Csíki Sör Manufaktúra Látogatóközpont

Csíki Sör Manufaktúra Látogatóközpont

Újdonság
TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

A Csíki-medence 500 éves sörfőzési hagyományaira, a környék kitűnő természeti adottságaira, a különlegesen tiszta vízre alapozva Csíkszentsimonban 2014-ben építettük fel a ma már oly jól ismert és látogatott Csíki Sör Manufaktúrát. A Kárpát-medence egyik legkiválóbb sörfőző mesterével, valamint a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem közremüködésével sikerült újjáéleszteni a hagyományos sörfőzést.

Csíki Sör Manufaktúra

A modern, magyar szakemberek által kifejezetten számunkra készített sörfőző berendezések korunk magas technológiai szintjén követik a hagyományos eljárásokat.

Régi receptek alapján, a Bajor tisztasági törvény betartásával, modern kémiai összetevők nékül, hagyományos sörfőző technológiát használva készül a kézműves Tiltott Csíki Sör.

A régies főzési eljárások mellett biztosítjuk a tiszta környezetet, a megfelelő hőmérsékletet, és szigorúan megőrizzük a természetes érlelési folyamatokat. Nálunk a sör csak természetes úton érik, a természet folyamataiba mesterséges érlelésgyorsítókkal, kiegészítő anyagokkal, vegyületekkel nem avatkozunk be.

A Csíki Sör Manufaktúrában száznál több székely ember dolgozik. Együttműködve a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel, kutatva, tisztelve és felelevenítve közös múltunkat, mi magunk alakítjuk ki és folyamatosan bővítjük receptjeinket. Helyben szervezzük meg a sörfőzési és palackozási feladatokat, és mi magunk gondoskodunk arról is, hogy friss, különleges söreink a boltokba és vendéglátó egységekbe, ezáltal reményeink szerint az Ön asztalára is eljussanak.

Termékeink 100%-ban tartalmaznak székely értékeket és életérzést.

Látogatási programjaink során, az idelátogató vendégnek lehetősége van betekintést nyerni két olyan üzem korszerű technológiájába, ahol lépésről lépésre követhető a kézműves sör és a csipsz készítésének a folyamata. Természetesen ahhoz, hogy a kóstoló jól essen, meg kell vetni neki az ágyat. Ezért étkezési lehetőséget is biztosítunk: hagyományos sörhöz, hagyományos ételeket kínálunk.

Ajándékboltunkban megvásárolhatják a Csíki Sörrel és Csíki Csipsszel kapcsolatos emléktárgyakat.

2023.01.01 - 2023.12.31

Találatok száma: 1
Tiltott Fesztivál 2023 Csíkszentsimon

Tiltott Fesztivál 2023 Csíkszentsimon 2023. május 13. (Szombat)

Halott Pénz, Wellhello, Sigma

Székelyföld legnagyobb fesztiválsorozata idén is megrendezésre kerül. A Tiltott Fesztivál célja mindenkit megmozgatni a jó hangulat és szórakozás érdekében és az összetartozás védjegyében. Harmadik évadunkban magyarországi és nemzetközi előadók színes palettáját sorakoztatjuk fel. Gyere és bulizd át velünk az ... Bővebben

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
NépszerűségTalálatok száma: 3
Csíki Csipszgyár látogatás csipsz kóstolóval és korlátlan sörfogyasztással

Csíki Csipszgyár látogatás csipsz kóstolóval és korlátlan sörfogyasztással 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Egyedi látogatási programra hívunk meg! A vendégek megismerhetik a Csíki Csipszgyárat. A pityókatermesztésnek is évszázados hagyománya van Székelyföldön. Látogatási programjaink során, az idelátogató vendégnek lehetősége van betekintést nyerni olyan üzem korszerű technológiájába, ahol lépésről lépésre ... Bővebben

Újdonság
Kiemelt ajánlat

Csíki Sör Manufaktúra látogatás korlátlan sörfogyasztással és csiki csipsz kóstolással

Csíki Sör Manufaktúra látogatás korlátlan sörfogyasztással és csiki csipsz kóstolással 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Egyedi látogatási programra hívunk meg! Ismerd meg a sörfőzés és a csipszgyártás titkait! Akár csak a sörfőzésnek, a pityókatermesztésnek is évszázados hagyománya van Székelyföldön. Látogatási programjaink során, az idelátogató vendégnek lehetősége van betekintést nyerni két olyan üzem korszerű ... Bővebben

Újdonság
Kiemelt ajánlat

Igazi csíki sör kóstolás korlátlan sörfogyasztással, csíki csipsz kóstolással

Igazi csíki sör kóstolás korlátlan sörfogyasztással, csíki csipsz kóstolással 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Látogasson el Csíkszentsimonba, a Csíki Sör manufaktúra és a Csíki Csipszgyár telephelyére. Egyszerre vagy külön időpontban ismerheti meg minden vendég a Tiltott Csíki Sör Manufaktúrát és a Csíki Csipszgyárat. Látogatási programjaink során, az idelátogató vendégnek lehetősége van betekintést nyerni két olyan ... Bővebben

Újdonság
Kiemelt ajánlatKapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Csíki Sör Manufaktúra látogatás korlátlan sörfogyasztással és csiki csipsz kóstolással
Csíki Sör Manufaktúra látogatás korlátlan sörfogyasztással és csiki csipsz kóstolással
  • Csíkszentsimon
2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)
Igazi csíki sör kóstolás korlátlan sörfogyasztással, csíki csipsz kóstolással
Igazi csíki sör kóstolás korlátlan sörfogyasztással, csíki csipsz kóstolással
  • Csíkszentsimon
2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Ambrus Boglárka

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG