Egész évben nyitva tartó halsütőnk, frissen sült halakkal, jó parkolási lehetőséggel, szép környezetben várja régi és új vendégeit! A kínálatunkban szerepel hekk, keszeg, süllő, fogasfilé, harcsafilé, pontyszelet, pisztráng és a garda. Ezen kívül még halászlevet is készítünk ponttyal és harcsával is. Kínálatunk tovább bővült vitamin salátával, görög salátával és füstölt pisztrángos majonézes salátával! A glutén érzékenyekre is gondoltunk bármely halat elkészítjük kukorica lisztben is.
Egész évben nyitva tartó halsütőnk, frissen sült halakkal, jó parkolási lehetőséggel, szép környezetben várja régi és új vendégeit! A kínálatunkban szerepel hekk, keszeg, süllő, fogasfilé, harcsafilé, pontyszelet, pisztráng és a garda. Ezen kívül még halászlevet is készítünk ponttyal és harcsával is. Kínálatunk tovább bővült vitamin salátával, görög salátával és füstölt pisztrángos majonézes salátával! A glutén érzékenyekre is gondoltunk bármely halat elkészítjük kukorica lisztben is.
Egész évben nyitva tartó halsütőnk, frissen sült halakkal, jó parkolási lehetőséggel, szép környezetben várja régi és új vendégeit! A kínálatunkban szerepel hekk, keszeg, süllő, fogasfilé, harcsafilé, pontyszelet, pisztráng és a garda. Ezen kívül még halászlevet is készítünk ponttyal és harcsával is. Kínálatunk tovább bővült vitamin salátával, görög salátával és füstölt pisztrángos majonézes salátával! A glutén érzékenyekre is gondoltunk bármely halat elkészítjük kukorica lisztben is.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben és a százfős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre. A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben és a százfős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre. A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben és a százfős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre. A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.
Miskolc Görömbölyi részén található a Kis Anna Halászkert vendéglő, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni. Miskolc-Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket..A vendéglő házon kívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja vendégeinek.
Miskolc Görömbölyi részén található a Kis Anna Halászkert vendéglő, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni. Miskolc-Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket..A vendéglő házon kívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja vendégeinek.
Miskolc Görömbölyi részén található a Kis Anna Halászkert vendéglő, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni. Miskolc-Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket..A vendéglő házon kívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja vendégeinek.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.