Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő, ahol nem csak a fürdőzés élmény!
Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő, ahol nem csak a fürdőzés élmény!

Harmónia és hagyománytisztelet: ezzel kedveskedünk Önnek Tisztelt Vendég. Bogácson, gyönyörű, jó levegőjű Bükk-aljai környezetben, pár lépésre a termálfürdő bejáratától, az Öreg Malomban mindent együtt megtalál ami az idő kellemes múlatásához nélkülözhetetlen:étterem, szállás: sátortól az összkomfortos apartmanig. A hajdan volt gőzmalom és molnárház épületei, ahol az éttermünket, apartman házunkat alakítottuk ki és az ősfák között rejtező kemping egyedülálló időtlenséget sugároz. Mindez közel másfél hektáros igényesen parkosított ligetben.


Harmónia és hagyománytisztelet: ezzel kedveskedünk Önnek Tisztelt Vendég.

Bogácson, gyönyörű, jó levegőjű Bükk-aljai környezetben, pár lépésre az országosan híres gyógyvizű termál      fürdő bejáratától, az Öreg Malomban mindent együtt megtalál ami az idő kellemes múlatásához nélkülözhetetlen: étterem, szállás: sátortól az összkomfortos apartmanig.

A hajdan volt gőzmalom és molnárház épületei, ahol az éttermünket, apartman házunkat alakítottuk ki és az ősfák között rejtező kemping egyedülálló időtlenséget sugároz. Mindez közel másfél hektáros igényesen parkosított ligetben.

Az Öreg Malom, Bogács szívében a Bükki Nemzeti Park közelében, Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helyén várja Önöket.

Bogács minden pontjáról iránymutató az Öreg Malom Étterem és Öreg Malom Étterem Apartman hatalmas nyolcszögletű – építészetileg is látványos kéménye, melyet egy gólya pár lakja már évtizedek óta. A nálunk megszálló vendégek élőben követhetik nyomon a gólya fiókák felcseperedését és első szárnypróbálgatásait.

Jól érezhetik magukat nálunk párok, családok, baráti társaságok, lehetőség van csapatépítő tréningek, születésnapok, ballagások, rendezvények lebonyolítására is. Ingyenes zárt parkolást biztosítunk. Gyerekeket, családokat játszótér, ping pong asztal,tenisz és tollas felszerelés, bográcsozó hely várja. A horgászok a Hoór-völgye horgásztóban próbálhatnak szerencsét.

A gyógyulni vágyóknak, idősebbeknek a 2013-ban megújult Bogácsi Termálfürdő kénes gyógyvize segít de a fiatalok is jól érezhetik magukat az úszó és gyermek medencékben,és a vízi csúszdán, az éjszakai fürdőbulikban. A termálfürdő egész évben várja kedves vendégeit!

Bogácsi Termálfürdő

Túrázóknak izgalmas és gyönyörű útvonalakkal segítünk a Bükk vadregényes erdeinek  felfedezésében, kerékpár túrák tehetők pl. a Subalyuk barlanghoz, Kaptár kövekhez, Kővölgybe vagy megnézhetik a bogácsi tájházat és boros pincéket. Minden héten megújuló gasztronómiai és kulturális, szórakoztató programokkal várja Bogács és az Öreg Malom Apartmanház  a látogatókat. Rövid autóúttal pedig Eger és Mezőkövesd turisztikai látványosságait tekinthetik meg. Kérje túraajánlatainkat. A horgászok a Hór völgye tóban jó fogásra számíthatnak.

Forrás: A malom honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Öreg Malom Apartmanház, Kemping és Étterem