Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Zirci Apátsági Sörmanufaktúra
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Zirci Apátsági Sörmanufaktúra

Magyarország egyetlen valódi apátsági sörfőzdéje! A Zirci Ciszterci sörfőzés 1735-ben útnak indult, 280 éves hagyományát élesztettük újra 2015-ben az új sörfőzde megalapításával. A Zirci Apátsági Manufaktúra a Zirci Ciszterci Apátság gazdasági tevékenységi körébe tartozó szervezet. Az apátság minden gazdasági tevékenysége, így a sörfőzde is az apátság önfenntartását támogatja. Ide tartozik például a Ciszterci Gimnáziumok üzemeltetése, amelyek híresek magas színvonalú nevelői és oktatói munkájukról, ráadásul a legkiterjedtebb hazai Ciszterci rendbéli oktatási hálózat.

További információk

Info:


Még több a településen (Zirc):

Sörfőzde

A Zirci Ciszterci Apátság saját beruházásaként alig 1 év alatt hozta létre saját barokk pincéjében a vadonatúj sörfőzdét. A mai kor követelményeinek megfelelő, rozsdamentes elemekből készült főzőház elegáns, tekintélyt parancsoló megjelenésű; a pince dizájnjához szervesen kapcsolódik az erjesztőág tartályainak katonás megjelenésű sora. A főzdében egyszerre van jelen a múlt hagyománya és a mai technika adta lehetőségek, a kézműves sörkészítés sok-sok kézi munkát igénylő feladatai és a nagyüzemi technológiából vett precízség és megbízhatóság.

Söreink

Zirci Apátsági Pils
Egyszerűen nagyszerű!
Letisztult és könnyen érthető, tartalmas világos Lager sör

A világos, pilseni típusú Zirci Apátsági Pils sörünk egy közepesen testes, visszafogott keserűségű, illatos és egyben tartalmas sör. Intenzív malátás íz és aromakomlós illat jellemzi, aromáját a klasszikus német komló dominanciája jellemzi.

Zirci Apátsági Belga
Fantasztikusan egyedi!
Illatos, gyönyörűen komlózott belga típusú félbarna Ale

A Zirci Apátsági Belga minden tekintetben kuriózum! Autentikus alapanyagokból készült belga típusú Ale sör, melyet a szakrális helyen történt főzés tesz még különlegesebbé: valódi, apátságban főzött apátsági sör! Félbarna, borostyán árnyalatú nedű, melynek illatában főként aszalt gyümölcsök jellege fedezhető fel. Ízében tartalmas, karakteres, a gyümölcsös jellegeket itt is megmutató sör, harmonikus keserűséggel a végén.

Zirci Apátsági Búza
Ellenállhatatlanul friss!
Magas búzamaláta tartalmú, selymesen gyümölcsös világos búza

A Zirci Apátsági Búza egy nem mindennapi világos, szűretlen búzasör! Magas búzamaláta aránnyal főzzük, mely ízében és illatában egyaránt jelentkezik. Elsősorban virágos, üde illatok kísérik a búza amúgy is édeskés-savanykás jellegét, ízében a nagyon visszafogott keserűség mellett az illatot is uraló virágos-citrusos gyümölcsös jellegek játszanak főszerepet. Igazi karakteres, szűretlen fehér búza!

Forrás: A Manufaktúra honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Zirc):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer