Csűrdöngölő Alkotó és Rendezvényház Tura
Fehérvári Advent, ünnepi programok Székesfehérváron
Fehérvári Advent, ünnepi programok Székesfehérváron
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL  felnőttbarát szállodában
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL  felnőttbarát szállodában
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Csűrdöngölő Alkotó és Rendezvényház Tura


Hagyományőrző kézműves foglalkozások, élőszavas mesemondás, népi játékok, kulturális órák várják szeretettel a látogatókat a Csűrdöngölő Alkotó és Rendezvényházban.

Csűrdöngölő Alkotó és Rendezvényház

Rendezvény helyszín
 
A rendezvényház helyiségei - kézműves műhely, foglalkoztató szoba, többcélú pajta, kiszolgáló-konyha, mosdók, egy nagyméretű, hangulatos, fapadlóval ellátott rendezvénypajta - sokrétű program rendezését teszik lehetővé. Az épületet tágas, gondozott kert veszi körül játszótérrel, háziállatos karámmal, jurtával. Kültéri rendezvényeinkhez sátor állítására van lehetőség több méretben is.
 
A Csűrdöngölő Alkotó és Rendezvényház ideális helyszíne kisebb családi eseményeknek, nyári tánc- és művészeti tábornak, koncertnek, képzéseknek, előadásoknak, komplex kulturális rendezvényeknek.
 
Kézműves műhely, mesterség bemutatók

A rendezvényházban Kézműves műhely várja az alkotni vágyó gyermekeket, diákokat, felnőtteket. Az itt kipróbálható kézműves foglalkozások betekintést adnak a Kárpát-medence népi tárgyalkotó művészetébe, a természetes alapanyagok és hagyományos eszközök használatába. ​A foglalkozásokat rendszerint szakképzett népi játszóház vezetők, kézművesek irányítják a résztvevők életkorához, képességeihez, érdeklődéséhez igazítva. 
 
Néptánc, népi játék, népzenei műsorok
 
A Rendezvényház kínálatában komplex Népi játék-néptánc foglalkozás is szerepel, amelynek célja, hogy megismertesse a népi műveltség és a néptánc egységét.
 
A néptánc foglalkozásokat képzett népi játék és néptánc oktatók tartják.

​A Rendezvényház vállalja néptáncbemutatók, előadások megszervezését is saját vagy külső helyszínen, a megrendelő rendezvényéhez illeszkedő időtartamban, tematikában, stílusban.

Élőszavas mesemondás gyerekeknek, és felnőtteknek is

Az egykor a mindennapok részét képező élő szavas népmesemondás hagyományát élesztik újjá a gyakorlott mesemondók, akik tudásukat a Hagyományok Háza hagyományos mesemondó képzésén alapozták meg. Előadásaikat a gyermek és felnőtt korosztály egyaránt nagyra értékeli.

Vőfély szolgáltatás

A vőfély gondoskodik arról, hogy minden rendben legyen az esküvőn, mindenki tegye a dolgát. Mindezt úgy, hogy közben szórakoztat is.

Forrás: a Csűrdöngölő Alkotó és Rendezvényház honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 2

Botaniq Turai Kastély

Botaniq Turai Kastély

Magas színvonalú rendezvényhelyszín és elegáns szálloda kapott helyet a Loire-völgyi kastélyokat idéző felújított és restaurált épületben. Magyarországon egyedülálló stílusának köszönhetően, a kastély mesebeli környezetet biztosít majd esküvők és más rendezvények számára. Bővebben


Turai Tájház (Falumúzeum)

Turai Tájház (Falumúzeum)

Tura település Bag-Galgahévízhez közel eső végében, a főút mentén található a Turai Tájház (Falumúzeum), mely 1989. október 15-én nyitotta meg kapuit. A több mint 25 éves tájház néprajzi anyagának gazdagságát a Múzeumok Majálisa rendezvényein túl, a Néprajzi Múzeum Faluforduló c. sorozatának 2008. nyári ... Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
2194 Tura , Zsámboki út 50.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Turai programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események