Erdei Harmónia Látogatóközpont Nyíradony

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Az Erdei Harmónia Látogatóközpont a Gúthi erdő növény és vadvilágát bemutató élménytér, mely turisztikai attrakciókkal várja az érdeklődő közösségeket és a látogatókat. A 42 db vadból álló összefüggő dioráma látványossága mellett 3D- és interaktív teremben ismerkedhetnek meg a látogatók a Dél-Nyírségi Erdőspuszták és a Gúthi erdő természetes szépségeivel, látványával, hangjaival.

A Gúthi erdő az ország egyik legnagyobb egybefüggő erdeje hazánk állat- és növényvilágának csodáival, melyeket ezeken a kiállítótereken is megismerhetünk.

Az épületben helyet kapott egy 300 fős előadóterem, állandó és ideiglenes kiállítások, interaktív élményszoba, játszóház, konyha, továbbá kültéri játszótér és parkoló is. A szolgáltatások magas minőségének biztosítására kerékpárokat, sátrat, kültéri bútorokat és mobilszínpadot is beszereztek.

Külön attrakció egy fényerdő, amely egy látványosan megvilágított multimédiás ösvény, ahol titokzatos tájakon, zenei aláfestés kíséretében sétálhatnak a fényerdő látogatói. A megvilágított sétányon külső projektorról vetített mesejelenetek és látványos fényeffektusok szórakoztatják az esti programokhoz kapcsolódóan a legifjabbakat és a felnőtteket egyaránt.

Az Erdei Harmónia Látogatóközpont alkalmas helyszíne lehet rendezvények, családi programok vagy akár vadász hagyományokra épülő kézműves foglalkozások megtartására is.

2024.01.01 - 2024.12.31

Találatok száma: 2
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Borostyán Med Hotel**** Nyíradony

Borostyán Med Hotel**** Nyíradony

Pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár a Borostyán Med-Hotel****-ben! Az Európai Unióban egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várjuk ínyenc vendégeinket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen. Szállodánk különleges építészeti stílusával szeretnénk Önnek megadni ...

Zöldház Vadászház Nyíradony

Zöldház Vadászház Nyíradony

A ZÖLDHÁZ Nyíradony és Nyíracsád között, a Gúthi Erdészet területén található korszerű, minden igényt kielégítő vadászház. Az öt szobában és a két apartmanban összesen 14 vendéget lehet színvonalas körülmények között elhelyezni. Az igényesen berendezett étteremben egyszerre 50 főt tudnak kiszolgálni. ...

Kapcsolódó témák:

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megadott intervallumban:
-tól
-ig