Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett olyan tradicionális ételek is helyet kapnak, mint a japán ramen leves vagy a porcukorral hintett, híres magyar csörögefánk. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett olyan tradicionális ételek is helyet kapnak, mint a japán ramen leves vagy a porcukorral hintett, híres magyar csörögefánk. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett olyan tradicionális ételek is helyet kapnak, mint a japán ramen leves vagy a porcukorral hintett, híres magyar csörögefánk. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
A Flórián Vendéglő kellemes környezetben (klimatizált vendéglő és rendezvényterem és kerthelyiség) házias ízekkel, udvarias kiszolgálással várja kedves vendégeit, legyen szó ebédről, vacsoráról, csoportétkeztetésről, lakodalomról, családi estről vagy rendezvényről. A Flórián Vendéglő áprilistól októberig 60 fős fedett kerthelyiségben fogadja vendégeit. A beltéri terem befogadó képessége 45 fő.
A Flórián Vendéglő kellemes környezetben (klimatizált vendéglő és rendezvényterem és kerthelyiség) házias ízekkel, udvarias kiszolgálással várja kedves vendégeit, legyen szó ebédről, vacsoráról, csoportétkeztetésről, lakodalomról, családi estről vagy rendezvényről. A Flórián Vendéglő áprilistól októberig 60 fős fedett kerthelyiségben fogadja vendégeit. A beltéri terem befogadó képessége 45 fő.
A Flórián Vendéglő kellemes környezetben (klimatizált vendéglő és rendezvényterem és kerthelyiség) házias ízekkel, udvarias kiszolgálással várja kedves vendégeit, legyen szó ebédről, vacsoráról, csoportétkeztetésről, lakodalomról, családi estről vagy rendezvényről. A Flórián Vendéglő áprilistól októberig 60 fős fedett kerthelyiségben fogadja vendégeit. A beltéri terem befogadó képessége 45 fő.
A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.
A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.
A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.
A csárda téglaboltozatú éttermében a házias ízek mellett a városban egyedülálló halételek közül válogathatnak. A 100 fő befogadására alkalmas étterem mellett még egy 25 fős külön terem is található. A vendégek által közkedvelt, nádtetejű bokszokból álló kerthelyiség kellemes hangulatot nyújt. Kiváló szakácsaink nem mindennapi ételkülönlegességekkel teszik még felejthetetlenebbé a Gyulán töltött napokat. A hotel pedig 22 db légkondiciónálóval felszerelt szobával várja vendégeit.
A csárda téglaboltozatú éttermében a házias ízek mellett a városban egyedülálló halételek közül válogathatnak. A 100 fő befogadására alkalmas étterem mellett még egy 25 fős külön terem is található. A vendégek által közkedvelt, nádtetejű bokszokból álló kerthelyiség kellemes hangulatot nyújt. Kiváló szakácsaink nem mindennapi ételkülönlegességekkel teszik még felejthetetlenebbé a Gyulán töltött napokat. A hotel pedig 22 db légkondiciónálóval felszerelt szobával várja vendégeit.
A csárda téglaboltozatú éttermében a házias ízek mellett a városban egyedülálló halételek közül válogathatnak. A 100 fő befogadására alkalmas étterem mellett még egy 25 fős külön terem is található. A vendégek által közkedvelt, nádtetejű bokszokból álló kerthelyiség kellemes hangulatot nyújt. Kiváló szakácsaink nem mindennapi ételkülönlegességekkel teszik még felejthetetlenebbé a Gyulán töltött napokat. A hotel pedig 22 db légkondiciónálóval felszerelt szobával várja vendégeit.