Borkóstoló
Pincészet
Borvásárlás
Borpince
Pincelátogatás
Bor webshop
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borház
Borfesztivál
Borbár
Borterasz
Borbirtok
Vinotéka
Bortúra
Borozó
Szőlőbirtok
Fehérbor
Borétterem
Szüret
Borrendelés
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Borbemutató
Vörösbor
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Borünnep
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Pinceborozó
Látványpince
Bornap
Nyitott pincék
Borút
Borhajó
Újbor
Borkereskedés
Borverseny
Borút állomás
Fesztivál
Gyöngyözőbor
Nagykanizsán, a Csónakázó-tónál található szállodánk igényes szobákkal, kiadós reggelivel és nagyszerű, helyi ízekkel, étteremmel várja vendégeit. Minden szobánkhoz saját fürdőszoba, légkondicionáló, minibár és televízió tartozik, emellett gyors és ingyenes WIFI kapcsolatot biztosítunk. A szállodánk wellness részlege tökéletes kikapcsolódást kínál.
Nagykanizsán, a Csónakázó-tónál található szállodánk igényes szobákkal, kiadós reggelivel és nagyszerű, helyi ízekkel, étteremmel várja vendégeit. Minden szobánkhoz saját fürdőszoba, légkondicionáló, minibár és televízió tartozik, emellett gyors és ingyenes WIFI kapcsolatot biztosítunk. A szállodánk wellness részlege tökéletes kikapcsolódást kínál.
Nagykanizsán, a Csónakázó-tónál található szállodánk igényes szobákkal, kiadós reggelivel és nagyszerű, helyi ízekkel, étteremmel várja vendégeit. Minden szobánkhoz saját fürdőszoba, légkondicionáló, minibár és televízió tartozik, emellett gyors és ingyenes WIFI kapcsolatot biztosítunk. A szállodánk wellness részlege tökéletes kikapcsolódást kínál.
Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!
Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!
Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!
Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.
Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.
Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!
Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.
Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.
Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.