Hívjuk és várjuk Magyarország legmagasabban fekvő településén!
Hívjuk és várjuk Magyarország legmagasabban fekvő településén!

Vállalkozásunkat tapasztalt és lelkes munkatársak segítik: mérnöktanárok, pedagógusok, kézművesek, akik egész éves programokkal és különböző nyári táborokkal várják az érdeklődő gyerekeket a Rózsa Erdei Iskola és Turistaszállóban, Rózsaszentmártonban.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Kézműves tábor

lakóival a különböző kézműves mesterségek fogásainak ismerői foglalkoznak. A résztvevők megismerkedhetnek választásuktól függően a szövés-fonás, kosárfonás, fazekasság, tűzzománckészítés, nemezelés, batikolás, bőrözés, mézeskalács-készítés, virágkötészet mesterségbeli fogásaival. Mindenki kedve szerint készíthet gyöngyből, szalmából, gyékényből, sásból, filcből, textilből különböző tárgyakat, ajándékokat.

Lovas tábor

a Rónay Lovastanya lovasiskolában. Elmegyünk fürödni a gyöngyösi városi strandra.

Versmondó tábor

várjuk mindazokat, akik szívesen olvasnak verseket, prózákat és tehetséget éreznek azok tolmácsolására. A táborozás ideje alatt előadóművészek, a szakma kiváló ismerői segítik és vezetik a foglalkozásokat, Versek, prózák elemzése mellett légzéstechnikákkal, színpadi mozgással ismerkedhetnek meg a résztvevők, dramatikus játékok cselekvő és alkotó részesei lesznek a versmondók. Elsajátítják a műsorszerkesztés szabályait, fortélyait. A mindennapi “ismeretszerzés” mellett lovaglás, strandolás, túrázás adhat felüdülést.


Természetjáró tábor

azoknak, akik szeretik a természetet, kíváncsiak értékeire, lakóira. Túrát teszünk a Somlyóra, Széleskőhöz, Kopasz-hegyre, Nagy-Hársasra. Ezen a héten megfigyeljük a madarakat, ismerkedünk a környék madárfajaival. megismerkedünk a túrázás szabályaival. A tábort akadályverseny-túrával zárjuk.

Zenei tábor

Várjuk azon Alapfokú Művészeti Iskolák, quartettek, triók, duók jelentkezését és mindazokat, akik vonós-, fa-, rézfúvós hangszeren játszanak, akik közös zenélésre szeretnének egybegyűlni és tanulni egymástól. A tábor lényege az együtt muzsikálás, a próbákon, részpróbákon a hozott anyagok, zeneművek megbeszélése, gyakorlása, közös megbeszélése. A tábor ideje alatt kiváló művészek lesznek vendégeink. A tábor végén zárókoncerten vesznek részt a táborlakók.


Sport tábor

minden nap más-más sporttal ismerkednek meg a résztvevők: tenisz, lovaglás, úszás, labdajátékok. A sport táborba érkezőknek kerékpárt is kell hozniuk.
 

 

Kézműves tábor és kézműves szaktábor, hastánc tábor, lovas tábor, versmondó tábor, természetjáró tábor, íjász tábor, kerékpáros tábor, régész geológiai tábor.

2018.01.01 - 2018.12.31

Találatok száma: 1

Lignitbányászati Emlékház

Lignitbányászati Emlékház

A rózsaszentmártoni lignitbányászat üzemszerű kezdetének 100 éves évfordulója alkalmából került átadásra a Lignitbányászati Emlékház. Ennek törzsanyagát 1996-ban a Lignitbányászati Alapítvány és a Községi Önkormányzat gyűjtésekből és adományokból alakította ki, melyet az akkori Könyvtár épületében ... Bővebben
Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Gyermekláncfű Kézműves, Oktatási és Környezetnevelési Egyesület

TOP szállás Eger

Legjobb élmények

Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Behajtási ünnep a Hortobágyon
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
Darufesztivál a Hortobágyon
11468
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket