Kedély Ház Nyitott Porta

Kedély Ház Nyitott Porta

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

A Kedély Ház egy csodás porta sváb parasztházzal a Mecsek lábánál, patakkal a kert végében. A Kedély Ház udvarán a paraszti élet régi használati tárgyai láthatók. Az udvarban található boros pince és a kemence mindenki kedvenc helye. A kemencében levesek, sült húsok, köretek, töltött káposzta és kelt tészták készülnek igény szerint.

Kedély Ház Nyitott Porta

Öt éve költöztünk férjemmel Magyaregregyre azzal a szándékkal, hogy létrehozunk egy nyitott portát. Álmodtunk egy csodás portát sváb parasztházzal a Mecsek lábánál, patakkal a kert végében. Álmaink hátterében egy hosszú időre visszanyúló barátság áll, amelyből egy életre szóló házasság köttetett, melyet az együtt megélt pillanatok, a laza humorral átívelt akadályok és a közös cél tartanak össze.

Magyaregregyen megtaláltuk álmaink portáját, így a Kedély Ház életre kelt. Egy olyan helyet szeretünk volna teremteni, ahol bárkinek lehetősége nyílik lelassulni, élesebben látni a körülötte lévők mosolyát, megélni a hétköznapokban elrohanó közös pillanatok varázsát, engedni, hogy az élmények kibontakozzanak, hogy a család és baráti társaság végre szabadon együtt lehessen.

Első lépésként a lekvárkészítést, és értékesítést kezdtük el, ami mostanra szenvedéllyé vált és folyamatosan bővül a paletta.  A lekvárjaink között van a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék  Védjegy használati elismerés. A látogató lekvárkóstolással egészítheti ki az itt eltöltött időt.

Vendégfogadásunk kiegészítettük a falusi vendégasztal lehetőségével. Az udvarban található boros pince és a kemence mindenki kedvenc helye. A kemencében  levesek, sült húsok , köretek , töltött káposzta és kelt tészták készülnek igény szerint.

A Kedély Ház udvarán a paraszti élet régi használati tárgyai megtalálhatók. Különleges látvány a nyitott konyha és a nyári konyha berendezése. A  vendégek fogadására a kertet régi bútorokkal rendeztük be.

A hozzánk ellátogatók kötetlenül élvezhetik a nyugalom szigetét! Zárt udvar, gyerekbarát környezet vár mindenkit.

Párommal, nagy gondossággal és szeretettel várunk mindenkit, mert mi úgy vagyunk egymásnak, mint két gerenda a tetőnek: tartjuk egymást, hogy a kreativitásunk és szenvedélyünk a magasba emelje légből kapott ötleteinket.

Üdvözlettel: Keszthelyi –Dékány Mária & Dékány Ferenc

2023.04.08 - 2023.10.29

Találatok száma: 3
Látványsütés egy falusi nyitott portán, családi és baráti élményprogram a Mecsekben

Látványsütés egy falusi nyitott portán, családi és baráti élményprogram a Mecsekben 2023.06.01. (Csütörtök) - 2023.09.03. (Vasárnap)

Látványsütés programunkon csirkecombokat sütünk, melyhez köretként burgonyát kínálunk. Programunk az Egregyi Sokadalom része. Egyéb időpontban vendégeinktől előzetes bejelentkezést kérünk, hogy fel tudjunk készülni. Igény szerint a szállást is tudunk biztosítani magyaregregyi vendégházakban. Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Egregyi Sokadalom 2023. Nyitott Porta Piac Magyaregregy

Egregyi Sokadalom 2023. Nyitott Porta Piac Magyaregregy 2023. július 8. (Szombat)

Az Egregyi Sokadalom családias vásár, sok-sok szeretettel fűszerezve. Egy olyan hely, ahol együtt van a kézművesség, a gasztronómia és a művészet! Színes kavalkád, bográcsos étel, házi kenyér, kézművesek, arcfestés és kreatív foglalkozás vár mindenkit! Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Volkswagen Találkozó 2023 Magyaregregy. Várunk minden Beetle tulajdonost bogarával sokadalmunkba

Volkswagen Találkozó 2023 Magyaregregy. Várunk minden Beetle tulajdonost bogarával sokadalmunkba 2023. július 8. (Szombat)

Volkswagen Beetle találkozót tartunk, várjuk a bogarasokat Magyaregregyen a sokadalomban. Bővebben

Kiemelt ajánlat
NépszerűségTalálatok száma: 1
Szülinapozz Magyaregregyen a Kedély Háznál! Falusi vendégszeretettel várunk nyitott portánkon

Szülinapozz Magyaregregyen a Kedély Háznál! Falusi vendégszeretettel várunk nyitott portánkon 2023.06.01. (Csütörtök) - 2023.09.30. (Szombat)

Várunk mindenkit, aki egy csendes kis faluban, gyönyörű környezetben szeretné megünnepelni saját vagy egy szerette születésnapját. Kínálatunkban kemencés, bográcsos ételek, házi kenyér, kelt kemencés kalács! Ünnepeljen az öreg diófa árnyékában! Bővebben

Kiemelt ajánlat
NépszerűségTalálatok száma: 2
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Rubinvölgyi Apartmanház

Rubinvölgyi Apartmanház

Üdüljön a vadregényes Keleti-Mecsek szívében, a Máré-vár alatti festői kis faluban, Magyaregregyen, a Rubinvölgyi Apartmanházban! A 4 hektáros erdei park szélén álló Rubinvölgyi Apartmanház egy földszinti és egy emeleti apartmannal várja vendégeit. A házhoz gyönyörű erdei környezetben lévő pihenőkert ... Bővebben


Vadgesztenye Panzió Magyaregregy

Vadgesztenye Panzió Magyaregregy

A Vadgesztenye Panzió Magyaregregyen, Pécstől 22 km-re, az ország egyik legszebb vidékén várja a pihenésre kikapcsolódásra vágyó vendégeit. Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Látványsütés egy falusi nyitott portán, családi és baráti élményprogram a Mecsekben
Látványsütés egy falusi nyitott portán, családi és baráti élményprogram a Mecsekben
  • Magyaregregy
2023.06.01. (Csütörtök) - 2023.09.03. (Vasárnap)
Egregyi Sokadalom 2023. Nyitott Porta Piac Magyaregregy
Egregyi Sokadalom 2023. Nyitott Porta Piac Magyaregregy
  • Magyaregregy
2023. július 8. (Szombat)

Kapcsolat, elérhetőség

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG