Hal
Olasz
Disznótoros
Pizza
Liba
Hamburger
Kemencés
Grill
Kolbász
BBQ
Vad
Mediterrán
Ázsiai
Sajt
Palacsinta
Street Food
Fánk
Házias
Ebéd
Vega
Kínai
Lecsó
Zsidó
Csülök
Tészta
Menü rendelés
Kocsonya
Rétes
Étel kiszállítás
Erdélyi étel
Bio
Hurka
Spanyol
Francia
Vadétel
Disznóvágás
Káposzta
Sváb étel
Fesztivál
Barbecue
Húsvét
Hidegtál rendelés
Lángos
Vacsora
Vegán
Kalács
Tócsni
Pecsenye
Magyar
Libamáj
Miskolc Görömbölyi részén található a Kis Anna Halászkert vendéglő, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni. Miskolc-Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket..A vendéglő házon kívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja vendégeinek.
Miskolc Görömbölyi részén található a Kis Anna Halászkert vendéglő, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni. Miskolc-Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket..A vendéglő házon kívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja vendégeinek.
Miskolc Görömbölyi részén található a Kis Anna Halászkert vendéglő, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni. Miskolc-Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket..A vendéglő házon kívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja vendégeinek.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.