Bigfoot Sörfőzde
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Bigfoot Sörfőzde


A 2013. esztendőben megadatott az a lehetőség, hogy beindítsunk egy újabb hazai sörfőzdét, a Bigfoot-ot. Megkíséreljük a sörfogyasztásnak egy modern, új formáját megteremteni, és evvel törekszünk a mindenkori sörfogyasztók kielégíthetetlen szomjúságának csillapítására.

Söreink készítésénél - a hazai serfőzdék legújabb képviselőjeként – alapvetően felsőerjesztésű technológiát alkalmazunk, amely angol és amerikai receptek felhasználásával nyújt új ízeket, bővebb választékot a vitathatatlan minőséget elváró, sört kedvelő és hozzáértő fogyasztók számára.
Kiemelt törekvésünk vevőink elismerésének elnyerése, az általuk megfogalmazott értékelések maradéktalan felhasználása, igazodva az értékes hazai hagyományokhoz és a korszerű nemzetközi irányvonalhoz. Bízunk benne, hogy ezen visszajelzések segítségével a megfelelő irányba tudjuk irányítani söreink ízvilágának, jellegének fejlődését. Ennek elengedhetetlen formája az évszázados gyakorlat továbbvitele, azaz a tiszta alapanyagoknak alkalmazása: ezek a maláta, a komló, az élesztő és a jó minőségű ivóvíz .

Büszkén jelenthetjük ki sörfőzdénkről, hogy korszerű, és a legújabb kisüzemi sörfőzdék technológiájával rendelkezik. Gyártósorunk megfelel a szakma maradéktalan elvárásainak. Biztosítja a minőségi sörök elkészítését, amely azt jelenti, hogy képes a sörfőzéssel, annak körülményeivel és nem utolsósorban a sör jellemzőivel szemben megfogalmazott és meg nem fogalmazott elvárásokat teljesíteni amelyek közismerten fontos szerepet játszanak az ízek alakulásában vagy akár a sörök eltarthatóságában.

 

2021.01.01 - 2021.12.31

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Nyitott Főzdék Napja 2021
Nyitott Főzdék Napja 2021
2021. április 17.

Érdemes felkeresni!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Domonyi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás