Turizmus Program

Krisna-völgyi Búcsú

Bor és Kenyér Ünnep

Tisza-tavi Fesztivál

Mézesvölgyi nyár

Csillagösvény Élménypark

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Borkóstoló

Borkóstoló programokat és borkóstolást kínáló pincéket és borházakat ajánlunk. A borkóstoló programon részt venni, vagy betérni egy pincébe megkóstolni a gazda borát nem csak gasztronómiai élvezet, hanem a táj, és az ott élő emberek életének megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!

A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.

A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.

A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.

A Borgaléria azzal a céllal nyitotta meg kapuit, hogy a a vendégek betekintést nyerhessenek a Tokaj-Hegyalján termesztett szőlőfajták világába, a megismerhessék különböző eljárással készült borokat és meg is ízlelhessék azokat.

A Borgaléria azzal a céllal nyitotta meg kapuit, hogy a a vendégek betekintést nyerhessenek a Tokaj-Hegyalján termesztett szőlőfajták világába, a megismerhessék különböző eljárással készült borokat és meg is ízlelhessék azokat.

A Borgaléria azzal a céllal nyitotta meg kapuit, hogy a a vendégek betekintést nyerhessenek a Tokaj-Hegyalján termesztett szőlőfajták világába, a megismerhessék különböző eljárással készült borokat és meg is ízlelhessék azokat.

Főként a borok gyönyörű, és kimeríthetetlen világából töltünk egy `kicsit a poharakba`, élményeket a lelkekbe - tudással, tapasztalattal.

Főként a borok gyönyörű, és kimeríthetetlen világából töltünk egy `kicsit a poharakba`, élményeket a lelkekbe - tudással, tapasztalattal.

Főként a borok gyönyörű, és kimeríthetetlen világából töltünk egy `kicsit a poharakba`, élményeket a lelkekbe - tudással, tapasztalattal.

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok.

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok.

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok.

A Borovics Vendégház gyönyörű környezetben várja vendégeit. A 2000 óta üzemelő családi vállalkozás kemencében sült ízletes ételekkel, vaddal és hallal. Látogasson el hozzánk, hogy megkóstolhassa kiváló ételeinket és borainkat, láthassa a Zala megyei dimbes-dombos tájat, valamint megcsodálhassa a vendégház állatfarmját.

A Borovics Vendégház gyönyörű környezetben várja vendégeit. A 2000 óta üzemelő családi vállalkozás kemencében sült ízletes ételekkel, vaddal és hallal. Látogasson el hozzánk, hogy megkóstolhassa kiváló ételeinket és borainkat, láthassa a Zala megyei dimbes-dombos tájat, valamint megcsodálhassa a vendégház állatfarmját.

A Borovics Vendégház gyönyörű környezetben várja vendégeit. A 2000 óta üzemelő családi vállalkozás kemencében sült ízletes ételekkel, vaddal és hallal. Látogasson el hozzánk, hogy megkóstolhassa kiváló ételeinket és borainkat, láthassa a Zala megyei dimbes-dombos tájat, valamint megcsodálhassa a vendégház állatfarmját.

A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.

A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.

A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.

Családi vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk. Pincészetünk jelenleg 25 ha szőlőterületen gazdálkodik. Nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készítünk, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos borok, száraz, félszáraz, félédes borok és borkülönlegességek. A közel 300 éves pincékben a fiatalabb évjáratú boraink mellett kezeljük, érleljük és forgalmazzuk a bortörténeti értékű móri muzeális borkészletet. Egész évben várjuk vendégeinket Bormúzeumunkban, ahol kellemes környezetben, borkóstoló keretében ismerkedhetnek a szőlő- és borkultúra hagyományaival, a borvidék nevezetes boraival. Megtekinthetik borászati eszköz-kiállításunkat és borospincéinket is.

Családi vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk. Pincészetünk jelenleg 25 ha szőlőterületen gazdálkodik. Nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készítünk, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos borok, száraz, félszáraz, félédes borok és borkülönlegességek. A közel 300 éves pincékben a fiatalabb évjáratú boraink mellett kezeljük, érleljük és forgalmazzuk a bortörténeti értékű móri muzeális borkészletet. Egész évben várjuk vendégeinket Bormúzeumunkban, ahol kellemes környezetben, borkóstoló keretében ismerkedhetnek a szőlő- és borkultúra hagyományaival, a borvidék nevezetes boraival. Megtekinthetik borászati eszköz-kiállításunkat és borospincéinket is.

Családi vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk. Pincészetünk jelenleg 25 ha szőlőterületen gazdálkodik. Nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készítünk, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos borok, száraz, félszáraz, félédes borok és borkülönlegességek. A közel 300 éves pincékben a fiatalabb évjáratú boraink mellett kezeljük, érleljük és forgalmazzuk a bortörténeti értékű móri muzeális borkészletet. Egész évben várjuk vendégeinket Bormúzeumunkban, ahol kellemes környezetben, borkóstoló keretében ismerkedhetnek a szőlő- és borkultúra hagyományaival, a borvidék nevezetes boraival. Megtekinthetik borászati eszköz-kiállításunkat és borospincéinket is.

Családi borászatunk az Egertől 4 km-re fekvő Ostoroson 18 ha szőlőterületen gazdálkodik. Főbb fajtáink: olaszrizling, leányka, sauvignon blanc, ottonel muskotály, kékfrankos, cabernet sauvignon, blauburger, turán, zweigelt, pinot noir, merlot. Látogassanak el hozzánk és kóstolják meg borainkat!

Családi borászatunk az Egertől 4 km-re fekvő Ostoroson 18 ha szőlőterületen gazdálkodik. Főbb fajtáink: olaszrizling, leányka, sauvignon blanc, ottonel muskotály, kékfrankos, cabernet sauvignon, blauburger, turán, zweigelt, pinot noir, merlot. Látogassanak el hozzánk és kóstolják meg borainkat!

Családi borászatunk az Egertől 4 km-re fekvő Ostoroson 18 ha szőlőterületen gazdálkodik. Főbb fajtáink: olaszrizling, leányka, sauvignon blanc, ottonel muskotály, kékfrankos, cabernet sauvignon, blauburger, turán, zweigelt, pinot noir, merlot. Látogassanak el hozzánk és kóstolják meg borainkat!

Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.

Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.

Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.

A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.

A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.

A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.

1...8910...63

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények