Jöjjön és gyógyuljon, pihenjen Zalakaroson!
Jöjjön és gyógyuljon, pihenjen Zalakaroson!
Egy igazi farm, igazi állatokkal közel a Kis-Balatonhoz.
Egy igazi farm, igazi állatokkal közel a Kis-Balatonhoz.
Élményutak Zalakaroson és a Kis-Balatonnál.
Élményutak Zalakaroson és a Kis-Balatonnál.
Rendhagyó kalandpark rendhagyó programokkal közel a Kis-Balatonhoz.
Rendhagyó kalandpark rendhagyó programokkal közel a Kis-Balatonhoz.
Zalakarosi Fürdő. Gyógyfürdő, élményfürdő, fedett fürdő, strandfürdő, gyógycentrum

A gyönyörű parki környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának pihenését, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást. Jöjjön és gyógyuljon, pihenjen Zalakaroson! A zalakarosi gyógyvíz összetétele és hatása egyedülálló Európában. Az orvosi felügyelet mellett kúraszerűen igénybe vett kezeléseink biztosítják a leghatékonyabb fájdalomcsökkentést.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Élményfürdő

Élményfürdőnkben mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. Itt fürdőzhet, szórakozhat és kipihenheti a mindennapok fáradalmait.

  • Élvezheti a beltéri élménymedence 10 különböző vízi attrakcióját és a vadvízi áramban kipróbálhatja, milyen egy sebes folyóban úszni
  • A belső élménymedencéből közvetlenül kiúszhat a kültéri élménymedencébe, melyben egész évben/az év minden napján nyakzuhanyok, pezsgő élményelemek várják a fürdőzőket
  • A fedett- és nyitott pezsgőfürdőben ellazulhat, miközben szervezetére rendkívül jótékony hatással van a víz és a levegő összhangja
  • A csemeték/gyerekek jól szórakozhatnak a gyermekmedencében, egy mini csúszdán csúszhatnak a medencébe, ahol a vízi gomba és a vízzel teli billenő vödör adta vízcsobogást is kipróbálhatják
  • A felnőttek is megmutathatják bátorságukat a beltérből induló, és beltérbe érkező, folyamatosan tekergő fekete lyuk csúszdában, melyben fény- és színeffektek teszik vidámabbá és még különlegesebbé a száguldást A csúszdán időmérő is helyett kapott, úgyhogy minden adott egy kis versengéshez, családtagok, barátok között 

Az élményfürdő komplex belépőjeggyel vehető igénybe.

Élményfürdőnk havonta ad otthont az éjszakai élményfürdőzéseknek is.

Beltéri élményfürdő

Az év minden napján üzemel a napi nyitvatartási időben. Termálvíz töltetű. A medence térbe beépített élményelemekkel felpezsdíthetjük testrészeinket, fokozhatjuk vérkeringésünket.

Tágas pihenőterek, szolgálják a vendégek felhőtlen pihenését melyekhez a pihenőágyak használatának díját a belépőjegy tartalmazza.

Ez a medence ad helyet a havonta megrendezésre kerülő éjszakai fürdőzéseknek. Este fény és színeffektek teszik még különlegesebbé a fürdést.

A belső medencéből eljuthatunk a télen is működő szabadtéri melegvizes medencébe.

Kültéri élményfürdő

Az év minden napján üzemel a napi nyitvatartási időben.

Többcélú, télen is üzemelő, termálvíz töltetű medence, különböző masszázs fúvókákkal, pezsgőfürdővel felszerelve várja a kikapcsolódni vágyókat.

A medence melletti pihenőágyak használatának díját a belépőjegy tartalmazza.

Külső élménymedencéből a belső élményfürdőbe egy kis ajtón keresztül is el lehet jutni.

Vízfelület: 310 m2
Vízhőfok: 28-32 °C
Vízmélység: 1,2 m

Attrakciók: 8 db vízsugaras masszázs, 3 db buzgár, 8 db ülőpados pezsgőfürdő, 24 db vízsugaras ülőmasszázs, 3 db vízköpő, 3 db fenékbefúvós pezsgőfürdő, 12 db skót zuhany

Vízfelület: 360 m2
Vízhőfok: 28-32 °C
Vízmélység: 1,1-1,3 m

A szabálytalan alakú belső élménymedence felejthetetlen élmény a családnak. Attrakciók: 8 db vízsugaras álló masszázs, 1 db vadvíz-csatorna, 1 db nagy vízernyő, 6 db fekvő masszázságy, 1 db buzgár, 8 db ülőpados pezsgőfürdő, 8 db vízsugaras ülőmasszázs, 1 db kétfejes nyakzuhany, 1 db vízköpő, 3 db fenékbefúvásos pezsgőfürdő, 10 db víz alatti fényszóró

Kültéri gyermekmedence

Vízfelület: 46 m2
Vízhőfok: 30 °C
Vízmélység: 0,6 m
A medence vízforgatós rendszerű, télen nem üzemel!

Attrakciók:
vízisün
spriccelő kígyó
csúszda

Beltéri gyermekmedence

Termálvíz töltetű medence feszített víztükörrel. Az apróságok biztonságosan pancsolhatnak, ahol remek szórakozási lehetőség is várja őket.

Nem szobatiszta gyermekek esetében a medence használatakor az úszópelenka viselése kötelező. A medencét csak gyermekek használhatják.

Az év minden napján üzemel a napi nyitvatartási időben.

Vízfelület: 34 m2
Vízhőfok: 28-32 °C
Vízmélység: 0,6 m

A gyermekmedence a következő attrakciókkal üzemel: 1 db mini csúszda, 1 db vízi gomba, 1 db mini zuhatag, 1 db billenő vödör.

Pezsgőfürdő

A kültéri pezsgőfürdő hidromasszázs funkcióval és egy gyors esésű "Kamikaze" csúszdával rendelkezik. A hozzá tartozó "Kamikaze" csúszda üzemelése közben a hidromasszázs funkció nem üzemel.

Vízfelület: 40 m2
Vízhőfok: 25-32 °C
Vízmélység: 1 m
A medence 8 db oldalbefúvásos hidromasszázzsal, vízforgatós rendszerű.

Fedett fürdő

Az év minden napján 3 medencével: 2 gyógyvizes ülőfürdővel és 1 termálvizes medencével folyamatosan üzemel. Utóbbi a naponta többször megtartott víz alatti gyógytornák helyszíne is.

Önálló egységként, saját pihenő hellyel üzemel az itt található szaunablokk (2 szauna, 1 gőzkabin, hidegvizes merülőmedence), mely a nyugalom oázisa a fürdőben. A szauna blokk külön térítés ellenében vehető igénybe.

A fedett fürdő medencéi körül elhelyezett pihenőágyakon relaxálhatnak vendégeink és átérezhetik a gyógyulás örömét.

A fedett fürdő alap belépőjeggyel vehető igénybe. Az év minden napján folyamatosan üzemelő fürdőépületben találhatók a különböző vízhőmérsékletű gyógyvizes ülőmedencék és egy fedett termálvizes medence.

Az épületben található a széleskörű szolgáltatást nyújtó gyógyászati részleg, amelyen belül az úgynevezett vizes kezelések a földszinten, a száraz kezelések az első emeleten találhatók.

Fedett I. gyógyvizes medence:
Vízfelület: 100 m2
Vízhőfok: 34-36 °C
Vízmélység: 1 m

Fedett II. gyógyvizes medence
Vízfelület: 284 m2
Vízhőfok: 32-34 °C
Vízmélység: 1 m

Fedett III. termálvizes medence - víz alatti gyógytornák helyszíne
Vízfelület: 83 m2
Vízhőfok: 28-32 °C
Vízmélység: 1 - 1,20 m
Strandfürdő

Strandfürdő

Alap belépőjeggyel vehető igénybe és a Dísztérről, a Thermál úti főbejárattól az élményfürdő déli bejáratán keresztül közelíthető meg.

A strand általában május 1. és szeptember 30. között üzemel. A több mint 10 hektáros, szépen gondozott parki környezetben kialakított termálstrandon minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelő medencetípust, gyógy,- termál,- családi,- hullám,- gyermek és sportmedencék, csúszdák színesítik az önfeledt szórakozás, kikapcsolódás örömét. A strandi csúszda együttes egy 81 m hosszú „Anakonda”, kettő „Kamikaze” és egy 3 pályás változó esésű családi csúszdából áll. Itt minden korosztály kiválaszthatja az igényeinek és bátorságának megfelelőt csúszdát, mely maradandó élményt kínál.

A csúszdák igénybevétele a strandi belépőben szerepel, külön díjat nem kell fizetni.

A gyógyvizes ülőmedence részben fedett, a termálvizes medencében kerül megrendezésre az aqua-fittness, a családi medence többcélú medence, melyben 1 db családi és 1db mini csúszda is található. A mélyülő hullám medence igazi tengerparti hullámokat idéz elő, a fokozatosan mélyülő sportmedence többcélú (ugró-, úszó- és fürdőző), a gyerekpancsoló a legkisebbek biztonságos pancsolását biztosítja. Az apróságok szórakozásáról fa játszótér a kicsit nagyobbakéról egy óriás sakk gondoskodik. A fák árnyékában a gyermekek önfeledten játszhatnak, homokozhatnak.

A mozgást kedvelők a többfunkciós (strand kézi-, kosár- és foci) strandpályát is használhatják. Szurkolókat is várunk, hiszen a játéktér mellett található nézőtéren 240 fő foglalhat helyet.

A strandfürdő területén minden igényt kielégítő, megújult vendéglátó egységek helyezkednek el, továbbá újságos- és zöldség-gyümölcs stand, játék-ajándékbolt is.

A nyári főszezonban színes programokkal, rendezvényekkel várunk minden kedves érdeklődőt, hiszen a strandfürdő nem más, mint a fürdés, napozás, szórakozás „otthona”.

Hullámfürdő

Vízfelület: 555 m2
Vízhőfok: 28-32 °C
Vízmélység: 0,4 - 1,6 m
A strandi hullám medence termálvíz töltésű, igazi tengerparti hangulatot idéz. A medence mélyülő, a hullámok kezdetét óránként kétszer hangjelzés jelzi.

Gyermekmedence, pancsoló

Vízfelület: 90 m2
Vízhőfok: 30 °C
Vízmélység: 0,3 - 0,5 m
A termálvíztöltetű pancsolómedence szűrő-forgató berendezéssel ellátott, feszített víztükrű kör alakú medence vizisünnel. A medencét csak gyermekek használhatják!

Családi medence

A családi medence (V. sz. medence) termálvíztöltetű többcélú medence, szűrőforgató berendezéssel, feszített víztükörrel, 1 db felnőtt és 1db gyerek (mini) csúszdával.

Vízfelület: 559 m2
Vízhőfok: 32 °C
Vízmélység: 1,2 m

Termálmedence

Vízfelület: 310 m2
Vízhőfok: 32 °C
Vízmélység: 1,2 m
A IV. sz. medence termálvíztöltetű strandmedence, szűrő-forgató berendezéssel, feszített víztükörrel. Nyáron ebben a medencében kerül megrendezésre az aqua-fittness.

Strandi úszómedence

Külső úszómedence

A sportmedence termálvíztöltetű többcélú strandmedence (ugró-, úszó- és fürdőzési célra), szűrő-forgató berendezéssel, feszített víztükörrel. (Mélyülő medence!)

Vízfelület: 1050 m2
Vízhőfok: 28 °C
Vízmélység: 1,2-2 m

Gyógymedence

Vízfelület: 260 + 260 m2
Vízhőfok: 34 - 36 °C
Vízmélység: 1,2 m

A közkedvelt 2 darab önálló, különböző vízhőmérsékletű gyógyvizes ülőmedence (III. sz. medence) feszített víztükörrel, részbeni lefedéssel, szélárnyékolással üzemel.

Szauna világ

Az élményfürdőhöz tartozó szaunák és gőzkabin a komplex jeggyel igénybe vehetők. E blokkhoz merülőmedence és zuhanyzók is tartoznak. Az igénybe vehető szolgáltatásokat infra napozó is bővíti.

Sókamra

A sókamránkban a sóbarlangok és a sós tengeri levegő gyógyító, szépítő és ellazító erejét élvezhetjük.

A sókúra olyan természetes gyógymód, amelynek eredete évszázados tapasztalatokra vezethető vissza. A sókamra tervezése, építése és alkalmazása azon a felismerésen alapszik, hogy a sóbányákban dolgozók sokkal ritkábban szenvedtek légúti betegségekben.

Csúszdavilág

A strandi csúszda együttes egy 81 m hosszú „Anakonda", kettő „Kamikaze" és egy 3 pályás családi rámpa csúszdából áll. A csúszdák igénybevétele a strandi belépőben szerepel, külön díjat nem kell fizetni.

Anaconda csúszda - 12 éves kortól
Kamikáze csúszda - 12 éves kortól
Családi csúszda (3 pályás) - 3 éves korig ölben, közvetlen szülői felügyelettel 3-12 éves korig, önállóan 12 éves kortól
A csúszdák mindenkori nyitva tartását az aktualitások alatt találja!

FeketeLyuk csúszda

A fekete lyuk csúszda igazi élmény a „bátraknak". A csúszda teljesen zárt, melyben fényeffektek teszik teljessé az élményt. Zárt részből indul és zárt részbe érkezik. A gumikarikák két méretben állnak rendelkezésre, 100 kg felett a karika nem kötelező.

A csúszdát 12 éven aluli gyermek nem használhatja!

A csúszda igénybevételét a komplex jegy ára tartalmazza!

A csúszda időmérővel is rendelkezik, amivel folyamatosan csúszdaversenyeket is rendezünk. 

CSÚSZDA NYITVA TARTÁS:

Naponta - 9:30-18:30
Kivétel: Szombat - 9:30-19:30

Kamikaze csúszda

Gyors esésű kamikaze csúszda, érkező medencéje a külső élményfürdő pezsgőmedencéje. Ha a csúszda működik, a medence attrakciói nem üzemelnek.

Nyitva tartása a kiírás szerint.
A csúszdát 12 éven aluli gyermek nem használhatja!
A csúszda igénybevételét a komplex jegy ára tartalmazza! 

CSÚSZDA NYITVA TARTÁS:

Naponta - 10:30-11:30

16:00-17:00

Adrenalin Csúszdapark

Extrém vizes élményekkel indul strandunkon a nyári szezon. 2016. június 16-án nyitott meg fürdőnk újdonsága az új extrém Adrenalin Csúszdapark. Az időzítés tökéletes, hiszen a nyári iskolai szünet első napján, igazi strandidő köszöntött a nyaraló közönségre, akik máris birtokba vették az új attrakciót.
Mitől különleges az új csúszdapark?

        400 méter új csúszdaattrakció
        Közel 20 méter indítómagasság
        Akár 70 km / óra száguldás
        Strandbelépővel (alapjegy) is korlátlanul igénybe vehető

Milyen attrakciókkal várunk?

Az 5 új csúszda minden bizonnyal felejthetetlen és igazi pulzuszám-felpörgető élményeket nyújt az izgalmakat kereső vendégeinknek.

Varázsalagút - Magic Tunnel

Különleges fényeffektek teszik különlegesség a kígyózó, tekeredő csőrendszert. A csúszda gumikarikával vehető igénybe. Váltakozó fényelemei különleges vizuális élményt nyújtanak, a száguldás pedig ráadás!

UFO

Zárt és nyitott részek váltakoznak ezen a 105 méter hosszan kanyargó csúszdán. Az ékrezést egy repülő csészealjra emlékeztető örvény teszi izgalmassá.

Kamikaze

Traffipax mentes övezet!!! Az 50 méter hosszú, extrém meredek csúszdán akár 70 km / óra sebességgel is száguldhatsz és az időmérőnek köszönhetően barátaiddal is versenyezhetsz.

Turbo

A szabadesés élményét is átélheted egy pillanatra ezen a csúszdán. A 68 méter hosszú, átlátszó elemekből összeállított attrakció a külső szemlélő számára is vizuális élményt nyújt és meredek szomszédjához hasonlóan gyorsasági versenyek színtere lehet.

Rafting-Inga

A vadvízi kalandok szerelmesei nem fognak csalódni, ha gumikarikával leszáguldanak a 85 méter hosszú csúszdán.

A csúszdapark kizárólag 12 éves kortól vehető igénybe!

Vizipók - Csodapók Gyermekvilág

Számos vizes attrakció csalogat a Vízipók Csodapók vízi gyermekvilágban. A gyerekek kétszintes medencét vehetnek birtokukba: az alsó szinten napvitorlák árnyéka alatt pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Az emeleten hétféle csúszda kínál kalandot: anakonda és mini feketelyuk, szivárványcsúszda és családi csúszdák csalogatják a merész vállalkozót, a harcos kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

A Vízipók medencéjének közelében épült Sajtházban mini kalandpark, gyermekfoglalkoztató, számos, a legkisebbeket is szórakoztatni képes játék, segítőkész személyzet, animátorok és az erdők-mezők jól ismert, kedves hőse, Vuk várja a gyerekeket. Az apróságok toronyból szemlélhetik a szomszédos vízi világot, mászófalon, játszótéri játékokon köthetik le energiájukat. Az egészen kicsiket szüleik ki tudják szolgálni az itt épült konyhában, de rendelkezésre áll gyermektusoló, szoptatóhelyiség és pelenkázó is.

Park

Fa játszótér, a családi medence és a pancsoló szomszédságában. A fák árnyékában a gyermekek önfeledten játszhatnak, homokozhatnak.

A 10 hektáros termálstrandon fák árnyékában, virágok társaságában pihenhetünk. A nagy terület lehetővé teszi, hogy a gyógyvendég és a szórakozást kereső vendégek elkülönülten tölthessék idejüket. A terület minden egységét szilárd burkolatú úthálózat köti össze. Sportolási és szórakozási lehetőségként a termálstrand keleti részén található a strandröplabda pálya, az új csúszda-együttes és a gyermek-játszótér.

A strandi sportmedence mellett található egy „óriás sakk" tábla, ahol vendégeink kedvükre játszhatnak az „óriás" bábukkal.

A termálstrand K-i részén a strandi csúszda együttes szomszédságában található a röplabda pálya.

A strandfürdő területének É-i és K-i peremén találhatók a minden igényt kielégítő vendéglátó-egységek, melyek többsége melegétkezési utalvány és üdülési csekk elfogadó hely.

A strandfürdő területén a központi vizesblokk épületénél található újságos. Bérlő üzemelteti.

A strandfürdő területén zöldség-gyümölcs vásárolható.

A strandfürdőn több ajándékbolt is található, ahol megvásárolhatók a fürdőzéshez szükséges kellékek (fürdőruha, úszógumi stb.) és egyedi ajándéktárgyak is.

2018.01.01 - 2018.12.31


2018.01.19. Zalakarosi programok 2018
Magyar Kultúra Napja
2018.01.20. Zalakarosi programok 2018
Panki dal, Panki tánc, Panki nap
2018.01.20. Zalakarosi fürdő programok 2018
Panki dal, Panki tánc, Panki nap
2018.01.20. Zalakarosi fürdő programok gyerekeknek Pankival 2018
2018.01.15. - 2018.02.15. Év eleji pihenés, téli feltöltődés Zalakaroson 2018
2018.01.24. Zalakarosi programok 2018
Senior Club - Csak óvatosan! – ügyességi játékok
2018.01.24. Zalakarosi fürdő programok 2018
Senior Club-Csak óvatosan! - ügyességi játékok
2018.01.24. Senior Klub Zalakaros, változatos programok szépkorúaknak
2018.01.25. Zalakarosi programok 2018
Véradás
2018.01.27. Zalakarosi programok 2018
„Kutyafülefarka” - Bábkészítő nap
2018.01.27. Zalakarosi fürdő programok 2018
„Kutyafülefarka” - Bábkészítő nap
2018.01.27. Zalakaros élményfürdő gyerekprogramok, játékos feladatokkal, kézműveskedéssel
2018.01.31. Zalakarosi programok 2018
Senior Club - Origami
2018.01.31. Zalakarosi fürdő programok 2018
Senior Club - Origami
2018.01.31. Senior Klub Zalakaros, változatos programok szépkorúaknak
2018.02.02. Senior Klub Zalakaros, változatos programok szépkorúaknak
2018.02.02. Zalakarosi fürdő programok 2018
Senior Club – Receptcsere napja
2018.02.02. Zalakarosi programok 2018
Senior Club – Receptcsere napja
2018.02.03. Zalakarosi fürdő programok 2018
Ha február, akkor farsang!
2018.02.03. Farsangi programok Zalakaros 2018
2018.02.03. Zalakarosi farsang 2018. Készüljünk együtt a karneválra!
2018.02.03. Zalakaros élményfürdő gyerekprogramok, játékos feladatokkal, kézműveskedéssel
2018.02.03. Zalakarosi programok 2018
Ha február, akkor farsang! - Álarckészítés a Fürdőben
2018.01.01. - 2018.03.11. Zalakarosi pihenés komplex fürdőbelépővel, sportpálya használattal
2018.01.01. - 2018.03.11. Téli pihenés Zalakaroson svédasztalos reggelivel, fürdőbelépővel
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyógykúra csomagok a zalakarosi gyógyfürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Élményfürdő ajándékutalvány a Zalakarosi Fürdőbe 1000 Ft-os címletekben is
2018.01.01. - 2018.12.31. Vízi kalandpark Zalakaroson, Vízipók Gyermekvilág a Gránit élmény-, strand- és gyógyfürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakarosi fedett fürdő, gyógyfürdőzés és termálfürdőzés a zalakarosi fedett fürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakarosi strandfürdő, gyógy,- termál,- családi,- hullám,- gyermek- és sportmedencék, csúszdák
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakarosi aquapark, családi fürdőzés, szórakozás és pihenés a zalakarosi élményfürdő aquaparkban
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakarosi aqualand, családi fürdőzés, szórakozás és pihenés a zalakarosi élményfürdő aquaparkban
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakarosi gyógyfürdő kezelések várólista nélkül a zalakarosi gyógyfürdő gyógyászati centrumában
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros termálfürdő, gyógyfürdőzés és gyógykezelések a zalakarosi termálfürdőben és termálstrandon
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros medical wellness, medical wellness kezelések élményfürdőzéssel és gyógyfürdőzéssel
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros játszóház a zalakarosi fürdőben minden nap
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros konditerem, edzési lehetőség naponta a zalakarosi fürdő konditermében
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros szolárium, mesterséges napozási lehetőség egész évben a zalakarosi fürdő szoláriumában
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros szépségszalon, fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr és műköröm építés a fürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros OEP által támogatott kezelések a zalakarosi gyógyfürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros gyógyfürdő beutaló évente két alkalommal, OEP által támogatott kedvezményes kezelések
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros wellness, wellness csomagok és wellness kezelések a zalakarosi fürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros gyógycentrum, orvosi felügyelettel működő gyógyászat és gyógyfürdő gyógykezelésekkel
2018.01.01. - 2018.12.31. Szauna szeánsz a Zalakarosi Fürdőben hét minden napján, naponta két alkalommal
2018.01.01. - 2018.12.31. Parafango kezelés, mélytisztítás várólista nélkül a zalakarosi gyógyfürdő gyógyászati centrumában
2018.01.01. - 2018.12.31. Talpreflexmasszázs, gyógymasszázs várólista nélkül a zalakarosi gyógyfürdő gyógyászati centrumában
2018.01.01. - 2018.12.31. Wellness webshop, ajándékutalvány a Zalakarosi Fürdőbe
2018.01.01. - 2018.12.31. Születésnapi ajándékutalvány, ajándékozzon belépőt a Zalakarosi Fürdőbe!
2018.01.01. - 2018.12.31. Névnapra ajándék férfiaknak, wellness ajándékutalvány a Zalakarosi Fürdőbe
2018.01.01. - 2018.12.31. Reumatológiai szakrendelés Zalakaroson, orvosi beutalóval ingyenesen
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakarosi szaunaudvar, élmény az egész családnak
2018.01.01. - 2018.12.31. Zalakaros wellness fürdőzés gyógyvizes ülőmedencékkel, hullámmedencével
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyógyfürdő a Kis-Balaton mellett Zalakaroson, egész évben várjuk!
2018.01.01. - 2018.12.31. Akciós wellness csomagok Zalakaros fürdőjében érvényes fürdőjegy megvásárlásával
2018.01.01. - 2018.12.31. Ajándékötlet karácsonyra, lepje meg szeretteit egy Zalakarosi Fürdőbe szóló ajándékutalvánnyal!
2018.01.01. - 2018.12.31. Szénsavfürdő kezelés a Zalakarosi Gyógyfürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Házassági évfordulóra ajándékutalvány vásárolható a Zalakarosi Fürdőbe
2018.01.01. - 2018.12.31. Aquasalsa minden nap 15.30-kor a Zalakarosi Fürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyógymasszázs a zalakarosi gyógyfürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Iszappakolás, iszapfürdő a zalakarosi gyógyfürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Játék kicsiknek a Zalakarosi Fürdőben a Klubházban
2018.01.01. - 2018.12.31. Kádfürdő Zalakaros fürdőjében, kádfürdő kezelések a zalakarosi fedett fürdő földszintjén
2018.01.01. - 2018.12.31. Névnapi ajándék hölgyeknek, ajándékozzon wellnesst névnapra, a Zalakarosi Fürdőbe
2018.01.01. - 2018.12.31. Aquafitness vízigimnasztika naponta két alkalommal a Zalakarosi Fürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Egyéni gyógytorna a zalakarosi gyógyfürdő gyógyászati centrumában
2018.01.01. - 2018.12.31. Fürdőbelépő ajándékutalvány a Zalakarosi Fürdőbe, már 1000 Ft-os címletekben is!
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyógytorna a zalakarosi gyógyfürdőben
2018.02.07. Farsangi programok Zalakaros 2018
2018.02.07. Zalakarosi fürdő programok 2018
Senior Club – Senior farsang
2018.02.07. Zalakarosi programok 2018
Senior Club – Senior farsang
2018.02.07. Senior Klub Zalakaros, változatos programok szépkorúaknak
2018.02.10. Farsangi programok Zalakaros 2018
2018.02.10. Zalakarosi fürdő programok 2018
Panki első farsangja – lufi, lufi mindenhol
2018.02.10. Zalakarosi programok 2018
Panki első farsangja – lufi, lufi mindenhol
2018.02.10. Zalakarosi fürdő programok gyerekeknek Pankival 2018
2018.02.14. Zalakarosi fürdő programok 2018
Senior Club – Valentin nap
2018.02.14. Zalakarosi programok 2018
Senior Club – Valentin nap
2018.02.14. Senior Klub Zalakaros, változatos programok szépkorúaknak
2018.02.16. Zalakarosi fürdő programok 2018
Senior Club - Rejtvényfejtő nap
2018.02.16. Zalakarosi programok 2018
Senior Club - Rejtvényfejtő nap
2018.02.16. Senior Klub Zalakaros, változatos programok szépkorúaknak
2018.02.17. Zalakarosi fürdő programok 2018
Sportos nap Pankival
2018.02.17. Zalakarosi programok 2018
Sportos nap Pankival
2018.02.17. Zalakarosi fürdő programok gyerekeknek Pankival 2018
2018.02.24. Zalakarosi fürdő programok 2018
Panki kreatív napja
2018.02.24. Zalakarosi programok 2018
Panki kreatív napja
2018.02.24. Zalakarosi fürdő programok gyerekeknek Pankival 2018
2018.02.28. Zalakarosi fürdő programok 2018
Senior Club - Könyvmolyok napja
2018.02.28. Zalakarosi programok 2018
Senior Club - Könyvmolyok napja
2018.02.28. Senior Klub Zalakaros, változatos programok szépkorúaknak
2018.03.16. - 2018.03.17. Zalakarosi programok 2018
Március 15-i hosszúhétvége
2018.03.31. - 2018.04.01. Zalakarosi programok 2018
Családi nyúlkergető napok
2018.04.28. - 2018.04.30. Zalakarosi programok 2018
Majális
2018.05.01. - 2018.08.31. Zalakaros Fürdő, extrém vizes élmények az Adrenalin Csúszdaparkban
2018.05.19. - 2018.05.20. Zalakarosi programok 2018
Pünkösdi vigasságok Zalakaroson
2018.06.22. - 2018.06.23. Zalakarosi programok 2018
Fúvós Fesztivál és Koccintás
2018.07.06. - 2018.07.07. Zalakarosi programok 2018
Kannavirág Fesztivál
2018.07.20. - 2018.07.22. Zalakarosi programok 2018
Város napjai
2018.08.02. - 2018.08.05. Zalakarosi programok 2018
Utcafesztivál
2018.08.09. - 2018.08.12. Zalakarosi programok 2018
XXI. Zalakarosi Bornapok
2018.08.18. - 2018.08.20. Zalakarosi programok 2018
Szent István Napok
2018.09.15. Zalakarosi programok 2018
Szüreti szőlőkapkodó és Kistérségi találkozó
2018.09.22. - 2018.09.23. Zalakarosi futás 2018
2018.09.22. - 2018.09.23. Zalakarosi programok 2018
III. Zalakaros-Kis-Balaton Futóverseny
2018.10.20. - 2018.10.22. Zalakarosi programok 2018
Októberi Vásári Forgatag és Utcabál
Találatok száma: 52
Zalakarosi farsang 2018. Készüljünk együtt a karneválra!

Zalakarosi farsang 2018. Készüljünk együtt a karneválra!

A farsangi időszak alkalmából izgalmas programokkal várunk benneteket a Zalakarosi Fürdőben. Többek közt megismerkedhettek a farsangi népszokásokkal, hagyományokkal, játékos vízi- és szárazföldi ...

2018. február 3.

Zalakarosi fürdő programok gyerekeknek Pankival 2018

Zalakarosi fürdő programok gyerekeknek Pankival 2018

Zalakarosi fürdő programok, események Pankival a Gránit Élmény- és Gyógyfürdőben.

2018. január 20.

Zalakarosi fürdő programok 2018. Fesztiválok, események, rendezvények

Zalakarosi fürdő programok 2018. Fesztiválok, események, rendezvények

Panki dal, Panki tánc, Panki nap

Zalakarosi fürdő programok, események, rendezvények a Gránit Élmény- és Gyógyfürdőben. Egész évben színes programokkal várják a családokat, hogy a fürdőzésen kívül más, kellemes élményben is ...

2018. január 20.

Zalakaros élményfürdő gyerekprogramok, játékos feladatokkal, kézműveskedéssel

Zalakaros élményfürdő gyerekprogramok, játékos feladatokkal, kézműveskedéssel

Játékos programok a gyerekeknek a tartalmas időeltöltésre. Megismerkedhetnek népi játékokkal, lesz bábkészítés és ügyességi feladatok is.

2018. január 27.

Farsangi programok Zalakaros 2018

Farsangi programok Zalakaros 2018

A farsangi időszak alkalmából izgalmas programokkal várunk benneteket a Zalakarosi Fürdőben. Többek közt megismerkedhettek a farsangi népszokásokkal, hagyományokkal, játékos vízi- és szárazföldi ...

2018. február 3.

Senior Klub Zalakaros, változatos programok szépkorúaknak

Senior Klub Zalakaros, változatos programok szépkorúaknak

Senior Club programok a Zalakarosi Élményfürdőben. Beszélgetések, szűrőprogramok, előadások, zenés programok, kézműveskedés, logikai feladványok várják a szépkorúakat.

2018. január 24.

Év eleji pihenés, téli feltöltődés Zalakaroson 2018

Év eleji pihenés, téli feltöltődés Zalakaroson 2018

Kedvezményes pihenés a fürdő saját szállodájában, komplex fürdőbelépővel.

2018.01.15. - 02.15.

Zalakarosi szaunaudvar, élmény az egész családnak

Zalakarosi szaunaudvar, élmény az egész családnak

Az élményfürdő és a beltéri Vízipók-Csodapók Gyermekvilágot összekötő területen található a vadonatúj szauna világ, ahol a panorámás finn szauna mellett elérhető az országban egyedülálló, alacsony ...

2018.01.01. - 12.31.

Akciós wellness csomagok Zalakaros fürdőjében érvényes fürdőjegy megvásárlásával

Akciós wellness csomagok Zalakaros fürdőjében érvényes fürdőjegy megvásárlásával

Zalakaroson kihagyhatatlan program a fürdő, ahol nagyon sok wellness szolgáltatás várja a vendégeket. A wellness kezelések a fedett fürdő első emeletén találhatók, új kellemes környezetben. A ...

2018.01.01. - 12.31.

Aquafitness vízigimnasztika naponta két alkalommal a Zalakarosi Fürdőben

Aquafitness vízigimnasztika naponta két alkalommal a Zalakarosi Fürdőben

Ingyenes aquafittness vízigimnasztika a strandfürdőn. A hely, ahol az egész család feltöltődhet! Naponta két alkalommal, délelőtt és délután ingyenes vízitornával várjuk vendégeinket a fürdőn.A ...

2018.01.01. - 12.31.

1 2 3 4 ... 6   


Találatok száma: 1
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Zalakarosi Fürdő Vendégház

Zalakarosi Fürdő Vendégház

A Fürdő Vendégház mindössze néhány lépésre található az Európában híres Zalakarosi Fürdőtől, így másodpercek alatt a strandon találhatja magát! Szállodánkban kedvező árakkal, minőségi ...
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Zalakarosi Fürdő. Gyógyfürdő, élményfürdő, fedett fürdő, strandfürdő, gyógycentrum