Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Neptun Kikötő és Kemping
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Neptun Kikötő és Kemping

A Tisza-tavon található Neptun Kikötő Újlőrincfalva Magyaradinál található - a Tisza-tó jobb oldali gátja mellett Sarud és Poroszló között, a Laskó patak befolyása mellett. - 0+400 – 0+600 tkm szakaszon. A 100 férőhelyes csónak- és hajókikötő a Tisza-tó első, teljes mértékben Eu-s szabványnak megfelelően épült vízi létesítménye.

További információk

Info:
Cím: 3387 Újlőrincfalva , Kossuth út 26/A (üzemeltető székhelye)


Még több a településen (Újlőrincfalva):

A horgászni, pihenni, sportolni vágyók csónakot bérelhetnek, vagy sajátjukat tárolhatják az Újlőrinfalva-Magyaradi Neptun hajókikötőben, kerékpárt bérelhetnek, és innen a kikötőből indulhatnak útra vízen és szárazföldön, ha igénylik, képzett túravezető tanácsadásával és kíséretével.
A kikötőben biztonságos sólyázás /hajó- és csónak vízbeeresztés/ és tárolás zajlik.

A kikötőben valamennyi móló víz, villany, szennyvíz csatlakozással rendelkezik. A pihenők kényelmét 4 db. esőház, és a Tisza-tóba nyúló félszigeten kialakított pihenőhely biztosítja. A kikötő a nap 24 órájában üzemel, kikötőmesteri szolgálattal.

Újlőrincfalva-Magyaradin kikötő és hajójukat, csónakjukat nálunk tároló vendégek kényelmét szolgálja a szociális létesítmény, melyben melegvizű zuhanyzó is van, a mozgássérültek részére akadálymentes blokk van kialakítva.

A NEPTUN KIKÖTŐ területén, újonnan épített szobáink várják a szálláshelyet keresőket. Tisza-tóra néző 2 db. 4 ágyas apartman szoba + fürdőszoba + közös konyha + terasz válik pillanatnyi otthonává az itt pihenőknek. A szobák 3 csillagos besorolásúak.

A mentett oldalon létrehozott több száz négyzetméteres zárt parkírozó biztosítja a gépkocsik tárolását, míg a tulajdonos a Tisza-tó vizén hajózik, vagy kerékpártúrázik.

A kikötő megépülésével Újlőrincfalva községnek is közvetlen kijárata létesült a Tisza-tó vizére, így egy régi álom valósult meg.

A kikötő mellett szelektív hulladéktároló található mely rendkívül fontos a természetvédelmi terület vigyázása érdekében.

Forrás: A kikötő honalapja

Még több a településen (Újlőrincfalva):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer