Sunset Resort Apartmanház Fonyód

Sunset Resort Apartmanház Fonyód

Szállásfoglalási lehetőség
TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Félautomatizált apartmanház a Balaton partján! A Sunset Resort Apartmanház egy különleges megoldással várja a pihenni vágyó vendégeket Fonyódon, a Balaton egyik legszebb pontján! A közvetlen vízparti épület különböző adottságú prémium apartmannal, saját szervezésű, egyedi programokkal és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal kínálja az igazi balatoni kikapcsolódást!

Sunset Resort Apartmanház Fonyód

Sunsetezz velünk!

A maximális vendégélményt szem előtt tartva korszerű technikai megoldások és kényelmi szolgáltatások révén született meg a Balaton legizgalmasabb városában, Fonyódon a Sunset Resort Apartmanház.

A közvetlen vízparti épület különböző adottságú prémium apartmannal, saját szervezésű, egyedi programokkal és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal kínálja az igazi balatoni kikapcsolódást! Trópusi hangulat, pihentető légkör, hamisítatlan programok és felejthetetlen élmények nálunk ezek együttese jelenti a „sunsetezés” élményét!

Az apartmanház kialakításakor előtérbe helyeztük a digitális élet fontosságát és ezen alapelven alkottuk meg az épület hatékony működését. A ház egy applikáció segítségével majdhogynem teljesen személyzet nélkül működik, a legtöbb szolgáltatás, a check in, a check out is okos készülék segítségével, digitálisan koordinálható. A korszerű rendszert alkalmazva a költségek kizárólag kártyás úton rendezhetőek elkerülve vendégeink felesleges időtöltését a biztonsági személyzettel.

Kicsiknek és nagyoknak, pároknak és egyedülállóknak, családoknak és baráti társaságoknak, de még a kis kedvenceknek is egyedülálló kikapcsolódást nyújtunk.

Töltődj fel nálunk, hogy kiegyensúlyozottan térj vissza a mindennapokba!

2023.01.01 - 2023.12.31

Találatok száma: 9
Pünkösdi hosszú hétvége Fonyódon, családi pihenés a Sunset Resortban

Pünkösdi hosszú hétvége Fonyódon, családi pihenés a Sunset Resortban 2023. május 27. (Szombat) - 2023. május 29. (Hétfő)

Töltse a hosszú hétvégét a Balatonnál! Pünkösdi pihenés Fonyódon, családi hétvége a Sunset Resortban. Élményekkel teli pünkösdi hosszú hétvége, közvetlenül a vízpart mellett. Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Balatoni nyaralás Fonyódon, szabadidős programokkal a Sunset Resort Apartmanházban

Balatoni nyaralás Fonyódon, szabadidős programokkal a Sunset Resort Apartmanházban 2023.06.01. (Csütörtök) - 2023.08.31. (Csütörtök)

Balatoni nyaralás Fonyódon a Sunset Resortban. A nyári szezonban szombatonként ingyenes tematikus rendezvények, élménymedence, reggeli frissítő gyümölcskülönlegességek és remek szabadidős programok sokasága várja vendégeinket. Válasszon komfortos apartmanjaink közül és gyűjtsön valódi élményeket! Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Balatoni hétvége Fonyódon, a közvetlen vízparti félautomatizált Sunset Resort apartmanházaiban

Balatoni hétvége Fonyódon, a közvetlen vízparti félautomatizált Sunset Resort apartmanházaiban 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Hétvégi pihenés egész évben a Balatonnál! Közvetlen vízparton, Fonyódon vár a Sunset Resort félautomata apartmanházaival! A kis kedvenceket is szívesen fogadjuk, számukra különleges kutyás bekészítés is kérhető. Kiegészítő szolgáltatásainkkal akkor is kellemesen töltheti az időt, ha épp nem kedvező az ... Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Családi kikapcsolódás a Balaton-parton, közös pihenés a fonyódi Sunset Resort Apartmanházban

Családi kikapcsolódás a Balaton-parton, közös pihenés a fonyódi Sunset Resort Apartmanházban 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Ne hagyd otthon a családot, nálunk garantáltan megtaláljátok a szabadságot! Közös élmények, tartalmas, jó hangulatú pihenés az egész családnak Fonyódon, a félautomatizált Sunset Resort Apartmanházban. Csobbanjatok együtt az élményekbe! Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Fonyódi szállás, pihenj együtt kiskedvenceddel a Sunset Resort Apartmanházban

Fonyódi szállás, pihenj együtt kiskedvenceddel a Sunset Resort Apartmanházban 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

A Sunset Resort Balaton déli részén található féldigitális apartmanház Fonyódon! Élmény, szabadság, kikapcsolódás kutyának és gazdinak egyaránt, mi ezt valljuk! Kutyabarát szálláshelyként szeretettel fogadjuk a kiskedvenceket. Apartmanházunk nagy hangsúlyt fektet a kedvencekkel érkező vendégekre. A ... Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Szép kártya Balaton, pihenés a Sunset Resort Apartmanházban - Privát szféra felsőfokon!

Szép kártya Balaton, pihenés a Sunset Resort Apartmanházban - Privát szféra felsőfokon! 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Milyen lehet a nyaralás a félautomatizált Sunset Resort Apartmanházban Fonyódon? Jöjjön el és próbálja ki! Szálláshelyünkön mindhárom Szép Káryát elfogadjuk. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Hétköznapi akciós szállás Fonyódon, Balaton-parti pihenés a Sunset Resortban

Hétköznapi akciós szállás Fonyódon, Balaton-parti pihenés a Sunset Resortban 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Élményekkel teli pihenés Fonyódon, a trópusi hangulatú Sunset Resortban! A közvetlen vízparti épület különböző adottságú apartmannal, saját szervezésű, egyedi programokkal és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal kínálja az igazi balatoni kikapcsolódást! Csobbanj az élményekbe hétköznap is! Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Szállás üzleti utazóknak a Balatonnál, a félautomatizált Sunset Resort Apartmanházban

Szállás üzleti utazóknak a Balatonnál, a félautomatizált Sunset Resort Apartmanházban 2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Várunk Fonyódra! Ha üzleti útra érkezel és munka után kikapcsolódnál, a Sunset Resort kedvezményes árain tudod lefoglalni az apartmanodat! Az év összes napján nyitva vagyunk! Bővebben

Kiemelt ajánlat

Tavaszi pihenés Fonyódon, reggelivel és kerékpárhasználattal a Sunset Resortban

Tavaszi pihenés Fonyódon, reggelivel és kerékpárhasználattal a Sunset Resortban 2023.04.28. (Péntek) - 2023.05.31. (Szerda)

Ne hagyd ki az ébredező természetet Fonyódon! A Balaton partján eltekerni a kikötőbe és együtt fagyizni, felejthetetlen élmény! Így tavaszi csomagunkban a bianchi kerékpárjaink használatát ajándékba adjuk! Még reggel sem kell korán kelned! Hiszen az ajtód elé visszük reggeli kosarainkat minden ... Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt ajánlatKapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Pünkösdi hosszú hétvége Fonyódon, családi pihenés a Sunset Resortban
Pünkösdi hosszú hétvége Fonyódon, családi pihenés a Sunset Resortban
  • Fonyód
2023. május 27. (Szombat) - 2023. május 29. (Hétfő)
Balatoni nyaralás Fonyódon, szabadidős programokkal a Sunset Resort Apartmanházban
Balatoni nyaralás Fonyódon, szabadidős programokkal a Sunset Resort Apartmanházban
  • Fonyód
2023.06.01. (Csütörtök) - 2023.08.31. (Csütörtök)

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG