Öko Kemping & Glamping Tiszadada
Fergeteges budapesti gyereknapi programok három napon át a Városligetben!
Fergeteges budapesti gyereknapi programok három napon át a Városligetben!
Idén is szuper programokkal vár Titeket Siófok pünkösdkor!
Idén is szuper programokkal vár Titeket Siófok pünkösdkor!
Megnyílt a Brigetio Öröksége Látogatóközpont Komáromban!
Megnyílt a Brigetio Öröksége Látogatóközpont Komáromban!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Öko Kemping & Glamping Tiszadada


Vadregényes öko- kemping & glamping a Tisza egyik legszebb szakaszán.

Öko kemping

Nulla energiamérleg

Kempingünk nulla energiamérlegű, azaz csak annyi energiát használunk az állandó fogyasztóinkra, amennyit meg is termelünk. A meleg vizet és az áramot is napenergiával állítjuk elő.

Hulladékkezelés és újrahasznosítás

A hulladékot szelektíven gyűjtjük. A büfében nem használunk műanyagot, előnyben részesítjük a saját evőeszközök használatát. Újrahasznosított papírra nyomtatunk.

Víztakarékosság

Amennyire lehet, takarékoskodunk a vízzel. A mosdók szürkevizét és a csapadékot újrahasznosítjuk a WC-k tartályában és az öntözőrendszerrel. A zuhanyzók időzítős nyomógombbal működnek.

Vegyszerek

Vendégeinknek organikus, 100%-ban lebomló, hazai Cleaneco tisztálkodó szereket ajánlunk. A kertben csak környezetbarát vegyszereket használunk, a növényeket nem permetezzük. A tavunk vizét mechanikai szűrőkkel és növényekkel, a biológiai egyensúly fenntartásával tartjuk tisztán.

Madárbarát kemping vagyunk

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület útmutatása alapján.

Minimális fényszennyezés

Kempingünk világítását úgy oldottuk meg, hogy éjszaka a biztonsághoz szükséges minimális világítás működjön csak. Így csökkentjük a környékünk és a közeli természetvédelmi terület fényszennyezését. Eközben energiát takarítunk meg. Vendégeink tiszta éjjeleken zavartalanul csodálhatják a csillagokat.

Csendes éj

Az éjszaka csendje a pihenés záloga embernek, állatnak egyaránt. Kempingünkben este 23 órától reggel 7 óráig nem lehet gépjárművel közlekedni. Vendégeinket arra kérjük, hogy ebben az időben mellőzzék a zajos tevékenységet, hangoskodást.

Elektromos autó töltőhely

Kempingünkben 11 kW-os e-autó töltőhelyet alakítottunk ki. Mivel a töltőpont az itt éjszakázók szolgálatára készült, így a csatlakozás gyors töltésre nem alkalmas. A parcellák elektromos csatlakozása nem alkalmas e-autók töltésére.

Szállástípusok

Sátorozás szabadon

Kempingünkben 15-20 sátor fér el a szabad területen.

Ezeknek a helyeknek az árát igyekeztünk nagyon barátságosan kialakítani. Emellett külön díj ellenében lehetőség van áram csatlakozásra is. A sátorhelyek kedvező ára autó nélkül értendő.

Ha autóval érkezik és szeretne a sátor mellé parkolni, akkor arra külön díj ellenében van lehetőség, vagy az autóval a kemping bejáratánál, kamerával őrzött közterületen lehet parkolni.

Parcellák

Akik saját területre vágynak, azok számára 35 db privát parcella áll rendelkezésre.

A normál parcellák kb. 50-70 m2 területűek és mindegyiknek saját, térítésmentesen igénybe vehető 8A áram csatlakozási lehetősége van.

Vannak XL méretű parcelláink is, ezek kb. 70-100 m2 területűek és térítésmentesen igénybe vehető 10A áramcsatlakozással és vízvételi lehetőséggel rendelkeznek.

Jurta Glamping

Ha valami különlegesre és egyben természetesre vágyik, akkor próbálja ki Jurta Glamping szállásainkat!

A jurta nem sátor és nem bungaló, nem is apartman. A jurta a magyarok ősi szálláshelye, ami egyszerre természet közeli és komfortos.  Kőr alapja harmóniát sugároz, kupolás tetejével olyan, mint egy szentély belseje. Kempingünkben mongol típusú juták vannak, amely a mai napig a sztyeppe vándorló népének bevált szálláshelye.

A jól felszerelt jurták egyszerre biztosítanak szállodai kényelmet és maximális harmóniát a természettel. A jurták csúcsa a tradicionális jurták módján nyitható, így remekül átszellőztethető. Mivel a kemping télen zárva van, ezért a jurtákba fűtés nincs. Hűvösebb éjszakákon a sátrakhoz hasonlóan meleg hálózsák ajánlott.

Kempingünkben 3 db kétágyas és 1 db 3 ágyas jurta áll rendelkezésre.

A stílusosan berendezett jurtákba hideg vizes mosdókagyló és kis hűtőszekrény is került. Az előkertben kerti grill, asztal és székek, a hátsó részen kerti zuhany található.

Sátor bérlés

Kempingünkben lehetőség van tágas cserkész sátrak bérlésére is. Ezeket például kerékpár- és vízi túrázóknak ajánljuk, akik nem akarnak sátrat cipelni az úton, de szeretik a kempingezést. A sátrakban maximum négy tábori ágy, kemping székek és asztal található.

A vendégeknek közös tűzrakóhely, gázlapos nyári konyha, hűtőszekrény és mikrohullámú sütő is szolgálja a kényelmét. A bicikli nélkül érkezőknek lehetőség van kerékpár bérlésére is.

2023.05.01 - 2023.09.30

Találatok száma: 1
Tiszadadai Piac 2023

Tiszadadai Piac 2023 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Tiszadadai helyi termelői piac hétfőtől szombatig 7.30 és 16 óra között. Bővebben

NépszerűségTalálatok száma: 2

Hagyományőrző és Oktatássegítő Tájház Tiszadada

Hagyományőrző és Oktatássegítő Tájház Tiszadada

Egy hely a Tisza kanyarulatában, ahol a hagyomány valósággá válik. Számos rendezvényt tartanak kora tavasztól késő őszig, így a húsvéti készülődés, májusfa állítás, pünkösdi királyválasztás, nyári kalácsos napok, kukoricás, tökös, libás napok, stb., valamint minden tanórához tudnak néprajzi vonatkozású ... Bővebben


Közösségi Ház és Tájház Tiszadada

A közösségi ház kulturális események, állandó és időszakos kiállítások, művelődő kisközösségek mellett lakossági szolgáltatásokat is nyújt. Így nyitvatartási időben, térítés ellenében, a fénymásolás, szkennelés, fax küldés és fogadás, internet és számítógép használatára nyílik lehetőség. Emellett az ... Bővebben

Kiemelt ajánlatok


Tiszadadai programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok