Turizmus Program

Siófoki Városnapok

Fénykiállítások

Kastély élmények

Csoki workshop

Európa-élményközpont

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Étel

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.

Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.

Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.

Autentikus spanyol ízek, egy ízig-vérig tapas bár Budapest belvárosában.

Autentikus spanyol ízek, egy ízig-vérig tapas bár Budapest belvárosában.

Autentikus spanyol ízek, egy ízig-vérig tapas bár Budapest belvárosában.

A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

A megragadó üdülőövezet, vagy ahogy az itt élők is nevezik horgászparadicsom; Szentgyörgypuszta, ahol három folyóvíz találkozik össze: a Kunsági csatorna, a Ráckevei Duna ág, majd a zsilip után az Öreg Duna. E folyóvizek találkozásának centrumában található a Tassi Halászcsárda.

A megragadó üdülőövezet, vagy ahogy az itt élők is nevezik horgászparadicsom; Szentgyörgypuszta, ahol három folyóvíz találkozik össze: a Kunsági csatorna, a Ráckevei Duna ág, majd a zsilip után az Öreg Duna. E folyóvizek találkozásának centrumában található a Tassi Halászcsárda.

A megragadó üdülőövezet, vagy ahogy az itt élők is nevezik horgászparadicsom; Szentgyörgypuszta, ahol három folyóvíz találkozik össze: a Kunsági csatorna, a Ráckevei Duna ág, majd a zsilip után az Öreg Duna. E folyóvizek találkozásának centrumában található a Tassi Halászcsárda.

Egy cseppnyi Görögország a pesti Duna partján... Hosszan mesélhetnénk arról, milyen is a Taverna Dionysos vendégének lenni, de az atmoszférát, az ízeket és illatokat nehéz szavakkal leírni. A kékre festett ajtón belépve egy görög kisváros utcáin találjuk magunkat. Fényesre koptatott utcaköveken járunk, fehérre meszelt falak, és színesre festett ablakok mosolyognak ránk.

Egy cseppnyi Görögország a pesti Duna partján... Hosszan mesélhetnénk arról, milyen is a Taverna Dionysos vendégének lenni, de az atmoszférát, az ízeket és illatokat nehéz szavakkal leírni. A kékre festett ajtón belépve egy görög kisváros utcáin találjuk magunkat. Fényesre koptatott utcaköveken járunk, fehérre meszelt falak, és színesre festett ablakok mosolyognak ránk.

Egy cseppnyi Görögország a pesti Duna partján... Hosszan mesélhetnénk arról, milyen is a Taverna Dionysos vendégének lenni, de az atmoszférát, az ízeket és illatokat nehéz szavakkal leírni. A kékre festett ajtón belépve egy görög kisváros utcáin találjuk magunkat. Fényesre koptatott utcaköveken járunk, fehérre meszelt falak, és színesre festett ablakok mosolyognak ránk.

A Fridays Oktogon étterem ebéd ajánlata, minden hétköznap csak rád vár. Ebéd menü fogásaink mindegyike Fridays recept, így garantáltan nem fogsz csalódni, bármit is választasz menü ajánlataink közül

A Fridays Oktogon étterem ebéd ajánlata, minden hétköznap csak rád vár. Ebéd menü fogásaink mindegyike Fridays recept, így garantáltan nem fogsz csalódni, bármit is választasz menü ajánlataink közül

A Fridays Oktogon étterem ebéd ajánlata, minden hétköznap csak rád vár. Ebéd menü fogásaink mindegyike Fridays recept, így garantáltan nem fogsz csalódni, bármit is választasz menü ajánlataink közül

Igazi amerikai hangulat, fenséges ételek és fergeteges koktélok kavalkádja. Tökéletesen fűszerezett steakek, különleges Jack Daniel’s ételspecialitások és hatalmas burgerek választékából mindenki talál kedvére valót.

Igazi amerikai hangulat, fenséges ételek és fergeteges koktélok kavalkádja. Tökéletesen fűszerezett steakek, különleges Jack Daniel’s ételspecialitások és hatalmas burgerek választékából mindenki talál kedvére valót.

Igazi amerikai hangulat, fenséges ételek és fergeteges koktélok kavalkádja. Tökéletesen fűszerezett steakek, különleges Jack Daniel’s ételspecialitások és hatalmas burgerek választékából mindenki talál kedvére valót.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

1...171819...21

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Siófoki Városnap
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Siófoki Városnap
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!

Legjobb élmények

Siófoki Városnap