Turizmus Program

Városligeti majális Budapesten

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
Retro Majális a Siófoki Nagystrandon!
Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
Retro Majális a Siófoki Nagystrandon!
Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Csanádi Pincészet Badacsonyörs

A pincészet borászaiként Csanádi József és fia, Csanád, a gyönyörű Badacsonyi borvidék tanú hegyeinek dűlőiben az itt évszázadok óta honos szőlőfajtákból készítjük egyedi borainkat immáron több generációs hagyományok alapján. A Csanádi Pincészet több generációs szőlész-borász szakmai alapokra épülve 1993-ban egyesítette a Csanádi család addigi őstermelői tevékenységét. Jelenleg 10 ha szőlőterületen gazdálkodunk.
Csanádi Pincészet Badacsonyörs

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Ültetvényeink zömében fiatalok. l994-től hektáronként 4500-5000 tőkeszámú szőlőket telepítettünk a kisebb terhelés és a jobb minőség érdekében. A Kéknyelű újraélesztésében úttörő szerepet vállaltunk, az 1994-ben telepíttetett 1,5 ha Kéknyelű mint kísérleti tábla volt telepíthető a minősített szaporítóanyag teljes hiánya miatt. A szőlőterületek a Badacsony-hegyen, Badacsonytomajon, Káptalantótiban, Csobánc és Bács-hegyen találhatók.

Fő fajtáink: Szürkebarát, Kéknyelű, Olasz rizling, Ottonel Muskotály, Budai, Rózsakő, Rajnai rizling, Rizlingszilváni, Zeus és Cabernet Sauvignon. Feladatunknak tekintjük mind a szőlőtermelés mind a borászkodás terén a ”Badacsonyi hagyományok” megőrzését, természetesen beépítve a korszerű technika adta lehetőségeket. Az ültetvények kíméletes terhelése rendre 20 mustfok közeli vagy a feletti termést eredményez. A magas beltartalmi értékű borokat legalább egy éves ászokhordós érleléssel készítjük elő a hosszabb idejű palackban tartásra. Saját pincéinkben 1500 hl tárolótérrel rendelkezünk, a töltést saját palackozóban végezzük. A családi alapon történő munkavégzés minden fázisban biztosítja a legnagyobb odafigyelést a magas minőségű végtermék érdekében.

30 fő befogadó képességű pincénkben kóstolások lebonyolítását vállaljuk. A kóstolás során az érdeklődők megízlelhetik a pincészet több, mint 10 féle borát illetve különböző tematikus kóstolási programokat is rendezünk. Kóstolás alapvetően előzetes bejelentkezés alapján lehetséges, kisebb létszám (<8 fő) esetén előzetes időpont egyeztetés nélkül is a nyitvatartási időben. Igény esetén a kóstolás helyszínére szállítás megoldható.

Forrás: A pincészet honlapja

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!