Lővér Kalandpark

Lővér Kalandpark


Hatalmas fák, friss erdei levegő és izgalmas kötélpályák várnak rád. Szabadidős aktív kikapcsolódás a kötélpályákon, bébi korosztálytól a felnőttig, több mint 120 akadállyal. Sportolj, mássz, kalandozz velünk Sopron egyik legszebb helyén, a kristálytiszta levegőjű Lővérekben! Kezdődhetnek a kalandok?

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES NYITVATARTÁSI IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt információk már lehet, hogy NEM AKTUÁLISAK! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Várható nyitás:

2021. május

Játékok

Kicsik és nagyok számára is számtalan kalandot tartogat parkunk a szépséges Lővérekben. 120 akadályos drótkötélpályánk változatos kihívásokat és felejthetetlen élményeket nyújt, két pálya teljesítése között pedig egy ping-pong meccsel vagy a mászófa kipróbálásával színesíthető a program.

Kötélpálya

Hogy biztonságban érezhessétek magatokat és mi is biztonságban tudjunk Titeket.

Ez a játék extrém körülmények között zajlik, a földhözragadt, megszokott környezettől elrugaszkodunk. Kérünk Titeket, hogy fokozott figyelemmel használjátok a pályát, az animátorok mindenben segítenek nektek. Hogy biztonságban legyetek, kérünk a következő pontokat tartsátok be:

A kötélpályát mindenki saját felelősségre használja, ehhez felelősségvállalási nyilatkozatot, illetve 18 éven aluli vendégeink számára hozzájárulási nyilatkozatot kell kitölteni. A kitöltött papírokat a kasszánál legyenek szívesek leadni, ahol animátoraink segítenek a következő lépésekben. A kötélpálya használatához biztosítjuk a megfelelő biztonsági felszerelést és oktatást.
A kötélpálya gyermekpályái 140 cm-ig, a felnőtt és a csúszópálya 140 cm-től használható.
A kötélpályát alkohol, drog vagy az eszközök biztonságos használatát hátrányosan befolyásoló gyógyszer hatása alatt használni szigorúan tilos!
A vendég részére egyénileg juttatott biztonsági felszerelések egymásnak kölcsön nem adhatóak és egymással az egyéni biztonság érdekében el nem cserélhetőek.
• Akadályonként maximum egy fő, podeszonként maximum 3 fő tartózkodhat egyszerre.
• Minden kötélpályát használó számára, korosztálytól és tudásszinttől függetlenül, kötelező az eszközök biztonságos használatának elsajátítására irányuló oktatáson és gyakorló képzésen részt venni.
A biztonsági felszerelést (beülő, hevederek, karabinerek, sisak, csiga) a kötélpálya területéről kivinni szigorúan tilos, a kötélpályák használata után kérünk, rögtön hozd vissza.
A biztonsági felszerelésben tilos a dohányzás.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy megtagadjuk a biztonságtechnikai szempontból alkalmatlan személyeknek az Élménypark használatát. A gyakorló pályán lévő eszközök használatát az oktatók értékelik és döntenek a vendég pályahasználati alkalmasságáról (a kalandpark használatának biztonságtechnikai szempontból történő megtagadása esetén a részvételi díjat a vendég részére visszafizetjük).

Pingpong

Hogyan üsd vissza?

Adogathatod… Ezzel kezded meg a játékot. Ütőről saját térfélre, onnan az ellenfélére, vagy kapásból a hálón túlra.
Ejtheted… Röviden, finoman a hálóhoz közel helyezett labda, akkor alkalmazd, ha a másik épp távol áll az asztaltól.
Kontrázhatsz… Nem várod meg, míg felpattan a labda, kapásból visszaütöd. Ha nem figyel az ellenfeled, remek pontszerzési lehetőség.
Nyesheted… a labdát alulról megnyesve, lenge csuklómozdulattal adod vissza.
Pörgetheted… ha a labdát hátulról felfelé ütik meg, ezzel megpörgetve és meggyorsítva. A pörgetett ütés, amelyet nagyobb karsebességgel hajtanak végre, helyettesíti a lecsapást.

Játékváltozatok

Játszhatjátok egyéniben, párosával, ha sokan vagytok, forgózhattok is.

Szülinapok, családi rendezvények:

Ünnepelj velünk, kívánságaidnak csak a csillagos ég szab határt… Rendelj bohócot szülinapodon, tedd próbára ügyességed kötélpályáinkon és fedezd fel a természetet!
Kérj egyedi ajánlatot e-mail címen.

Csapatépítő tréningek

Egy összetartó, jó csapat már fél siker a munkában. A közösen átélt kalandok és együtt megoldott feladatok maradandó élményt jelentenek a csapatnak és kitűnően összekovácsolják a munkatársakat.
Egyedi ajánlatainkat kérd e-mail címen.

Osztálykirándulás

Egy különleges helyszínre vágysz az osztálytársaiddal? A megfelelő terepet már megtaláltad! Kérd programajánlónkat és egyedi árajánlatunkat!

Látnivalók a környéken:

Tűztorony, Storno-ház, Károly-kilátó, Soproni Bányászati Múzeum, fertőrákosi kőfejtő, nagycenki Széchenyi Mauzóleum, fertődi Esterházy kastély

Élménykártya

Nem szeretnél bögrét és zoknit venni ajándékba? A harmadik ágyneműgarnitúrát is megkaptad már születésnapodra? Vásárolj élménykártyát! Kívánság szerint feltölthető szolgáltatásokkal a legjobb ajándék ünnepekre.Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG