
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.

Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.

A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

Édeskonyha francia stílusban. Süteménybolt és cukrászda a szegedi kiskörúton. Kulináris esszenciák kezdőknek és haladóknak. Műhelyünkben a hét minden napján készülnek a mousse-ok, tarte-ok, piskóták, krémek és sorolhatnánk… Elkészítjük nektek a megálmodott ízeket és textúrákat, legyen szó esküvőről, szülinapról, édes szájakról. Desszertek, torták, kávék és... várunk!
Édeskonyha francia stílusban. Süteménybolt és cukrászda a szegedi kiskörúton. Kulináris esszenciák kezdőknek és haladóknak. Műhelyünkben a hét minden napján készülnek a mousse-ok, tarte-ok, piskóták, krémek és sorolhatnánk… Elkészítjük nektek a megálmodott ízeket és textúrákat, legyen szó esküvőről, szülinapról, édes szájakról. Desszertek, torták, kávék és... várunk!

Édeskonyha francia stílusban. Süteménybolt és cukrászda a szegedi kiskörúton. Kulináris esszenciák kezdőknek és haladóknak. Műhelyünkben a hét minden napján készülnek a mousse-ok, tarte-ok, piskóták, krémek és sorolhatnánk… Elkészítjük nektek a megálmodott ízeket és textúrákat, legyen szó esküvőről, szülinapról, édes szájakról. Desszertek, torták, kávék és... várunk!

A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.

A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.

Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.

Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.

Tóth Cukrászda Dunaföldváron várja vendégeit. A korszerűsítés számunkra kiemelkedően fontos. Folyamatos technológiai fejlesztéseket végzünk. A legújabb alapanyagok megismerése mellett, a lehető legkorszerűbb technikákat igyekszünk elsajátítani, azonban kínálatunkban igyekszünk egyensúlyt tartani a tradícionális magyar cukrászat és a nemzetközi trendek között.
Tóth Cukrászda Dunaföldváron várja vendégeit. A korszerűsítés számunkra kiemelkedően fontos. Folyamatos technológiai fejlesztéseket végzünk. A legújabb alapanyagok megismerése mellett, a lehető legkorszerűbb technikákat igyekszünk elsajátítani, azonban kínálatunkban igyekszünk egyensúlyt tartani a tradícionális magyar cukrászat és a nemzetközi trendek között.

Tóth Cukrászda Dunaföldváron várja vendégeit. A korszerűsítés számunkra kiemelkedően fontos. Folyamatos technológiai fejlesztéseket végzünk. A legújabb alapanyagok megismerése mellett, a lehető legkorszerűbb technikákat igyekszünk elsajátítani, azonban kínálatunkban igyekszünk egyensúlyt tartani a tradícionális magyar cukrászat és a nemzetközi trendek között.

Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.

Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.