Turizmus Program

Királyi Napok

Országos Vízipisztoly Csata!

Bor és Kenyér Ünnep

Virágkarnevál

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!
Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!

Szőlőbirtok

Népszerűség

Szőlőskislakon, Balatonboglártól 3 km-re délre, a balatonboglári borvidék szívében gazdálkodunk 19,1 hektáros szőlőterületen. Kézműves boraink megvásárolhatók borboltunkban. Szeretettel várjuk vendégeinket borkóstolóra. Jánoshegyi vendégházainkban szállást is biztosítunk.

Szőlőskislakon, Balatonboglártól 3 km-re délre, a balatonboglári borvidék szívében gazdálkodunk 19,1 hektáros szőlőterületen. Kézműves boraink megvásárolhatók borboltunkban. Szeretettel várjuk vendégeinket borkóstolóra. Jánoshegyi vendégházainkban szállást is biztosítunk.

Szőlőskislakon, Balatonboglártól 3 km-re délre, a balatonboglári borvidék szívében gazdálkodunk 19,1 hektáros szőlőterületen. Kézműves boraink megvásárolhatók borboltunkban. Szeretettel várjuk vendégeinket borkóstolóra. Jánoshegyi vendégházainkban szállást is biztosítunk.

Borászatunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy a korábban csak hobbiként készített saját borainkat másoknak is meg tudjuk mutatni. A szőlőterület közben fokozatosan nőtt, jelenleg 4,5 hektáron gazdálkodunk. Szőlőfajtáink nagyrészt fehér fajtákból állnak, így Leányka, Olaszrizling Cserszegi fűszeres, Zenit, Rizlingszilváni és Kékfrankos ültetvényeket művelünk. 2019 áprilisában nyitottuk meg borozónkat az Egri Szépasszonyvölgyben, ahol közvetlenül találkozhatunk fogyasztóinkkal. Itt minden termékünk megtalálható, és jóízű borozás közben kóstolható.

Borászatunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy a korábban csak hobbiként készített saját borainkat másoknak is meg tudjuk mutatni. A szőlőterület közben fokozatosan nőtt, jelenleg 4,5 hektáron gazdálkodunk. Szőlőfajtáink nagyrészt fehér fajtákból állnak, így Leányka, Olaszrizling Cserszegi fűszeres, Zenit, Rizlingszilváni és Kékfrankos ültetvényeket művelünk. 2019 áprilisában nyitottuk meg borozónkat az Egri Szépasszonyvölgyben, ahol közvetlenül találkozhatunk fogyasztóinkkal. Itt minden termékünk megtalálható, és jóízű borozás közben kóstolható.

Borászatunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy a korábban csak hobbiként készített saját borainkat másoknak is meg tudjuk mutatni. A szőlőterület közben fokozatosan nőtt, jelenleg 4,5 hektáron gazdálkodunk. Szőlőfajtáink nagyrészt fehér fajtákból állnak, így Leányka, Olaszrizling Cserszegi fűszeres, Zenit, Rizlingszilváni és Kékfrankos ültetvényeket művelünk. 2019 áprilisában nyitottuk meg borozónkat az Egri Szépasszonyvölgyben, ahol közvetlenül találkozhatunk fogyasztóinkkal. Itt minden termékünk megtalálható, és jóízű borozás közben kóstolható.

A Konyári Pincészet a Dél-Balaton talán egyik legismertebb és legelismertebb borászata.

A Konyári Pincészet a Dél-Balaton talán egyik legismertebb és legelismertebb borászata.

A Konyári Pincészet a Dél-Balaton talán egyik legismertebb és legelismertebb borászata.

A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.

A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.

A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.

A pincészet a pázmándi szőlőhegyen található. Fehér, vörös és rozé bort is készít.

A pincészet a pázmándi szőlőhegyen található. Fehér, vörös és rozé bort is készít.

A pincészet a pázmándi szőlőhegyen található. Fehér, vörös és rozé bort is készít.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.

1...91011...19

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Székesfehérvári Királyi Napok