3892 Hejce, Fő utca 46. (48.424631 x 21.280368)
A környék nyugalma, szépsége és látnivalói pillanatok alatt elvarázsolják Önt s részese lehet egy önfeledt kikapcsolódásnak, melyet szeretteivel, gyermekeivel vagy barátaival oszthat meg. Vendégházaink udvarán szalonnasütésre, bográcsozásra, van lehetőség. Hatalmas fedett teraszon pihenve a gyönyörű hegyekre láthatunk.
A közelben számos várat és egyéb turista látványosságot tekinthetnek meg kedves vendégeink. Kezdő és tapasztaltabb túrázók számára ideális Hejce ezeréves települése.
A ház környéke a tájban való gyönyörködésnek, nyáron hullócsillag-figyelésnek, ősszel szarvasbőgés hallgatásának lehet mesés helyszíne. A Tornyosházban 10 fő részére kínálunk szálláslehetőséget 2, 3 és 4 ágyas szobákban.
A szobákban zuhanyzós fürdőszoba és hűtőszekrény, az ebédlőben színes televízió, csocsóasztal áll vendégeink rendelkezésére. Kültéri játékok, hintaágy, trambulin gyermekekkel érkezők számára otthonossá teszik.
Szálláshelyünkön ingyenes wifi hozzáférést biztosítunk.
Vendégházunk az erdő közeli nyugalom szigete, a tiszta, jó klímájú levegő pedig alkalmas az asztmás és egyéb légúti betegségben szenvedők gyógyulására.
Forrás: Vendégház
2025.01.01 - 2025.12.31
Találatok száma: 112
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz.
Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz.
Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák: