Varázslatos őszi szünet Zalakaroson! Várjuk családjával wellness szállodánkban!
Varázslatos őszi szünet Zalakaroson! Várjuk családjával wellness szállodánkban!
Fürdő melletti családias szállodánkban szeretettel várjuk!
Fürdő melletti családias szállodánkban szeretettel várjuk!
Balatontourist - Szálláshelyek a Balaton körül

Vendégeinknek számtalan lehetőséget kínálunk pihenésre, szórakozásra, kikapcsolódásra, valamint a Balaton turisztikai látványosságainak megismerésére. Cégünk 17 kempingben közel 7200 kempinghellyel, 500 bungalóval, 170 mobilházzal, 84 bérelhető lakókocsival és 120 bérelhető sátorral rendelkezik. Kempingjeinkben a fürdőzésen túl számos sportolási és szórakozási lehetőséget kínálunk, a szabadidő hasznos eltöltését animátorok segítik.


A Balaton Európa legnagyobb édesvizi tava. Vízfelülete 600 km2, hossza 77 km, átlagos vízmélysége 3,5 m. Május végétől a tó vize 17-20 oC, fürdésre alkalmas. Nyáron gyakran 24-26 C fokra is felmelegszik. Az úszáson, fürdőzésen kívül számos vízisport űzésére is van lehetőség,  (Szörf, vitorlázás, vízisí) de a horgászok körében is igen kedvelt. A Balaton körüli helyiségekben mindenhol ápolt, füves strandok várják a víz szerelmeseit. A Balatontourist kempingjeiből 15 kemping rendelkezik saját stranddal.

A kemping vendégeinek a kempingen belül az animációs teamek ajánlják a napi programokat. A környék és a főváros  nevezetességeinek megismerését szervezett autóbuszos, idegenvezetős  programok teszik lehetővé. Az egyéni kirándulásokra akár gyalog, akár autóval vagy kerékpárral számtalan remek uticélt tudnak ajánlani a kempingek recepcióján.

A Balatontourist kempingjeiben lévő bungalók összkomfortosak. Ágyneműt, törölközőt és konyhafelszerelést, kávéfőzőt, hűtőszekrényt biztosítunk. A személyes ruhaneműn és pipereholmin túl csak a mosogatáshoz kell mosogatószert, szivacsot és esetleg súrolószert hozni.

Mobilházainkban a nyaraláshoz szükséges kényelem biztosított. Amiről Önnek kell gondoskodnia:  ágyneműhuzat, konyharuha, törölköző, tisztítószer! Házainkban a televízió nem tartozik az alapfelszereléshez

Ágyneműhuzatot vagy hálózsákot, lepedőt, törölközőt , konyharuhát és a mosogatáshoz szükséges mosogatószert, szivacsot vagy súrolót hozzon!

Saját kemping felszereléssel rendelkező vendégek parcellát vagy normál kempinghelyet vehetnek igénybe.

A parcella meghatározott alapterületű, áramcsatlakozóval ellátott, általában sövénnyel elválasztott kempinghely (60-120 m2 között). A parcellán elhelyezhető 1 lakóegység (lakókocsi, sátor, lakóautó) és 1 kissátor, valamint 1 személyautó/motorkerékpár. Parcellán általában maximum 6 fő, Füred Kempingben 120 m2-es parcellán 8 személy tartózkodhat. Komfort parcellákon külön víz- és csatornacsatlakozást biztosítunk. Ártájékoztatásunkban a parcellákat méretük szerint külön ársorban különböztetjük meg.

A normál kempinghely kisebb sátrak esetleg lakókocsik számára kialakított, teljes felszerelés (jármű, sátor..) számára maximum 50 m2 igénybe vehető terület. A normál kempinghelyen a maximum létszám 6 fő. Gyalogos, illetve kerékpáros turisták számára ún. kis sátorhelyeket (max. 5 m2, 2 fő részére) alakítottunk ki.

Kempinghelyek igénybe vétele esetén az ár mindig 2 részből, területhasználati (parcella vagy kempingfelszerelésnek megfelelő normál hely) és személyi díjból áll. Az ártáblázatokban több kempinghely típust is megkülönböztetünk.

A szezonbérletek a teljes szezonra, a kemping nyitásától zárásig érvényesek. Az ár tartalmazza 2 felnőtt + 2 gyerek (2-14 éves) vagy 3 felnőtt személyi díját, 1 lakóegység (lakókocsi, lakóbusz vagy lakósátor) és 1 személyautó díját valamint az áramköltséget (min. 4 A). Az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, az a helyszínen külön fizetendő. Ez az ár nem alkalmazható, ha a vendég a parcellát, vagy ott felállított lakókocsit, sátrat továbbértékesíti (pl. utazási iroda, vállalati üdültetés), ez külön megállapodás tárgya.

A Füred Kemping kivételével minden kempingbe bevihető a háziállat, amiért fizetni kell. A kempingekben lévő bungalókba, mobilházakba viszont nem mindenhová vihető be. Kérjük nézze meg a kemping saját oldalát!

Az érkezés napján 15 h-tól lehet elfoglalni a kempinghelyet, elutazáskor 12 h-ig kell elhagyni. A kempingben lévő faházakba, mobilházakba és komfortos sátrakba 15 h után lehet érkezni, és elutazáskor 10h-ig kell elhagyni a szállást.

Az érkezés napján 15 h-tól lehet elfoglalni a kempinghelyet, elutazáskor 12 h-ig kell elhagyni. A kempingben lévő faházakba, mobilházakba és komfortos sátrakba 15 h után lehet érkezni, és elutazáskor 10h-ig kell elhagyni a szállást.

Széchenyi Pihenőkártyáját valamennyi szálláshelyünkön felhasználhatja fizetésre.

Az OTP által kibocsátott SZÉP kártyáját ugyanúgy használhatja, mint bármilyen bankkártyáját.

Az MKB és a K&H Bank SZÉP kártyájával is fizethet a kempingben.

Az OTP és az MKB SZÉP kártyáival előleget is fizethet honlapunkon keresztül, a K&H Bank által kibocsátott kártya esetén kérjük hívja a recepciót.

Foglalására előleget legegyszerűbben úgy tud fizetni, ha a foglalási száma birtokában honlapunkat használja a Foglalás gomb Online fizetés menüpontjánál.

Tájékoztatjuk, hogy kötbérmentes lemondás esetén a SZÉP kártyával fizetett előleget arra az alszámlára tudjuk visszahelyeztetni, amelyről a kifizetés is történt, készpénzes, átutalásos vagy másik alszámlára való visszafizetésre nincs lehetőség.

A Balatonon 28 helyen felállított viharjelző rendszer mindenkit időben figyelmeztet  a vihar közeledtéről. Biztonságosan juthatunk partra, ha komolyan vesszük a viharjelzést, és betartjuk a vízi-rendészeti szabályokat. A vihar közeledtére figyelmeztet, ha a lámpa percenként 60-szor villog. Percenkénti 30 villanásnál nem tanácsos a parttól 500 méterre eltávolodni, mert erős szél várható. Bóják jelzik meddig szabad beúsznunk, illetve csónakkal, vízibiciklivel közlekednünk.

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Balatontourist - Szálláshelyek a Balaton körül