Turizmus Program

PanyolaFeszt

Bor és Kenyér Ünnep

Tisza-tavi Fesztivál

Mézesvölgyi nyár

Csillagösvény Élménypark

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Bor

Boros úticélokat és gasztronómiai programokat ajánlunk. A pincék, borházak és borosgazdák felkeresése nem csak gasztronómiai élvezet, hanem egy táj, és az ott élő emberek megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!

A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.

A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.

A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

A szőlőtermesztész és borkészítés mellett borszaküzletünkben borászati kellékeket értékesítünk széles választékban a feldolgozástól a palackozásig.

A szőlőtermesztész és borkészítés mellett borszaküzletünkben borászati kellékeket értékesítünk széles választékban a feldolgozástól a palackozásig.

A szőlőtermesztész és borkészítés mellett borszaküzletünkben borászati kellékeket értékesítünk széles választékban a feldolgozástól a palackozásig.

Szentjakabfán várja a bort kedvelőket a Steixner Pince. Összes szőlőterületünk 4,5 ha. Fajtaválasztékunk: Olaszrizling, Szürke-barát, Rizlingszilváni, Zweigelt, Juhfark. Borospincém a községtől 1 km távolságban található. Déli irányból gyönyörű rálátás van a 8 km-re elterülő Balatonra.

Szentjakabfán várja a bort kedvelőket a Steixner Pince. Összes szőlőterületünk 4,5 ha. Fajtaválasztékunk: Olaszrizling, Szürke-barát, Rizlingszilváni, Zweigelt, Juhfark. Borospincém a községtől 1 km távolságban található. Déli irányból gyönyörű rálátás van a 8 km-re elterülő Balatonra.

Szentjakabfán várja a bort kedvelőket a Steixner Pince. Összes szőlőterületünk 4,5 ha. Fajtaválasztékunk: Olaszrizling, Szürke-barát, Rizlingszilváni, Zweigelt, Juhfark. Borospincém a községtől 1 km távolságban található. Déli irányból gyönyörű rálátás van a 8 km-re elterülő Balatonra.

Az ínyencfalatok szaküzlete Sopronban. Borok, sonkák, kávék, olasz tészták és tésztáravalók, valamint Itáliát idéző desszertek sorakoznak a polcokon. A vendéglátóhelyre beugorhatunk egy gyors szendvicsre is, sőt kávézni is lehet, illetve rendszeresen tartanak borkóstolókat is.

Az ínyencfalatok szaküzlete Sopronban. Borok, sonkák, kávék, olasz tészták és tésztáravalók, valamint Itáliát idéző desszertek sorakoznak a polcokon. A vendéglátóhelyre beugorhatunk egy gyors szendvicsre is, sőt kávézni is lehet, illetve rendszeresen tartanak borkóstolókat is.

Az ínyencfalatok szaküzlete Sopronban. Borok, sonkák, kávék, olasz tészták és tésztáravalók, valamint Itáliát idéző desszertek sorakoznak a polcokon. A vendéglátóhelyre beugorhatunk egy gyors szendvicsre is, sőt kávézni is lehet, illetve rendszeresen tartanak borkóstolókat is.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.

Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.

Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.

Pécselyen 3,5 hektáron gazdálkodó családi pincészet.

Pécselyen 3,5 hektáron gazdálkodó családi pincészet.

Pécselyen 3,5 hektáron gazdálkodó családi pincészet.

A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.

A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.

A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.

Tradicionális szőlőművelés- és borkészítés mesterségét ápoljuk a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, Tolcsván. Arra törekszünk, hogy megismertessük a Borkedvelőkkel a terület jellegzetes szőlőfajtáiból manufaktúránkban készített tiszta ízvilágú tokaji borokat. Mit is kínálunk Önnek? Ajándékozza meg munkatársait, üzlettársait, barátait különböző és a legkiválóbb évjáratú tokaji borokkal. Pincénk kiváló helyszínéül szolgál rendezvények és csapatépítő tréning megszervezésére, év végi záróünnepségek lebonyolítására, valamint családi események méltó megünneplésére.

Tradicionális szőlőművelés- és borkészítés mesterségét ápoljuk a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, Tolcsván. Arra törekszünk, hogy megismertessük a Borkedvelőkkel a terület jellegzetes szőlőfajtáiból manufaktúránkban készített tiszta ízvilágú tokaji borokat. Mit is kínálunk Önnek? Ajándékozza meg munkatársait, üzlettársait, barátait különböző és a legkiválóbb évjáratú tokaji borokkal. Pincénk kiváló helyszínéül szolgál rendezvények és csapatépítő tréning megszervezésére, év végi záróünnepségek lebonyolítására, valamint családi események méltó megünneplésére.

Tradicionális szőlőművelés- és borkészítés mesterségét ápoljuk a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, Tolcsván. Arra törekszünk, hogy megismertessük a Borkedvelőkkel a terület jellegzetes szőlőfajtáiból manufaktúránkban készített tiszta ízvilágú tokaji borokat. Mit is kínálunk Önnek? Ajándékozza meg munkatársait, üzlettársait, barátait különböző és a legkiválóbb évjáratú tokaji borokkal. Pincénk kiváló helyszínéül szolgál rendezvények és csapatépítő tréning megszervezésére, év végi záróünnepségek lebonyolítására, valamint családi események méltó megünneplésére.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények