Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Az idei fesztiválon 14 kórus közel 800 énekese látogatja meg Nyíregyházát!
Az idei fesztiválon 14 kórus közel 800 énekese látogatja meg Nyíregyházát!
Richter Autós Safari és Élmény Park Nagykőrös
Richter Autós Safari és Élmény Park Nagykőrös
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Richter Autós Safari és Élmény Park Nagykőrös

Magyarország egyetlen autós szafari- és élményparkja várja látogatóit Nagykőrösön. Még több állatlakóval és idén már foglalható szafari tematikus szállással várja a látogatókat a hazai turizmus kiemelkedő élményparkja, a Richter Safari Park. A szafari park állatlakói között főként cirkuszi munkából kivont vadállatokat, elefántokat, zsiráfokat, zebrákat, tevéket, lámákat, struccokat, lovakat és az idei szezonban érkezett új lakót, Pablót, a nílusi vízilovat is megcsodálhatják az érkezők a több mint 3 km hosszú szafari útvonalon.

A parkban közel kétszáz állat éli mindennapjait szabadon, amelybe mi is bepillantást nyerhetünk saját autóinkból. A közel három kilométer hosszú útvonalon valódi szafarihangulat várja az érkezőket.

A hatalmas területen az autós szafari mellett egy élményparkot is létrehoztak, ahol egész napos programok várnak mindenkit. A harmincméteres óriáskerékről, a Safari Eye-ról madártávlatból csodálhatjuk meg az elénk terülő egzotikus látványt.

Az állatsimogatóban az autóból kiszállva közvetlen közelről lehet találkozni olyan állatokkal, mint például a kenguru vagy a láma. Emellett a cirkuszsátorban az artisták naponta többször, negyvenperces műsorral szórakoztatják a nagyérdeműt, és a műsor végén a gyerekek kipróbálhatják a cirkuszi eszközöket. Lesz elefántos bemutató és a Dinóparkban a közel hatvanöt millió évvel ezelőtt kihalt dinoszauruszok életét ismerhetjük meg.

A sok érdekes program és látnivaló után egy kellemes sétára is lehetőség van a területet körülölelő tó partján. A játszótéren dodzsem, körhinták és ugrálóvárak várják a gyermekeket; az élménydús nap végén pedig a büfében ehetünk és ihatunk egy jót.

A gyermek jegy 2-9 éves korig váltható, 10 éves kortól teljesárú jegy vásárlása szükséges.

Kétévesnél fiatalabb gyermek ingyen látogathatja a parkot.

A Safari Vonat felár ellenében vehető igénybe, előzetes foglalás rá nem szükséges.

Az állatokat kizárólag a parkban vásárolt safari csemegével szabad etetni.

Az árak tartalmazzák a Safari Parkba, a Dínó Parkba, a Mini Zoo-ba való belépést, illetve a bemutatóinkon (elefánt tréning, motoros bemutató,, cirkuszi bemutató) való részvétel lehetőségét*.

Az Élményparkban lévő játékok használata és a Safari Eye, valamint a vízibicikli és a Ragadozó Safari zsetonhoz kötött, amelyet az Élményparkban külön lehet megvásárolni.

A gyerek jegy 14 éves korig váltható, 14 éves kortól csak felnőtt jegy váltható. Az árak tartalmazzák a Safari Parkba, a Dínó Parkba, a Mini Zoo-ba való belépést, illetve a bemutatóinkon (elefánt tréning, motoros bemutató, cirkuszi bemutató) való részvétel lehetőségét.

Az Élményparkban lévő játékok használata és a Safari Eye zsetonhoz kötött, amelyet az Élményparkban külön lehet megvásárolni.

Az állatokat kizárólag a parkban vásárolt safari csemegével szabad etetni.

A park saját autóval előzetes időpontfoglaláshoz kötött!

Foglalással nem rendelkezők a 2. bejárat felől, csak kisvonattal látogathatják a szafarit.

 

2024.03.28 - 2024.09.01

Találatok száma: 15
Magdolna-napi vásár Nagykőrös 2024

Magdolna-napi vásár Nagykőrös 2024 2024. július 28. (vasárnap)

Nagykőrös városban nagy hagyományokra tekint vissza a vásározás. A település első vásárainak megtartási jogát még a 16. században kapta. A vásárok látogatóinak száma általában 8.000-10.000 fő, Szent György, valamint Szent Mihály napi sokadalmak 20.000 fő fölötti résztvevőt is mozgósíthatnak, ami köszönhető a ...

Kiemelt ajánlat
Nagykőrösi vásárok 2024

Nagykőrösi vásárok 2024 2024. július 28. (vasárnap)

Magdolna-napi vásár

A Nagykőrösi Vásár nagy hagyományokra tekint vissza, a városban évente 10 alkalommal rendezik meg. A vásár 2024-es alkalmain is a termékek széles választéka, ruhák, ajándékok, növények, haszonállatok és háziállatok várják a piaci hangulatot kedvelő látogatókat. Kirakodó vásártéri árukon kívül ...

Kiemelt ajánlat
Nagykőrösi programok 2024. Események, rendezvények, fesztiválok, vásárok

Nagykőrösi programok 2024. Események, rendezvények, fesztiválok, vásárok 2024. július 28. (vasárnap)

Magdolna-napi vásár

Nagykőrösi programajánló, rendezvények, fesztiválok, kulturális és gasztronómiai események várják a látogatókat egész évben. Számos szórakozási,kikapcsolódási és szabadidős program, koncertek, színház, vásárok és sportesemények minden korosztálynak, Nagykőrösön.

Kiemelt ajánlat
Magdolna napi búcsú 2024. Programok, események országszerte

Magdolna napi búcsú 2024. Programok, események országszerte 2024. július 28. (vasárnap)

Magdolna-napi vásár

Magdolna-napi búcsú programajánló.

Nagykőrös Szabadtéri Színház 2024. Online jegyvásárlás

Nagykőrös Szabadtéri Színház 2024. Online jegyvásárlás 2024. augusztus 6. (kedd)

Nagykőrös Szabadtéri Színház előadások a Cifrakertben 2024-ben. Online jegyvásárlás!

Ár: 4 950 Ft JEGYVÁSÁRLÁS
Jegyvásárlás
Kézműves Vásár Nagykőrös 2024. Kézműves Korzó

Kézműves Vásár Nagykőrös 2024. Kézműves Korzó 2024. augusztus 10. (szombat)

Nagykőrösi Kézműves Korzó a Deák téren. Szereted az egyedi és különleges termékeket? Fontos számodra is, hogy a termék mögött egy ember legyen, akivel meg is ismerkedhets? Támogatod a kézművességet? Akkor neked is ott a helyed a Nagykőrösi Kézműves Korzón, ahol Nagykőrös és környéke kézművesei gyűlnek össze, ...

2024. augusztus 20. Nagykőrös. Szent István-napi megemlékezés

2024. augusztus 20. Nagykőrös. Szent István-napi megemlékezés 2024. augusztus 20. (kedd)

Szent István-napi megemlékezés Nagykőrösön, a Deák téren 2024. augusztus 20-án. Zenés műsorok, ünnepi beszéd, kenyérszentelés, élő koncertek, családi és gyermekprogramok várják az érdeklődőket Nagykőrösön!

Nyárbúcsúztató vásár Nagykőrös 2024

Nyárbúcsúztató vásár Nagykőrös 2024 2024. augusztus 25. (vasárnap)

Nagykőrösön nyárbúcsúztató vásárra várják a különleges programok kedvelőit augusztus 25-én. A városban nagy hagyományokra tekint vissza a vásározás. Piaci portékák, kézműves termékek és állatvásár is évente több alkalommal várja a vásárlókat. A település első vásárainak megtartási jogát még a 16. században ...

Kiemelt ajánlat
Dér Heni koncert 2024

Dér Heni koncert 2024 2024. szeptember 7. (szombat)

Dér Heni a 2003-as Megasztár egyik nyertese! Kitűnő hangjával, kellemes személyiségével nagyon gyorsan meghódította a közönséget!

Nagykőrösi Arany-Napok 2024

Nagykőrösi Arany-Napok 2024 2024. szeptember 7. (szombat) - 2024. szeptember 8. (vasárnap)

Sok szeretettel várunk minden kedves kikapcsolódni vágyó érdeklődőt a XXIV. Nagykőrösi Arany-Napokra 2024. szeptember7-8. között. Igyekeztünk minden korosztály számára minőségi programokat kínálni, így nagyon bízunk benne, hogy szeptember első hétvégéjén az élmények mindenkire rátalálnak Nagykőrösön. ...

Kiemelt ajánlat
1 2   
Találatok száma: 1
Pálfája tanösvény, kirándulás a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban, a Duna-Tisza-közében Nagykőrösön

Pálfája tanösvény, kirándulás a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban, a Duna-Tisza-közében Nagykőrösön 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Pálfája tanösvény a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban. Duna-Tisza-köze, Nagykőrös. Az útvonal hossza 1,8 kilométer, az állomások száma 10 db, menetidő 1,5 óra. Szabadon látogatható, csoportok számára szakvezetés igényelhető.

Találatok száma: 4

Arany János Közérdekű  Muzeális Gyűjtemény Nagykőrös

Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjtemény Nagykőrös

Az Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjtemény épülete műemlék épület révén Nagykőrös egyik legfontosabb turisztikai vonzereje, mely 1848-as történelmi emlékhely is egyben. Múzeumunk, mint az ország egyetlen Arany János emlékmúzeuma, egyedülálló Arany János-gyűjteménnyel büszkélkedhet. Kiemelten ...

Pálfája Oktatóközpont Nagykőrös

Pálfája Oktatóközpont Nagykőrös

Nagykőrös kirándulóerdeje, a Pálfája-erdő nevét az itt álló hatalmas tölgymatuzsálemről kapta. Az idős kocsányos tölgy lett a névadója a LIFE program keretében felújított oktatóközpontnak és a körülötte kialakított tanösvénynek is. A Pálfája Oktatóközpont programjain az ide látogatók megismerhetik a ...

Pálfája tanösvény

Pálfája tanösvény

A Nagykőrösi pusztai tölgyesek természetmegőrzési terület a Duna–Tisza közi homokhátságon, Nagykőrös város határában található. Budapesttől kb. 90 km-re, Ceglédtől és Kecskeméttől 15-15 km-re fekszik. Az erdőterület Nagykőrös központjához legközelebbi része a Pálfája-erdő, elnevezését a Pál fája nevű ...

Richter Autós Safari és Élmény Park Nagykőrös

Richter Autós Safari és Élmény Park Nagykőrös

Magyarország egyetlen autós szafari- és élményparkja várja látogatóit Nagykőrösön. Még több állatlakóval és idén már foglalható szafari tematikus szállással várja a látogatókat a hazai turizmus kiemelkedő élményparkja, a Richter Safari Park. A szafari park állatlakói között főként cirkuszi munkából kivont ...

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Kézműves Vásár Nagykőrös 2024. Kézműves Korzó Kézműves Vásár Nagykőrös 2024. Kézműves Korzó
  • Nagykőrös
2024. augusztus 10. (szombat)

Figyelmébe ajánljuk!

Magyar Nemzeti Cirkusz Magyar Nemzeti Cirkusz
  • Budapest
  • XIV. kerület - Zugló
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Fesztiválajánló

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!