Csorvás
Tóparti wellness pihenés és gyógyfürdőzés  kedvező árakon - Gyopárosfürdő
Tóparti wellness pihenés és gyógyfürdőzés  kedvező árakon - Gyopárosfürdő

Csorvás (Békés megye)


Feliratkozás értesítésre Iratkozz fel Csorvás legfrissebb programajánlataira! Ne maradj otthon!

Csorvás város az Alföldön. Békés megyében, Orosháza kistérségében található. Hintós városnéző kirándulás keretében megtekintésre érdemes a kisváros szívében található katolikus-, református-, evangélikus templom, a Bartók Emlékmű, a Millenniumi díszkút és a Reck-kúria. Nevezetessége az Európában ritkaságnak számító erdélyi hérics. Csorváson található a Hudák Család Kézi szövő Műhelye, ahol népi szőttesek és szőttesből készült magyaros viseletek láthatók és megvásárolhatók. Híres rendezvény a Hagyományőrző Szlovák Disznótor, a Búzafesztivál és a Nemzetközi Lakodalmas Gasztronómiai Napok, valamint a Gazdanapok és a Teréz-napi búcsú. Csorváson szállást és vendéglátást is kínálunk a programok mellé.

Hudák Család Kézi szövő Műhelye. Hintós városnéző kirándulás. Major Pál biokertész kertjének megtekintése. Brezsnyik György tanyáján szabadtartásban nevelt őshonos, törzskönyves mangalicák megtekintése. Közeli kirándulóhely Kondoros, ahová hintóval vagy lovas fogattal is át lehet menni a Rózsa Sándor által is sokat látogatott híres betyárcsárdába, ahol a Csárdamúzeum megtekinthető. A közeli Orosházán érdemes ellátogatni a Rágyánszki Arborétumba, a Darvas József Emlékházba, a Szántó Kovács Múzeumba. Az Orosházához tartozó Gyopárosfürdőn érdemes felkeresni a gyógy- és élményfürdőt, melynek vize alkalmas többek között mozgásszervi bántalmak kezelésére. A közeli Szabadkígyóson a Wenckheim kastély parkja és könyvtárterme várja a látogatókat. Szarvason az Arborétumban tett séta és hajókázás nyújthat kikapcsolódási lehetőséget. Mezőhegyesen a nagymúltú Ménesbirtok található. Kardoskúton a Fehér-tó és a Körös-Maros Nemzeti Park állatvilága nagyon szép a szürkemarhákkal, rackajuhokkal. Békéscsabán a Munkácsy Mihály Múzeum és Emlékház, az evangélikus Nagytemplom és a Jókai Színház is megtekinthető. Gyulán híres a Vármúzeum és kellemesen kikapcsolódást ígér a Várfürdő gyógy- és élményfürdője.


Kategóriák

Találatok száma: 3

PROGRAMGAZDÁK


Hérics Szálló és Konferencia Központ

Hérics Szálló és Konferencia Központ

Szállónk - mely teljes körűen akadálymentesített - sérült személyek, ifjúsági csoportok, családok, baráti társaságok, valamint egyéni turisták számára is kényelmes pihenést nyújt szalonnasütési, bográcsozási lehetőséggel és nagy kertjével.
... Bővebben


Hudák Család Kéziszövő Műhelye

Hudák Család Kéziszövő Műhelye

A Hudák Család Kéziszövő Műhelyében a Népi Iparművészeti Tanács és Lektorátus által zsűrizett egyedi tervezésű, természetes alapanyagú szőttesek és vásznak készülnek. A műhelyben női és férfi egyedi ruhák készülnek. Rongyszőnyeg szövést is tanítanak. Bővebben


Eszter Tanya

Eszter Tanya

Békés megyében, Orosháza és Békéscsaba között, Csorvás kisváros határában találjuk az Eszter Tanyát, amely a tanyasi élet hangulatát idézi a körülötte lévő erdővel, 81 éves öreg eperfájával. Az idelátogató vendégeknek lehetőséget nyújt családi, baráti, szakmai találkozók és rendezvények lebonyolítására. ... Bővebben
Szeretne megjelenni ebben a találati listában?
TÖLTSE fel online, és küldje be programját! A nevezéshez, előzetes regisztrációhoz, bejelentkezéshez, asztalfoglaláshoz, szállásfoglaláshoz, ajánlatkéréshez, jegyvásárláshoz, közvetlen információkéréshez, kapcsolatfelvételhez szükséges elérhetőségeket régebbi és új megjelenéseihez is megrendelheti. Bővebb információért keresse szerkesztőségünket!

Hol járunk?

Csorvási programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Szilveszteri programajánló
Szilveszteri programajánló
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával?
PROGRAMOT KÜLDÖK BE
Szeretne online jegyet értékesíteni?
Növelje bevételeit online jegyértékesítéssel! Bővebb információért keresse ügyfélszolgálatunkat!