Turizmus Program

Fénykiállítások

Kék Zónák

Kastély élmények

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

Európa-élményközpont

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Bor webshop

Panoráma fröccsterasz, finom borokkal, különleges szörpökkel, kávékkal, meglepetés süteményekkel, helyi kézműves finomságokkal.

Panoráma fröccsterasz, finom borokkal, különleges szörpökkel, kávékkal, meglepetés süteményekkel, helyi kézműves finomságokkal.

Panoráma fröccsterasz, finom borokkal, különleges szörpökkel, kávékkal, meglepetés süteményekkel, helyi kézműves finomságokkal.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Pincészetünk Magyarország két legismertebb borvidékén Tokajban és Villányban több mint 100 hektáron gazdálkodik. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert több különleges adottságú dűlőben is nyomon követhetjük kedvenc magyar fajtáink fejlődését a furminttól a kadarkáig.

Pincészetünk Magyarország két legismertebb borvidékén Tokajban és Villányban több mint 100 hektáron gazdálkodik. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert több különleges adottságú dűlőben is nyomon követhetjük kedvenc magyar fajtáink fejlődését a furminttól a kadarkáig.

Pincészetünk Magyarország két legismertebb borvidékén Tokajban és Villányban több mint 100 hektáron gazdálkodik. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert több különleges adottságú dűlőben is nyomon követhetjük kedvenc magyar fajtáink fejlődését a furminttól a kadarkáig.

A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.

A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.

A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.

1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.

1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.

1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.

A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.

A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.

A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.

A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.

A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.

Magyarország egyik legnagyobb hírű borvidékén, a festőien szép Balaton partján a Badacsony-hegy lábánál található a Sipos Borház és Vendégház. A kézműves borászat ma baráti vállalkozásban működik. A borház az első badacsonyi magánpincészetek között nyitotta meg kapuit.

Magyarország egyik legnagyobb hírű borvidékén, a festőien szép Balaton partján a Badacsony-hegy lábánál található a Sipos Borház és Vendégház. A kézműves borászat ma baráti vállalkozásban működik. A borház az első badacsonyi magánpincészetek között nyitotta meg kapuit.

Magyarország egyik legnagyobb hírű borvidékén, a festőien szép Balaton partján a Badacsony-hegy lábánál található a Sipos Borház és Vendégház. A kézműves borászat ma baráti vállalkozásban működik. A borház az első badacsonyi magánpincészetek között nyitotta meg kapuit.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

1...141516...19

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények