Pulai Lovaspark
Csabai Kolbászfesztivál programok
Csabai Kolbászfesztivál programok
Budapest Varieté 2022 Dinner & Show
Budapest Varieté 2022 Dinner & Show
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Pulai Lovaspark


A Pulai Lovaspark rendkívül magas minőségi felszereltséggel, kiváló szakmai háttérrel rendelkező szakemberekkel, barátságos, családias környezettel vár minden kedves hobby, kezdő, haladó és profi lovast.

PULAI LOVASPARK

A komplexum az M7 (89 km szelvényének lejárójánál) autópályáról könnyedén megközelíthető, a magyar tenger vonzáskörzetében egyedülálló kivitelezéssel, rendkívül magas minőségi felszereltséggel, kiváló szakmai háttérrel rendelkező szakemberekkel, barátságos, családias környezettel vár minden kedves hobby, kezdő, haladó és profi lovast.

A lovarda kialakítása elsősorban a díjlovaglást helyezi előtérbe, de az ugró lovasok is otthon érezhetik magukat hiszen rendelkezünk komplett akadályparkkal is. A lovas sportok ezen két népszerű ágát szolgálja ki a lovarda területén elhelyezkedő két nagyméretű díjlovagló négyszög központi elhelyezkedése is. A négyévszakos díjlovagló négyszögek talajborítása Magyarországon először alkalmazott osztrák keverék, három féle szövettel és üvegszál erősítéssel dúsított kiváló minőségű homokkal rendelkezik, mely a lovasok kiváló eredményeinek elősegítése mellett a lovak izomzatának, ízületeinek, csontozatának, kondíciójának megerősítésében, egészségének megőrzésében is komoly szerepet vállal. A lovarda természetesen minden lószerető előtt nyitva áll.

A létesítmény két istállószárnnyal rendelkezik, összesen 32 ablakkal ellátott boksszal, melyek feléhez szabadba kifutó karám is tartozik. Az istállók területén patamosó, és lószolárium, nyeregszekrényes helyiségek segíti a lovak szakszerű ápolását. A lovaglás szerelmesei két automatikus locsoló berendezéssel ellátott, nemzetközi minősítésű, éjszakai világítással is felszerelt nyitott pályán hódolhatnak szenvedélyüknek, valamint rossz idő esetén egy 60x40 méteres fedett pálya is használható. A futószáras edzés szakszerű lebonyolításához egy körkarám is kialakításra került, valamint egy hat lovas jártató gép is a lovak rendelkezésére áll.

A létesítmény területén kiépítésre került egy military edzésekre is alkalmas akadálypark, valamint egy homokkal borított vágtapálya 300 m hosszal is.

A lovaspark területén több, egész évben használható, egymástól villanypásztorral elválasztott, önitatóval és féltetővel ellátott, karámosított legelő is kialakításra került; ami nagyban hozzájárul a lovak minél kényelmesebb, természetesebb, szabadabb tartásához.

Szolgáltatások:

  • lovak bértartása
  • lovasoktatás gyermekeknek és felnőtteknek
  • futószáras oktatás
  • osztálylovaglás
  • díjlovas, díjugrató, military edzők
  • fedettpályás és nyitottpályás díjlovas és díjugrató versenyek rendezése, helyszínének biztosítása
  • edzőtáborok, továbbképzések szervezési és lebonyolítása
  • lovas turisztika, tereplovaglás

Forrás: a lovarda honlapja

2022.01.01 - 2022.12.31

Találatok száma: 1
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Feind és Feind Pincészet Vinotéka

Feind és Feind Pincészet Vinotéka

Budapesttől egy órára, a Balaton kapujában, Balatonfőkajáron található a közel 150 hektáros pincészetünk. 1993-tól foglalkozunk szőlővel és készítünk borokat, jelenleg mintegy 20 félét. 2005-ben épült meg Vinotékánk, összenyitható 12 és 40 fős teremmel, közvetlen és fedett kert kapcsolattal. Kedves ... Bővebben
Találatok száma: 1

Löszfal Kilátó Balatonfőkajár

Löszfal Kilátó Balatonfőkajár

Kilátópont a Magas-part balatonfőkajári szakaszán. Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
8171 Balatonfőkajár , Pulai-Tanya 0154/10 hrsz.

Balatonfőkajári programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események