Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Élmények egész évben, szeretettel várjuk!

Farkashegyi Repülőtér

A Farkashegyi Repülőtér, Budapest környékének talán legszebb repülőtere Budakeszi és Törökbálint között található, az 1-es útról, vagy az M1-M7 autópályáról könnyen megközelíthető. A repülőtér már elérhető kerékpárúton is!


A repülőtéren  számtalan szabadidős tevékenység folytatható, a pályán kívüli zöld területen. Látogatóinkat rendezett vizes blokkal, és büfével várjuk, ahonnan remek kilátás nyílik a repülőtér teljes területére.

Repülőterünk nagyszerű helyszínt nyújthat akár nagyobb rendezvényekhez, céges találkozókhoz, vitorlázó és motoros sétarepüléssel egybekötve. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Szolgáltatások

A repülőtéren működő kluboknál lehetőség nyílik a motoros és vitorlázórepülés kipróbálására, vagy akár pilótaképzésre is. Ezzel kapcsolatos bővebb információk az egyesületek weboldalain találhatók, melyek elérhetők a Klubjaink menüpont alól.

Hozzánk érkező motoros pilóták számára üzemanyagkutunk újra nyitott, minden hétköznap és akár hétvégén is van lehetőség tankolni. Vitorlázó pilóták számára - előzetes egyeztetés után - lehetőség nyílik vontatásra minden nap, hétvégén csőrlésre is. Ezen kívül büfé, Wi-Fi, és pilóta-felkészülő szoba is várja vendégeinket.

A repülőtér ezen kívül alkalmas akár nagyobb szabású rendezvények lebonyolítására is, mely természetesen motoros és vitorlázó sétarepüléssel is összeköthető. Hangáraink több száz ember befogadására is alkalmasak és rendelkezésre áll a megfelelő számú parkolóhely, illetve nagy számú rendezett mosdó is.

Az elmúlt években több nagyobb szabású rendezvényt is lebonyolítottunk - céges családi napok, csapatépítő tréningek, illetve több éve repterünk adja a helyszínét a Budakeszi Családi Nap Fesztiválnak.

Forrás: A reptér honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Farkashegyi Repülőtér