Turizmus Program

PanyolaFeszt

Bor és Kenyér Ünnep

Tisza-tavi Fesztivál

Mézesvölgyi nyár

Csillagösvény Élménypark

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Bor

Boros úticélokat és gasztronómiai programokat ajánlunk. A pincék, borházak és borosgazdák felkeresése nem csak gasztronómiai élvezet, hanem egy táj, és az ott élő emberek megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!

A Somlói Borrend 1992-ben alakult Magyarország legkisebb történelmi borvidékén. Célja: a Somló hírnevét, hagyományait megőrizni, növelni, a környék gazdasági, idegenforgalmi céljainak megvalósulásában közreműködni, a kulturális értékeket gyarapítani.

A Somlói Borrend 1992-ben alakult Magyarország legkisebb történelmi borvidékén. Célja: a Somló hírnevét, hagyományait megőrizni, növelni, a környék gazdasági, idegenforgalmi céljainak megvalósulásában közreműködni, a kulturális értékeket gyarapítani.

A Somlói Borrend 1992-ben alakult Magyarország legkisebb történelmi borvidékén. Célja: a Somló hírnevét, hagyományait megőrizni, növelni, a környék gazdasági, idegenforgalmi céljainak megvalósulásában közreműködni, a kulturális értékeket gyarapítani.

Vulkanikus borok bio termelésben Takács Lajos egykori birtokán.

Vulkanikus borok bio termelésben Takács Lajos egykori birtokán.

Vulkanikus borok bio termelésben Takács Lajos egykori birtokán.

A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.

A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.

A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.

Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

Jó minőségű testes, elegáns fehér- és vörösborok, illetve a könnyed, illatos muskotályos borok várnak Rád, ha ellátogatsz hozzánk!

Jó minőségű testes, elegáns fehér- és vörösborok, illetve a könnyed, illatos muskotályos borok várnak Rád, ha ellátogatsz hozzánk!

Jó minőségű testes, elegáns fehér- és vörösborok, illetve a könnyed, illatos muskotályos borok várnak Rád, ha ellátogatsz hozzánk!

A Sós Borház Panzió Tokajtól 12 km-re, Szerencs városától 6 km-re, a 37 sz. főközlekedési út Mádi elágazásnál, szőlőtáblák között található. Az épület alatt hagyományos borospince található.

A Sós Borház Panzió Tokajtól 12 km-re, Szerencs városától 6 km-re, a 37 sz. főközlekedési út Mádi elágazásnál, szőlőtáblák között található. Az épület alatt hagyományos borospince található.

A Sós Borház Panzió Tokajtól 12 km-re, Szerencs városától 6 km-re, a 37 sz. főközlekedési út Mádi elágazásnál, szőlőtáblák között található. Az épület alatt hagyományos borospince található.

A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.

A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.

A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.

Egy új borospincével színesedett a Hársfa utca, ahol spontán is jól érezhetitek majd magatokat.

Egy új borospincével színesedett a Hársfa utca, ahol spontán is jól érezhetitek majd magatokat.

Egy új borospincével színesedett a Hársfa utca, ahol spontán is jól érezhetitek majd magatokat.

Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.

Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.

Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények