáron gazdálkodik, bio módszerekkel. Összesen 9 szőlőfajtát termelnek. Borkóstolókat tartanak előzetes időpont egyeztetéssel. A kóstoló tartalmazza az elérhető boraikat és egy sajttál válogatást.

A pincészet egy testvérpár, Birgit és Katrin Pfneisl irányításával 13 hektáron gazdálkodik, bio módszerekkel. Összesen 9 szőlőfajtát termelnek. Borkóstolókat tartanak előzetes időpont egyeztetéssel. A kóstoló tartalmazza az elérhető boraikat és egy sajttál válogatást.

A pincészet egy testvérpár, Birgit és Katrin Pfneisl irányításával 13 hektáron gazdálkodik, bio módszerekkel. Összesen 9 szőlőfajtát termelnek. Borkóstolókat tartanak előzetes időpont egyeztetéssel. A kóstoló tartalmazza az elérhető boraikat és egy sajttál válogatást.

A 7,9 ha-os birtok 60%-át fehér, 40%-át kékszőlő fajták adják. A világfajták – sárgamuskotály, rizlingszilváni, chardonnay, sauvignon blanc, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon – mellett megvannak a Hungarikumok és a Kárpát-medencei fajták is mint az – irsai olivér, zöldveltelini, olaszrizling, kékfrankos. Borteraszunkon megkóstolhatják borainkat. Borbisztrónkban a finom borok mellé hidegtálakat és meleg ételeket is kínálunk. Balatoni panorámás apartmanjainkban szállást biztosítunk.

A 7,9 ha-os birtok 60%-át fehér, 40%-át kékszőlő fajták adják. A világfajták – sárgamuskotály, rizlingszilváni, chardonnay, sauvignon blanc, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon – mellett megvannak a Hungarikumok és a Kárpát-medencei fajták is mint az – irsai olivér, zöldveltelini, olaszrizling, kékfrankos. Borteraszunkon megkóstolhatják borainkat. Borbisztrónkban a finom borok mellé hidegtálakat és meleg ételeket is kínálunk. Balatoni panorámás apartmanjainkban szállást biztosítunk.

A 7,9 ha-os birtok 60%-át fehér, 40%-át kékszőlő fajták adják. A világfajták – sárgamuskotály, rizlingszilváni, chardonnay, sauvignon blanc, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon – mellett megvannak a Hungarikumok és a Kárpát-medencei fajták is mint az – irsai olivér, zöldveltelini, olaszrizling, kékfrankos. Borteraszunkon megkóstolhatják borainkat. Borbisztrónkban a finom borok mellé hidegtálakat és meleg ételeket is kínálunk. Balatoni panorámás apartmanjainkban szállást biztosítunk.

1...121314...19

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Székesfehérvári Királyi Napok