Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és hat bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és hat bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és hat bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
2025. szeptember 25-én a balatonboglári Kislaki-Légli Borászat nedűit kóstolhatják vendégeink a budapesti ARAZ Étteremben. A program már régóta közkedvelt és keresett esemény az ARAZ életében, mégsem tudunk megemlíteni két ugyanolyan borvacsorát. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen ötfogásos borvacsorára, melyen ezúttal a Kislaki-Légli Borászaté a főszerep. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Kiemelt ajánlat
2025. szeptember 25-én a balatonboglári Kislaki-Légli Borászat nedűit kóstolhatják vendégeink a budapesti ARAZ Étteremben. A program már régóta közkedvelt és keresett esemény az ARAZ életében, mégsem tudunk megemlíteni két ugyanolyan borvacsorát. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen ötfogásos borvacsorára, melyen ezúttal a Kislaki-Légli Borászaté a főszerep. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Kiemelt ajánlat
2025. szeptember 25-én a balatonboglári Kislaki-Légli Borászat nedűit kóstolhatják vendégeink a budapesti ARAZ Étteremben. A program már régóta közkedvelt és keresett esemény az ARAZ életében, mégsem tudunk megemlíteni két ugyanolyan borvacsorát. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen ötfogásos borvacsorára, melyen ezúttal a Kislaki-Légli Borászaté a főszerep. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Kiemelt ajánlat
A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.
A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.
A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.