Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Hubertus-Hof Étterem
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Hubertus-Hof Étterem

A Hubertus-Hof Étterem 2016 decemberétől zárva tart, nyitás 2017 Húsvét. A Hubertus-Hof Szálloda étterme kitűnő választás a kulináris élményekre vágyó, csendes, nyugodt környezetet kedvelő emberek számára. Étlapunk legnagyobb attrakciói a vadspecialitások. Az ételeket a saját vadászterületünkön lőtt fiatal vad húsából készítjük. A felhasznált nyersanyagaink csak gondos válogatás után, kerülnek a Hubertus-Hof konyhájára. A vadételek mellett azonban a hagyományos magyar konyha és a könnyedebb ételek kedvelői is találnak fogukra valót. A visszalátogató vendégeink számára is tartogatunk újdonságokat. Igyekszünk a szezonoknak megfelelő aktualitásokat is szerepeltetni a kínálatunkban. Jöjjön el a Hubertus-Hof Szállodába és kóstolja meg éttermünk kiváló alapnyagokból készült vad és magyaros ételspecialitásait! Foglaljon asztalt a Magyar Turizmus Minőség Díjas Hubertus-Hof Szálloda éttermében és próbálja ki szakácsaink remekeit. Magyaros és vad ételspecialitások egyaránt megtalálhatóak étlapunkon, a Hubertus-Hof Szálloda éttermében mindenki megtalálja a kedvére valót!

További információk


A balatonfenyvesi Hubertus-Hof Szálloda kemencében sült ételei fenséges fogásokkal látják el az arra vágyókat. A kemencében sült-főtt ételeknek különösen jó ízük volt. A zárt, forró levegőben az étel egyenletesen sül meg, porhanyósan puhává válik, hiszen a hő minden oldalról egyformán éri. A balatonfenyvesi Hubertus-Hof Szálloda és Étterem szakácsai kifogástalan minőségű alapanyagokból készítik el Önöknek a zamatos kemencében sült ételeket. Minden nap déltől este 10 óráig várjuk vendégeinket.

Éttermünk kiválóan alkalmas esküvők, születésnapi vacsorák, konferenciák és tréningek lebonyolítására. Négy, különböző nagyságú terem áll vendégeink rendelkezésére, amelyek közül kettő összenyitható. Az éttermeink így akár 80-120 fős rendezvények színvonalas lebonyolítását is lehetővé teszik. Télen a kandallóban pattogó tűz moraja, tavasszal és nyáron pedig a teraszon hallható madárcsicsergés hangjai teszik még meghittebbé a vacsorát.

 

2017.04.15 - 2017.12.31

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer