Cibere Vendégház
Tisza-tavi wellness pihenés - gazdag programkínálattal!
Tisza-tavi wellness pihenés - gazdag programkínálattal!
Szerelemnapok jönnek..........
Szerelemnapok jönnek..........

Cibere Vendégház


Családi- és osztálykirándulások, erdei iskolák, csapatépítő tréningek vagy baráti társaságok számára kiváló célpont a Cibere Vendégház Panyolán, a Tisza, a Szamos és a Túr által közrefogott kis faluban. Kirándulás, pihenés, kikapcsolódás.

A táborok helyszínéül szolgáló Cibere Vendégház észrevétlenül simul be a tágas kertben lévő gyümölcsösbe. A szálláshely természetes anyagokból főként fából épült. Törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálja a kedvenc helyét a számtalan közösségi tér közül. A szénapadlásra emlékeztető galéria ideális vackolóhely, kiegészítve a földszinten lévő vendégszobákat.

A három fürdőszobával felszerelt vendégszoba tizenkét személy számára nyújt kényelmet. A szálláshely galériája 28 fő befogadására alkalmas, ahol a hálóhelyekhez külön vizesblokk tartozik. A vendégház mögötti szilvásban pedig természetes környezetben sátorozhat.

A családias, falusi hangulatot erősíti az idelátogatóban a vendégek rendelkezésére álló búbos kemence, társalgó a csoportos vigasságokhoz, a vendégkonyha és a hozzá tartozó konyhakert. Itt elkészíthetők az otthoni megszokott ízek, egy kicsit másképp.

Vizuális terápia:

Bárkinek, aki önmagát gyógyítani szeretné, de ajánlott indigó és kristálygyerekeknek is, akiket hiperaktívnak minősített a társadalom. Ez a terápia hozzásegít ahhoz, hogy a testi-lelki higiénia mellett kitisztítsuk érzékszerveinket, jótékony hatásait visszaforgatva mindennapi életünkbe: hogy felfedezzük érzékszerveinket és behangoljuk azokat. Mindezt szín és formameditációkkal, valamint testmunkával segítjük felszínre a felszabadult alkotásig. Változatos gyakorlatokkal fedezhetjük fel rejtett képességeinket. A vizuális terápia hozzásegít bennünket ahhoz, hogy saját emberi kivetítéseink nélkül érzékeljük a valóságot, és ha sikerül kinyitnunk a szívünket, feltárul az igaz világ és ennek a világnak sajátos esztétikája. Az önfejlesztés pályáján ezzel az esztétikával dolgozunk. Igény esetén olyan csoportokat is szervezünk, akik az új energiákban szeretnének találkozni, élményeiket és tapasztalataikat megosztani.

Kenukölcsönzés, kerékpárkölcsönzés, masszázs. Festészet, grafika, gyöngyfűzés, ajándéktárgyak készítése, tűzzománc. Kerámia- és kézműves táborok. Képzőművészeti- és alkotótáborok. Csillagászati-, és ökotáborok. Élménytáborok: Kenu- és biciklitúrák, gyalogtúrák: „Mezítlábas ösvény”. Kísérleti műhelyek. Céges kirándulások, csapatépítő tréningek. Tánctábor (igény esetén). Gyógynövénygyűjtés (igény esetén)
 

2020.01.01 - 2020.12.31


Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás

Érdemes felkeresni!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Panyolai programturizmus

SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Tekintse meg a kiemelt események listáját!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás