Turizmus Program

Családi sportnap

Siófoki Halfesztivál

Sítanpályák Napja

Oldtimer Show

OMÉK - Az ország legnagyobb agráreseménye!

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Bor- és Gasztrofesztivál Hajdúszoboszló
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Bor- és Gasztrofesztivál Hajdúszoboszló
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Szabó Balázs Pincéje

Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.
Szabó Balázs Pincéje

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Borpince

A pince kézzel tufába vájt, kb. 250 éves, Egertől 12 km-re Noszvajon található. A borházban és a pince előtti téren 20-20 főt tudunk fogadni, ahonnét csodás kilátás nyílik a település szemközti pincesorára és a település egy részére.

Télen-nyáron egyenletes klímájú pince megfelelő körülményt biztosít a fahordós érleléshez. Az érett borokat tartályokban tároljuk. Hagyományos módon készítjük borainkat. A fehér szőlők szüretet követően a lehető leghamarabb az erjesztő tartályba kerülnek, majd később fahordóban és tartályban tároljuk őket. A vörösborok 2-4 hetes héjon erjesztése után, fahordóban érlelődnek tovább. Valódi ízüket (vörösborok esetén) 1,5-2 év után érezhetjük.

A borházban helyben sütött, kemencében készült finomságok, húsok, sütik kóstolására, fogyasztására is van lehetőség (10 főtől). Igény szerint, szalonnasütést, bográcsozást is kínálunk.

Nyitva: minden nap 15-18-ig.

 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!