A Mária-Valéria Híd 2001. évi újjáépítése folytán Esztergom (Magyarország) és Párkány-Strurovó (Szlovákia) települések közötti forgalom újra összekötötte a Duna két partján élő szőlő és boros gazdákat. Megalakult az Ister-Granum Eurorégio 44 magyar és 43 szlovák településsel. E nagy múltú régiónak lett közös, országhatárokon átnyúló borlovagrendje, a Vinum Ister-Granum Regionis Borlovagrend.
A Mária-Valéria Híd 2001. évi újjáépítése folytán Esztergom (Magyarország) és Párkány-Strurovó (Szlovákia) települések közötti forgalom újra összekötötte a Duna két partján élő szőlő és boros gazdákat. Megalakult az Ister-Granum Eurorégio 44 magyar és 43 szlovák településsel. E nagy múltú régiónak lett közös, országhatárokon átnyúló borlovagrendje, a Vinum Ister-Granum Regionis Borlovagrend.
A Mária-Valéria Híd 2001. évi újjáépítése folytán Esztergom (Magyarország) és Párkány-Strurovó (Szlovákia) települések közötti forgalom újra összekötötte a Duna két partján élő szőlő és boros gazdákat. Megalakult az Ister-Granum Eurorégio 44 magyar és 43 szlovák településsel. E nagy múltú régiónak lett közös, országhatárokon átnyúló borlovagrendje, a Vinum Ister-Granum Regionis Borlovagrend.
A Tokaji Borlovagrend a borvidék legjobb termelőit, borszakértőket, főként pedig a termőhely egyediségében és az itt készülő borok kivételes karakterében hívőket fogja össze egy szervezetbe. A Borlovagrend alapító tagjai nagyrészt tokaji bortermelők. A Lovagrend a borvidék legjobb termelőit, főként pedig a termőhely egyediségében és az itt készülő borok kivételes karakterében hívőket fogja össze egy szervezetbe, mely nyitva áll minden olyan borszerető és szakmabeli előtt, aki szeretne hozzájárulni Tokaj-Hegyalja fejlődéséhez. Illetve minden magán és jogi személy, aki elkötelezettséget érez a Tokaji Borvidék iránt.
A Tokaji Borlovagrend a borvidék legjobb termelőit, borszakértőket, főként pedig a termőhely egyediségében és az itt készülő borok kivételes karakterében hívőket fogja össze egy szervezetbe. A Borlovagrend alapító tagjai nagyrészt tokaji bortermelők. A Lovagrend a borvidék legjobb termelőit, főként pedig a termőhely egyediségében és az itt készülő borok kivételes karakterében hívőket fogja össze egy szervezetbe, mely nyitva áll minden olyan borszerető és szakmabeli előtt, aki szeretne hozzájárulni Tokaj-Hegyalja fejlődéséhez. Illetve minden magán és jogi személy, aki elkötelezettséget érez a Tokaji Borvidék iránt.
A Tokaji Borlovagrend a borvidék legjobb termelőit, borszakértőket, főként pedig a termőhely egyediségében és az itt készülő borok kivételes karakterében hívőket fogja össze egy szervezetbe. A Borlovagrend alapító tagjai nagyrészt tokaji bortermelők. A Lovagrend a borvidék legjobb termelőit, főként pedig a termőhely egyediségében és az itt készülő borok kivételes karakterében hívőket fogja össze egy szervezetbe, mely nyitva áll minden olyan borszerető és szakmabeli előtt, aki szeretne hozzájárulni Tokaj-Hegyalja fejlődéséhez. Illetve minden magán és jogi személy, aki elkötelezettséget érez a Tokaji Borvidék iránt.
Reggeliző & Kávézó. Ütős toast szendvicsekkel, házilag készült süteményekkel és hamisítatlan olasz Manetti kávéval várunk Titeket a hét minden napján. Mert ki mondta, hogy bruncholni csak hétvégén lehet. Nálunk elfelejtheted a hétköznapok szürkeségét, egyedi hangulattal, változatos zenei stílusokkal és különleges eseményekkel várunk.
Reggeliző & Kávézó. Ütős toast szendvicsekkel, házilag készült süteményekkel és hamisítatlan olasz Manetti kávéval várunk Titeket a hét minden napján. Mert ki mondta, hogy bruncholni csak hétvégén lehet. Nálunk elfelejtheted a hétköznapok szürkeségét, egyedi hangulattal, változatos zenei stílusokkal és különleges eseményekkel várunk.
Reggeliző & Kávézó. Ütős toast szendvicsekkel, házilag készült süteményekkel és hamisítatlan olasz Manetti kávéval várunk Titeket a hét minden napján. Mert ki mondta, hogy bruncholni csak hétvégén lehet. Nálunk elfelejtheted a hétköznapok szürkeségét, egyedi hangulattal, változatos zenei stílusokkal és különleges eseményekkel várunk.
A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.
A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.
A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
Éttermünk nem egy állomás, hanem egy úti cél. A Duna-parton, a MOL Campus tetején a vendégek belekóstolnak a régió gasztronómiájába. Az ízekkel egyszerre vannak ott Közép-Európában, a Kárpátok bércein vagy az Adrián. A VIRTU Étteremben Budapest páratlan panorámája tárul elénk, tányérjaikon pedig hazánk és a régió múltja és jelene fogalmazódik meg. A VIRTU elsőrangú kiszolgálást és barátságos környezetet kínál a vendégeknek, legyen szó egy üzleti ebédről, egy családi vacsoráról vagy egy baráti találkozóról. Fedezze fel a gondosan válogatott alapanyagokból készült klasszikus ételeket, melyek magukban hordozzák a táj gazdag, változatos gasztronómiai örökségét!
Éttermünk nem egy állomás, hanem egy úti cél. A Duna-parton, a MOL Campus tetején a vendégek belekóstolnak a régió gasztronómiájába. Az ízekkel egyszerre vannak ott Közép-Európában, a Kárpátok bércein vagy az Adrián. A VIRTU Étteremben Budapest páratlan panorámája tárul elénk, tányérjaikon pedig hazánk és a régió múltja és jelene fogalmazódik meg. A VIRTU elsőrangú kiszolgálást és barátságos környezetet kínál a vendégeknek, legyen szó egy üzleti ebédről, egy családi vacsoráról vagy egy baráti találkozóról. Fedezze fel a gondosan válogatott alapanyagokból készült klasszikus ételeket, melyek magukban hordozzák a táj gazdag, változatos gasztronómiai örökségét!
Éttermünk nem egy állomás, hanem egy úti cél. A Duna-parton, a MOL Campus tetején a vendégek belekóstolnak a régió gasztronómiájába. Az ízekkel egyszerre vannak ott Közép-Európában, a Kárpátok bércein vagy az Adrián. A VIRTU Étteremben Budapest páratlan panorámája tárul elénk, tányérjaikon pedig hazánk és a régió múltja és jelene fogalmazódik meg. A VIRTU elsőrangú kiszolgálást és barátságos környezetet kínál a vendégeknek, legyen szó egy üzleti ebédről, egy családi vacsoráról vagy egy baráti találkozóról. Fedezze fel a gondosan válogatott alapanyagokból készült klasszikus ételeket, melyek magukban hordozzák a táj gazdag, változatos gasztronómiai örökségét!
Balatonfüreden közvetlenül a vízparton található a Balaton egyik legszebb fekvésű vízparti vendéglátóhelye, a Vitorlás Étterem. 120 fős télikert, 40 fős belső étterem és 300 fős terasz áll a vendégek rendelkezésére. A Vitorlás Étterem Balatonfüred emblematikus műemlék épülete, ahol mindenki megfordult és ahova most is mindenki betér. Mesélő falak, történelem, lefegyverző vízpart és panoráma.
Balatonfüreden közvetlenül a vízparton található a Balaton egyik legszebb fekvésű vízparti vendéglátóhelye, a Vitorlás Étterem. 120 fős télikert, 40 fős belső étterem és 300 fős terasz áll a vendégek rendelkezésére. A Vitorlás Étterem Balatonfüred emblematikus műemlék épülete, ahol mindenki megfordult és ahova most is mindenki betér. Mesélő falak, történelem, lefegyverző vízpart és panoráma.
Balatonfüreden közvetlenül a vízparton található a Balaton egyik legszebb fekvésű vízparti vendéglátóhelye, a Vitorlás Étterem. 120 fős télikert, 40 fős belső étterem és 300 fős terasz áll a vendégek rendelkezésére. A Vitorlás Étterem Balatonfüred emblematikus műemlék épülete, ahol mindenki megfordult és ahova most is mindenki betér. Mesélő falak, történelem, lefegyverző vízpart és panoráma.