Panyolai Szilvórium
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Panyolai Szilvórium


A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

Magyarország legszebb fekvésű pálinkafőzdéje különleges kalandot ígér. A vendégek végigkísérhetik a gyümölcs útját a fától a palackig, betekintést nyerhetnek a pálinkakészítés titkaiba – szakértő vezetéssel. Hogy az élmény teljes legyen: az Öreg-Túr partján álló – egyedülálló módon vízi úton is megközelíthető – Panyolai Elixír Házában megkóstolhatják a legnépszerűbb Elixír pálinkákat.

Elárulják a Mézes sikerének titkát, és elsőként ízlelhetik a limitált kiadású, kereskedelmi forgalomban nem kapható csúcspálinkákat. A pálinkakóstoláshoz kemencés és szatmári finomságokat kínálnak. A főzde látogatáshoz előzetes bejelentkezés szükséges. A kóstoló alkalmával organikus, helyi termékeket kínálnak a vendégeiknek, melyek nem származhatnak 50 km-től távolabbról. Nem tartanak cukros vagy aszpartam tartalmú szénsavas üdítőket, igény szerint bio almafröccsel vagy mézes bodzaszörppel szolgálnak.

2021.01.01 - 2021.12.31


Kiemelt ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Panyolai programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás