A City Hotel alatt található étteremben, tavasztól – őszig, egy terasszal kiegészítve, a magyaros és tájjellegű, valamint a nemzetközi és a vegetáriánus konyha kínálata, egyaránt megtalálható. Ehhez különleges borkínálattal rendelkezünk. Hétköznaponként ebédidőben, ízletes menüvel várjuk vendégeinket, de a hétvégi családi ebédekre is külön menükkel készülünk. Ehhez tartozó szolgáltatásunk, a gyermekek részére kialakított játszósarok is.
A City Hotel alatt található étteremben, tavasztól – őszig, egy terasszal kiegészítve, a magyaros és tájjellegű, valamint a nemzetközi és a vegetáriánus konyha kínálata, egyaránt megtalálható. Ehhez különleges borkínálattal rendelkezünk. Hétköznaponként ebédidőben, ízletes menüvel várjuk vendégeinket, de a hétvégi családi ebédekre is külön menükkel készülünk. Ehhez tartozó szolgáltatásunk, a gyermekek részére kialakított játszósarok is.
A City Hotel alatt található étteremben, tavasztól – őszig, egy terasszal kiegészítve, a magyaros és tájjellegű, valamint a nemzetközi és a vegetáriánus konyha kínálata, egyaránt megtalálható. Ehhez különleges borkínálattal rendelkezünk. Hétköznaponként ebédidőben, ízletes menüvel várjuk vendégeinket, de a hétvégi családi ebédekre is külön menükkel készülünk. Ehhez tartozó szolgáltatásunk, a gyermekek részére kialakított játszósarok is.
A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.
A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.
A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.
„Egy csipetnyi Toszkána” szlogenünk nem kevesebbet ígér, minthogy elvarázsolunk téged Itáliába, az ízek élvezetének földjére: a hamisítatlan olasz gasztronómiával találkozhatsz nálunk, hiszen csakis válogatott, friss alapanyagokból, tradicionális módon előállított ételeket teszünk eléd, melyek eleget tesznek a modern reformkonyha szemléletének is. Ne feledj ételed mellé kiváló olasz bort, grappát rendelni, hogy teljes legyen az élmény. Kérésre gluténmentes ételeket is készítünk.
„Egy csipetnyi Toszkána” szlogenünk nem kevesebbet ígér, minthogy elvarázsolunk téged Itáliába, az ízek élvezetének földjére: a hamisítatlan olasz gasztronómiával találkozhatsz nálunk, hiszen csakis válogatott, friss alapanyagokból, tradicionális módon előállított ételeket teszünk eléd, melyek eleget tesznek a modern reformkonyha szemléletének is. Ne feledj ételed mellé kiváló olasz bort, grappát rendelni, hogy teljes legyen az élmény. Kérésre gluténmentes ételeket is készítünk.
„Egy csipetnyi Toszkána” szlogenünk nem kevesebbet ígér, minthogy elvarázsolunk téged Itáliába, az ízek élvezetének földjére: a hamisítatlan olasz gasztronómiával találkozhatsz nálunk, hiszen csakis válogatott, friss alapanyagokból, tradicionális módon előállított ételeket teszünk eléd, melyek eleget tesznek a modern reformkonyha szemléletének is. Ne feledj ételed mellé kiváló olasz bort, grappát rendelni, hogy teljes legyen az élmény. Kérésre gluténmentes ételeket is készítünk.
A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai.
A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai.
A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai.
A Dunai Gyöngy Yachkikötő úszóműves, hullámvédett kikötője 86 hajó befogadására alkalmas 12 méteres hajóhosszig. Az 50 fő befogadó képességgel rendelkező Bárka Vendéglő kiváló helyszíne lehet esküvőknek, születésnapoknak, osztálytalálkozóknak, évfordulóknak, ballagásoknak, banketteknek, vállalati ebédeknek/vacsoráknak.
A Dunai Gyöngy Yachkikötő úszóműves, hullámvédett kikötője 86 hajó befogadására alkalmas 12 méteres hajóhosszig. Az 50 fő befogadó képességgel rendelkező Bárka Vendéglő kiváló helyszíne lehet esküvőknek, születésnapoknak, osztálytalálkozóknak, évfordulóknak, ballagásoknak, banketteknek, vállalati ebédeknek/vacsoráknak.
A Dunai Gyöngy Yachkikötő úszóműves, hullámvédett kikötője 86 hajó befogadására alkalmas 12 méteres hajóhosszig. Az 50 fő befogadó képességgel rendelkező Bárka Vendéglő kiváló helyszíne lehet esküvőknek, születésnapoknak, osztálytalálkozóknak, évfordulóknak, ballagásoknak, banketteknek, vállalati ebédeknek/vacsoráknak.