Idei nyári attrakciónk: Kockajáték LEGO® Játszóház! Kreatívan egész nyáron!
Idei nyári attrakciónk: Kockajáték LEGO® Játszóház! Kreatívan egész nyáron!

Szerencsemák Panzió Apartmanház

A Szerencsemák Panzió Kehidakustány központjában, közvetlen a Kehida Termál és Élményfürdő nyári bejárata mellett, a Szent Kristóf vendégházban található. Erkélyes vagy teraszos, 40-70 négyzetméter alapterületű légkondicionált apartmanok.


Egész évben 10 db különböző nagyságú – 40-70 négyzetméter alapterületű -, többségében erkélyes vagy teraszos, korlátlan és ingyenes internet-csatlakozási lehetőséggel rendelkező, légkondicionált apartmanban várjuk vendégeinket. Apró vendégeink kényelmét pelenkázóval és kenőcstartóval felszerelt utazóággyal, babafürdető káddal, etetőszékkel, turmixgéppel és más eszközökkel biztosítjuk. A kertben játszótér biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást. Minden apartmanban szabadon használható, korlátlan hozzáférésű internetcsatlakozási lehetőség került kiépítésre. Ezen kívül a hallban internetsarok szolgálja a vendégeinket. Kertben Wi-Fi internet elérhetőségünk van.

A panzióhoz tartozó Kehida Kapuja Kávéházban a sütemények, kávékülönlegességek, fagylaltkelyhek mellett bőséges, svédasztalról választott reggelivel, olasz tésztaételekkel, salátatálakkal, pizzákkal, grillen és bográcsban készített specialitásokkal várjuk vendégeinket. Üdülési csekket és melegétel utalványokat elfogadunk.

A panzióban egész vagy félnapokra, akár néhány órára is kerékpárok kölcsönözhetők. Az asztalitenisz, tollaslabda, kártyák, társasjátékok, sakk, gyermekjátszótér díjmentesen használhatók. Az épületben mini fitness terem található. A közelben bowling pálya, lovarda és horgásztó található. Puskás vendégeink részére vadászati lehetőséget is szervezünk. A panzió épületén belül infraszauna, mini-fitness terem, napozóterasz, fodrász, manikűr, pedikűr és masszázs (Frissítő masszázs, teljes testmasszázs, nyirokmasszázs, talpreflex masszázs) található.

Kinek-kinek igényei szerint javaslunk az évszaktól, érdeklődési körtől függően különböző környékbeli programlehetőségeket, a Festetics kastély múzeumában berendezett, 500 négyzetméter alapterületű modellvasút terepasztaltól kezdődően, a bivalyrezervátumon, vagy különböző hosszúságú kerékpáros, vagy gyalogos túraútvonalakon keresztül a virágzó rhododentronokig, lovaglásig vagy a távoli múltat idéző várlátogatásig. Feladatunk nem nehéz, hiszen bármilyen is az időjárás, a környék több napra elég, sokszínű kikapcsolódási lehetőséget rejt.

Wellness. Infraszauna. Napozóterasz. Fodrász, manikűr, pedikűr és masszázs. Frissítő masszázs, teljes testmasszázs, nyirokmasszázs, talpreflex masszázs. Kerékpárok kölcsönzési lehetőség. Asztalitenisz, tollaslabda, kártyák, társasjátékok, sakk, gyermekjátszótér. A közelben bowling pálya, lovarda és horgásztó található. Vadászati lehetőség.

Forrás: A szállás Facebook oldala

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Szerencsemák Panzió Apartmanház