
A Bokréta manufaktúra egy igazi magyar, családi vállalkozás, amelynek gyökerei 25 évre nyúlnak vissza. Mónika gyerekkora óta szenvedélyesen kötődik a virágokhoz, így nem véletlen, hogy megszületett a Bokréta ötlete. A színpompás virágkavalkád, különböző színű és formájú bóbitáival meghitté, otthonossá varázsolja a kertek egyszínű zöldjét, és vidám hangulatot csempész a nappalikba.
A Bokréta manufaktúra egy igazi magyar, családi vállalkozás, amelynek gyökerei 25 évre nyúlnak vissza. Mónika gyerekkora óta szenvedélyesen kötődik a virágokhoz, így nem véletlen, hogy megszületett a Bokréta ötlete. A színpompás virágkavalkád, különböző színű és formájú bóbitáival meghitté, otthonossá varázsolja a kertek egyszínű zöldjét, és vidám hangulatot csempész a nappalikba.

A Bokréta manufaktúra egy igazi magyar, családi vállalkozás, amelynek gyökerei 25 évre nyúlnak vissza. Mónika gyerekkora óta szenvedélyesen kötődik a virágokhoz, így nem véletlen, hogy megszületett a Bokréta ötlete. A színpompás virágkavalkád, különböző színű és formájú bóbitáival meghitté, otthonossá varázsolja a kertek egyszínű zöldjét, és vidám hangulatot csempész a nappalikba.

A Mézespatkó Alkotóműhelybe ellátogatók, és a foglalkozások résztvevői megtanulhatnak mézeskalácsot sütni, díszíteni, tojást karcolni, vagy éppen egy igazi különlegességet, a zalai lakodalmas cukorperecet készíteni. Csiszár Tiborné zalaszentgróti kézműves számára a mézeskalács készítés csodálatos foglalatosság, belső indíttatás, érzi ahogy magával ragadja az alkotás öröme.
A Mézespatkó Alkotóműhelybe ellátogatók, és a foglalkozások résztvevői megtanulhatnak mézeskalácsot sütni, díszíteni, tojást karcolni, vagy éppen egy igazi különlegességet, a zalai lakodalmas cukorperecet készíteni. Csiszár Tiborné zalaszentgróti kézműves számára a mézeskalács készítés csodálatos foglalatosság, belső indíttatás, érzi ahogy magával ragadja az alkotás öröme.

A Mézespatkó Alkotóműhelybe ellátogatók, és a foglalkozások résztvevői megtanulhatnak mézeskalácsot sütni, díszíteni, tojást karcolni, vagy éppen egy igazi különlegességet, a zalai lakodalmas cukorperecet készíteni. Csiszár Tiborné zalaszentgróti kézműves számára a mézeskalács készítés csodálatos foglalatosság, belső indíttatás, érzi ahogy magával ragadja az alkotás öröme.

A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.
A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.

A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.

A levendula egy kedvelt dísznövény, melynek erős, nyári napokon messziről érezhető illatát sokan kedvelik. Azonban nem csupán egy dísznövényről van szó, hanem magának tudhatja a gyógy- és fűszernövény címeket is. Tiszteletben tartva a természet törvényeit és az élővilágot, levenduláink vegyszermentes és hagyományos,- szelíd termesztésével foglalkozunk. 2021.-ben először nyitottuk meg `kapuinkat` szüreteléskor a levendulaimádók előtt. Termékeink is azóta születtek és születnek meg a sok pozitív érdeklődésnek köszönhetően.
A levendula egy kedvelt dísznövény, melynek erős, nyári napokon messziről érezhető illatát sokan kedvelik. Azonban nem csupán egy dísznövényről van szó, hanem magának tudhatja a gyógy- és fűszernövény címeket is. Tiszteletben tartva a természet törvényeit és az élővilágot, levenduláink vegyszermentes és hagyományos,- szelíd termesztésével foglalkozunk. 2021.-ben először nyitottuk meg `kapuinkat` szüreteléskor a levendulaimádók előtt. Termékeink is azóta születtek és születnek meg a sok pozitív érdeklődésnek köszönhetően.

A levendula egy kedvelt dísznövény, melynek erős, nyári napokon messziről érezhető illatát sokan kedvelik. Azonban nem csupán egy dísznövényről van szó, hanem magának tudhatja a gyógy- és fűszernövény címeket is. Tiszteletben tartva a természet törvényeit és az élővilágot, levenduláink vegyszermentes és hagyományos,- szelíd termesztésével foglalkozunk. 2021.-ben először nyitottuk meg `kapuinkat` szüreteléskor a levendulaimádók előtt. Termékeink is azóta születtek és születnek meg a sok pozitív érdeklődésnek köszönhetően.

A Nubia Sajtház kecsketartó, sajtkészítő gazdaság Zalaszentgróton, a Csáford városrész szőlőhegyén. A Nubia Sajtház fajtatiszta núbiai kecskeállomány tenyésztésére törekszik. Az állományból időről időre bakokat, vemhes anyaállatokat és gidákat is értékesítenek. A kecsketejből joghurtot, túrót, sajtot készítenek.
A Nubia Sajtház kecsketartó, sajtkészítő gazdaság Zalaszentgróton, a Csáford városrész szőlőhegyén. A Nubia Sajtház fajtatiszta núbiai kecskeállomány tenyésztésére törekszik. Az állományból időről időre bakokat, vemhes anyaállatokat és gidákat is értékesítenek. A kecsketejből joghurtot, túrót, sajtot készítenek.

A Nubia Sajtház kecsketartó, sajtkészítő gazdaság Zalaszentgróton, a Csáford városrész szőlőhegyén. A Nubia Sajtház fajtatiszta núbiai kecskeállomány tenyésztésére törekszik. Az állományból időről időre bakokat, vemhes anyaállatokat és gidákat is értékesítenek. A kecsketejből joghurtot, túrót, sajtot készítenek.

Aki ismer minket vagy netán vásárol tőlünk, tudja, hogy mi csak saját termesztésű magas bel-tartalmi értékű zöldségeket állítunk elő. Előre megadott időpontokban látogatható a farm, ahol az állatsimogatás, póni lovaglás, szabadtéri játékok mellett beleleshettek a zöldségek termelési folyamataiba, végig sétálhattok a mintakertészetnél. A farmon saját szemeddel láthatod, honnan került az asztalodra az adott termék. A vecsési és az üllői piacon egyaránt várunk titeket szeretettel!
Aki ismer minket vagy netán vásárol tőlünk, tudja, hogy mi csak saját termesztésű magas bel-tartalmi értékű zöldségeket állítunk elő. Előre megadott időpontokban látogatható a farm, ahol az állatsimogatás, póni lovaglás, szabadtéri játékok mellett beleleshettek a zöldségek termelési folyamataiba, végig sétálhattok a mintakertészetnél. A farmon saját szemeddel láthatod, honnan került az asztalodra az adott termék. A vecsési és az üllői piacon egyaránt várunk titeket szeretettel!

Aki ismer minket vagy netán vásárol tőlünk, tudja, hogy mi csak saját termesztésű magas bel-tartalmi értékű zöldségeket állítunk elő. Előre megadott időpontokban látogatható a farm, ahol az állatsimogatás, póni lovaglás, szabadtéri játékok mellett beleleshettek a zöldségek termelési folyamataiba, végig sétálhattok a mintakertészetnél. A farmon saját szemeddel láthatod, honnan került az asztalodra az adott termék. A vecsési és az üllői piacon egyaránt várunk titeket szeretettel!