
A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap nyitva tart délután 17 órától este 22 óráig.
A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap nyitva tart délután 17 órától este 22 óráig.

A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap nyitva tart délután 17 órától este 22 óráig.
Nagy Fa Tál - szabadtéri vendéglátás, népi gasztronómia, rendezvényszervezés. A Nagy Fa –Tál Konyhája célja, hogy a legvonzóbb gasztronómiai értékeket, az ízletes Magyar konyha sokrétű, gazdag vidéki hagyományait elevenítse fel. Megismertesse és elérhetővé tegye a vendégek számára azon régi, elfeledett ételeket melyek a századforduló körül és az ötvenes – hatvanas években még valóságos, hagyományos receptekre, népi kultúrára és szokásokra alapultak.
Nagy Fa Tál - szabadtéri vendéglátás, népi gasztronómia, rendezvényszervezés. A Nagy Fa –Tál Konyhája célja, hogy a legvonzóbb gasztronómiai értékeket, az ízletes Magyar konyha sokrétű, gazdag vidéki hagyományait elevenítse fel. Megismertesse és elérhetővé tegye a vendégek számára azon régi, elfeledett ételeket melyek a századforduló körül és az ötvenes – hatvanas években még valóságos, hagyományos receptekre, népi kultúrára és szokásokra alapultak.
Nagy Fa Tál - szabadtéri vendéglátás, népi gasztronómia, rendezvényszervezés. A Nagy Fa –Tál Konyhája célja, hogy a legvonzóbb gasztronómiai értékeket, az ízletes Magyar konyha sokrétű, gazdag vidéki hagyományait elevenítse fel. Megismertesse és elérhetővé tegye a vendégek számára azon régi, elfeledett ételeket melyek a századforduló körül és az ötvenes – hatvanas években még valóságos, hagyományos receptekre, népi kultúrára és szokásokra alapultak.

Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.
Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.

Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.