
Hagyományos és cukrász specialista cukrászműhely. Mindenkinek van egy álma, hogy milyen legyen az esküvőn a süti, a dekoráció, a ruha, a torta. Mi abban tudunk segíteni, hogy a sütiasztal és a torta pont olyan legyen, mint, amit megálmodtatok. Előre egyeztetett időpontban várunk Benneteket sütikóstolóval, tanácsadással, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy minden olyan legyen, mint ahogy elképzeltétek a nagy napot.
Hagyományos és cukrász specialista cukrászműhely. Mindenkinek van egy álma, hogy milyen legyen az esküvőn a süti, a dekoráció, a ruha, a torta. Mi abban tudunk segíteni, hogy a sütiasztal és a torta pont olyan legyen, mint, amit megálmodtatok. Előre egyeztetett időpontban várunk Benneteket sütikóstolóval, tanácsadással, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy minden olyan legyen, mint ahogy elképzeltétek a nagy napot.

Hagyományos és cukrász specialista cukrászműhely. Mindenkinek van egy álma, hogy milyen legyen az esküvőn a süti, a dekoráció, a ruha, a torta. Mi abban tudunk segíteni, hogy a sütiasztal és a torta pont olyan legyen, mint, amit megálmodtatok. Előre egyeztetett időpontban várunk Benneteket sütikóstolóval, tanácsadással, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy minden olyan legyen, mint ahogy elképzeltétek a nagy napot.

Birtokunk Etyeken, az Öreg-hegyen található, azonban borászatunk Pátyról, egy több, mint 200 éves hagyományos pincéből indult. Jó minőségű termésünket a radikális terméskorlátozás biztosítja. Már a területen megtörténik a termés válogatása, így feldolgozásra csak egészséges, kifogástalan szőlő kerül. Természetközeli gazdálkodást folytatunk, a növényvédelem alapja a réz és a kén használata, emellett rendkívül fontos dolognak tartjuk az szőlőnkben a biodiverzitás fenntartását, ezért minden sor füvesített.
Birtokunk Etyeken, az Öreg-hegyen található, azonban borászatunk Pátyról, egy több, mint 200 éves hagyományos pincéből indult. Jó minőségű termésünket a radikális terméskorlátozás biztosítja. Már a területen megtörténik a termés válogatása, így feldolgozásra csak egészséges, kifogástalan szőlő kerül. Természetközeli gazdálkodást folytatunk, a növényvédelem alapja a réz és a kén használata, emellett rendkívül fontos dolognak tartjuk az szőlőnkben a biodiverzitás fenntartását, ezért minden sor füvesített.

Birtokunk Etyeken, az Öreg-hegyen található, azonban borászatunk Pátyról, egy több, mint 200 éves hagyományos pincéből indult. Jó minőségű termésünket a radikális terméskorlátozás biztosítja. Már a területen megtörténik a termés válogatása, így feldolgozásra csak egészséges, kifogástalan szőlő kerül. Természetközeli gazdálkodást folytatunk, a növényvédelem alapja a réz és a kén használata, emellett rendkívül fontos dolognak tartjuk az szőlőnkben a biodiverzitás fenntartását, ezért minden sor füvesített.

A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.
A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.

A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.